Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #2


dreagloth

Öne çıkan mesajlar

gazlancak bir durumu yok abi pve'si çok iyi themepark işte.

şöyle söyleyim, lvl 12 olarak rare mobları solo kesemiyorum ve bunu beni çok memnun ediyor. prime moblarla kafa kafaya çıkıyorum. her yer prime mob atmışlar, kim akıl ettiyse alnından öpmek istiyorum.

dungeonlar köpek gibi zor, heroic tbc kıvamında. pve'de zordan zevk alıyorsan, beni yormaz diyorsan daha ne olsun. ben hala oturup öyle 3-4 saat quest yapamıyorum, içim bayıyor quest yaparken.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

abi beni hype a soksanıza mmorpg ariorum

betada oynadım ama 14-15. levelda standart questingden bayıp, başka hiç bi tarafını görmeyip oyunun bırakmıştım.

ama böle canım dungeon yapalım raid yapalım , teamspeake girelim vs. istedi.


Wildstar aynen WoW'daki gibi insanı questlerin içinde boğan bir oyun. Ancak diğer herşey çok güzel oyunda. Quest yapmak istemiyorsan GW2 tavsiye ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

challenge'lar zorlaşınca biraz monotonluğu kırılıyor questlerin. 2 dk'da 30 tane mob kes dediğinde, sen zar zor 20 tane kesebiliyorken ciddi anlamda kasıyorsun amma velakin themepark quest yani. archeage'de de böyle questler fakat hiç yormuyor. quest tamamlama süresi ortalama 3 dk falan. wildstar'da daha eğlenceli ama amaç sona ulaşmazsa aa'nin questleri daha değerli. bir de sandbox öğelerini kullanarak level kasma rahatlığı çok daha iyi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

kasmasız mmo niye yapmıyorlar artık ya.
oyun muhteşem olsa bile ki oynadım yani hatırlıyorum questing fena bayıyor beni.


kasmasız mmo olunca da insana progress hissi veya bir şeyi başarmışlık hissi vermediği için kolay bayıyor. CS gibi girip kapışıp çıkıyorsun o zaman. RPG nin olayı karakterinin güçlendiğini eskiden başarmadığın şeyleri başardığını görmek.


dark souls 2 oynadım en son ve ben sistemini inanılmaz beğenedim ya. yani oyun mmorpg değil ama olsa inanılmaz olur. Oyunda level atlayarak sadece statlarına puan veriosun. statlar senin, hpni, staminanı, stamina recoveryni, resistlerini, tutabileceğin silahı ve damageını..etc etkiliyor. Belli bir leveldan sonra da diminishing returne girdiği için statlar çook yüksek level ile belli bir level arasında çok dağlar kadar fark olmuyor. Progress hissi, düşürdüğün zırhlardan ve silahlardan oluyor.

geri kalan her şey combatta senin reflekslerine doğru zamanı beklemene sabrına bakıyor (ne zaman vuriim, ne zaman parryliim ne zaman dodgeliim, ne zaman geri çekilip potion içiim )

bir sürü farklı zırh ve silah tipi var. Silahların rangei, hızı, moveseti (slash, thrust, sweep..etc) senin gameplayini belli ediyor. Aynı şekilde büyüler de.

Zırhlarda sana koruma verirken, stamina recoveryini, düşürüyor, hareket kabiliyetini düşürüyor .etc O bakımdan risk and reward kısmı da dengeli


on numara sistem olmuş. Şu sistemle bir mmorpg yapsalar. ne ekmek yer belli değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Level 6 dan itibaren pvp ile kasabilirsiniz. 15 . levelde ilk adventure 20 de ise ilk dungeon geliyor. Acelem yok quest bayıyor diyorsanız. PvP ve grup PvE ile ilerleyebilirsiniz. Tabi hiç quest yapmadan üstünüzde item yokken dungeon yapmanız çok zor ama onuda arada craft malzemesi toplamayı gözünüz yiyorsa kendinize craft yaparak çözebilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

photographer said:

i7 4700mq 2.4 işlemci
nvidia gtx765
16gb ram
ile oyun medium ayarlarda kasıyor arkadaş
notebookla oyun oynanmazmış ben bunu anladım.
Ama enteresan bir kasış böyle biyere bakarken 50 fps olan oyun kafayı çevirip başka biyere bakınca 10 fps'e düşüyor...


bu ne ya. ben 2 gb ile oynamaya kasıyorum bi de.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o notebook ile bu oyunu oynayamamanın tek sebebini sana söylüyorum.
Soğutamaması cihazın kendini.. O ekran kartı mangal kömürü gibi oluyodur yeminle. Notebook ile oyun oynanamaz abi. Ben benim pcye bile dün ekran kartına içim acıdı üstünde 2 fan olmasına ragmen kasanın içindeki extra 3. fanı taktım supply'ya çalıştırdım.
6 tane fan dönüyo cihazın içinde şuan sogusun diye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

healer olcam hıh

questing yaparım bir süre sorun değil ama isteğim challenging boss fightlar güzel dungenolar olsun girelim 5-6 kişi ts sohbet muhabbet trash keselim, sonra boss da wipe yielim gülelim edelim, sonra kesip lootlarımız alalım

gece yatağa yatarken de ne güzel kestik ya die düşünerek uyuyalım. bunu tabi herkes kendi evinde yapsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

isterseniz benim eve gelin internet kafe gibi çalışma odam var 4 pc yanyana koyar yanyana da yaparız asdasd

ben healer çok istiyordum, esper'e gittim ama esper mobile değil, mobile olması için bir abilitysi var ama o ability'nin çalışma menkanikleri hiç ama hiç sevmedim. akıcı gelmiyor resmen. spellslinger'a geçtim onda da vuruş hissi alamadım, en son warrior'a döndüm ama amerika betasındaki hissiyatla tamamen farklı. gcd'ları düşürmüşler, abilityler akıyor + 40 ms farkı (250 ms yerine).

itinayla tanklanır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...