Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #3


dreagloth

Öne çıkan mesajlar

hangi classin? dragonknight'ın grip i morphlayınca baya uzaktan çekebiliyosun adamı diye biliyorum templarda zaten baya ranged özellik var. bence pvp de de melee'nın önemli olduğu noktalar illa ki vardır kale içine girdiğinde ki gibi vs. oyunda şikayet edilen baya birşey düzeltilmiş iyileştirilmiş vuruş hissi çok iyi mesela ayrıca arkanı dön skill salla genede vuruyosun olayı kalkmış vs.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)

YİORSA GEL LAN BU KONUDA BENİM KONUM NAPACAN??
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

En çok hatayı questler de yaşıyoruz ama bunun nedeni questler değil, serverlar. Son 2 beta da, çok key dağıttıkları için yoğunluk yüzünden bu hatalar yaşandı. Release da bu kadar fazla kişi oyunu satın almadığı için, böyle bir sorun kalmayacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence yeterli değil betalar, hoş closed beta serverlarının durumunu bilemicem ama son beta serverında sadece questlerle kalmadı problemler. Quest bugları vesaire benim için minor bug zamanla duzeltilir, bir sonraki queste geç yola devam et. Şu sorunlar;

1- Passive abilitylerden bazıları çalışmıyor.
2- Cyrodiil (yoğunluktandır) lag/loss sıkıntıları oluyor.
3- Kale duvarları ve kapıları zaman zaman kayboluyor.
4- Classlarla ilgili bazı uber zuper sıkıntılar var ki, tekrar tekrar bethesda forumlarına yazılıyor. Ör: Sorcerer, mage light ile hide olup çevresindeki hideları detect ediyor. Mantığına tüküriyim totoların.
5- Merchantlarla dialoglar sırasında takılı kalıyor / Cyrodiilde öldüğünde grafiksel buglar oluyor karakter sürekli düşüyor / Oyun esnasında ESC tuşu zaman zaman çalışmıyor.

Bakalım release kaldı 13 gün.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu yeni neslin oyun üretimi konusundaki cehaleti artık kabak tadı verdi. Oynadığınız versiyon beta client değil, stress test için hazırlanmış versiyon, closed beta da oynayanların oynadıkları release versiyon değil hatta oyun çıktığı gün indireceğiniz versiyon bile şuan outdate oldu.

Kısacası şuan stress testte oynanan versiyon ile oyun çıkıp patchlenip play e basılan versiyon arasında marjinal bir fark olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Buna ihtimal vermiyorum ben

1- hic gormedim basima gelmedi iki haftada marjinal degisim
2- oyunu satabilmek icin stress test adi altinda reklam yapiyorlar oyunu olabildigince duzgune yakin sunmalilar
3- sen haksizsin genelde :)
4- su anda uretime girmis olmali bu urun yani cikinca cilgin patchler gelir gelecek.
5- oyunun hile yapilabilen kisimlarini bulanlar bunlari soylemiyorlar genelde betada bekliyip oyun cikinca kullaniyorlar.
6- ben hakliyim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...