Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #3


dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Sam'in bahsettiği bölge Cyrodil. Ora dışında hiçbir yerde PVP yok.
Cyrodil'de map i açtığınızda hangi kalede hangi grup nereye saldırıyor görebiliyorsunuz. O açıdan tek dolaşırken o an nerelerden uzak durmanız gerektiği konusunda bir fikir edinebilirsiniz.

Raid konusuna gelince, dün yine o an aktif olan bizim guildden 4 kişi ile birlikte başka bir guild ile Normal Trial Run ( AA ) yaptık. Benim amacım eğlenmek olduğu kadar boss mekaniklerini/taktiklerini de öğrenmek.

Öncelikle 8-10 kişi yetmiyor. Trial Run'da ilerleyebilmek için kesin olarak 12 kişiye ihtiyaç duyulan puzzle/teleport vs gibi detaylar var. Raid'in Trial'e göre 2 veya 3 ayrıldığı durumlar olabiliyor.
Bizim guildde bu durumları kotarabilecek yeterlilikte eleman yok.

Tek Tank benim, Sam var yeri gelince tanklık yapan ama onun dışında ciddi anlamda healerlık/tanklık yapan kimse yok. Adem,Xeno,Locus da hybrid buildleri ile hem heal hem dps yapıyolar ki zaten healer oynamak istemiyorlar. Trialler iyi build ( hem skill hem gear olarak ) isteyen yerler.

Kısaca eğer haftasonu CP160 üzeri olan 12 kişiyi bir araya getirebilirsek bir normal trial run denemek isterim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya casual oyun olsada casuali bir tik oteye goturup progress yapmak isteyen adama imkan veriyor oyun. Ben bu kadar tutacagimi tahmin etmiyordum oyunu simdi daha cok vakit harcamaya basladim dogal olarak.

Acaba comar gibi zonelarda ANNEN WANTS YOU propagandasi mi yapsak yerli oyuncular icin cunku denk geliyorum herkes yapio kendi dilinde
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

neme'nin dediği gibi, puanlarının ve inv'in bir kısmını healerlığa ayıracak insanlar lazım. ben de tank değilim ama oyun müsaade ediyor aynı anda ona yönelik spec yapmama. ve tam 12 lazım katılabilecek c160 üstü. (esasen ekipman da toplamış olmak lazım belli seviyede craft/drop) trial istiyorsanız tabii.
unity100 said:

yani capital cityde ve cyrodil gibi onemli bir yerde oyun oynamak icin bu kadar zahmete girilmesi gerekiyor?

capital zaten cyrodiil içinde, başkenti. önemi de pvp'ye özel mekan olması. zahmetlik bir durum yok, zone chat'e lfg deyince random pvp raidlerinden birine davet ediyorlar. dağını taşını solo gezmek de mümkün ama riskli. ölünce geri koşmak hariç birşey kaybedilmiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...