Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #2


dreagloth

Öne çıkan mesajlar

hakkaten genel mmo comuntysinin kucuk ornegisiniz. wotlkta falan serzeniste bulunanlari cok iyi hatirliyorum attument olaylari kalti oyun faceroll oldu, kaliteli oyuncuyu filitreliycek bisi kalmadi vs diye aglananlar suan gereksiz diyor. nasil bir dengesizliktir bu arkadas. ayrica end game in bu sekilde olmasi bence sahane olmus. end game sadece 10x bilmemne dungeonu farmla aptal gear lvle ulass sonra 100 kere wipe yiyerek raide basla olmamali sadece. adamlar bir suru sey katmis ben basarili buldum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Questlerin bazıları inanılmaz zevkli, resmen wow vanilla havasındayım.

Bir quest var, motora biniyorsun motorla zombileri eziyorsun falan carmageddon gibi, birde challange koymuşlar yardır gitsin.

Git şu çifçileri örgütle diye bir görev veriyor, çifçilerin cevaplarına göre teşvik ediyorsun. Bazıları ben yapamıcam korkuyorum diyince şlak tokat atıyorsun kendine gel diye =)

Gökyüzüne ufak robotcuklar koymuşlar, eline bi grapple(kanca) gibi birşey veriyor. Barın iki tuşa dönüyor, sağ el sol el diye. Havada yüksekteyken bir sonraki robotu seçip (ufacık) ona kancayı atman lazım, sonrakini seçip öbür el falan. Tarzan gibi gidiyorsun. Challangelı birde.

Oyundan tad almak istiyorsanız explorer kesin tavsiye ederim. Kimselerin gitmediği yerlere gidiyorsunuz, oyunun görüntüleri manzaraları şahane.

Challangelerın goldları baya sağlam item veriyo alabilirseniz. 1-2Level üstünüz mavi düzebilirsiniz.

Biz hala hazaktayız, kalabalık ve atraksiyonu bol. Exile tarafı horde kafası, azınlıkta ve isyancı rebel modundayız

Ayrıca housing hiç bahsedilmemiş ama ayrı bir oyun kıvamımda detaylı. Bahçeye crafting station ve mine ile çiftlik ekledim. Otları ekiyorum 3.5saate çıkıyor. Komşular gelip geçen benim yerime farmlamış maile geldi otlar.
Birde 30üstü için dungeon gelmişti, evimin bahçesine mini dungeon koydum, bizimkiler gelip achivement item falan için yapıyorlar. Gerçi son boss kasmış sanırım herkes yapamamış =))
evde resting bonus alıyor oyunda ordan çıkardanız, ayrıca eve koyduğunuz malzemelerde bu bonusu arttırıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Neşeli, komik bir oyun.Başta karakterlerin tiplerinin aşırı cartoon olması beni de rahatsız etmişti ama alışılıyor.Ciddi bir atmosfer bekliyorsan seni çok açmaz.

Oyun olarak görevleri eğlenceli, esprili yapacak çok fazla şey var oyunda.Özellikle etrafı dolaşıp keşfetmeyi seviyorsan explorer pathi oldukça zevk katıyor oyuna. Zaten oturmuş bir sistemin üzerine yapıldığından dolayı oyunun oynanışında yada keşke şu da olsa dediğin çok fazla şey yok.Olanlarda add on larla kapatılıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...