Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #2


dreagloth

Öne çıkan mesajlar

argümana warhammer veya tbc wow'a geçmeden önceki yerinden devam edelim, eğer warhammer veya tbc wow ile ilgili sorular varsa onları da alabilirim:

bingildak said:

lightNdark said:

Ya bıngıldak ESO sağmıyor yada sağmayacak dedimmi ben? Neden kurmadığımız cümleleri senin ağzından duyuyoruz hep?

ESO'da sağacak Wildstar'da sağacak ne bu amme hizmetimi bekliyoruz firmalardan...

Casual oyuncu gametime'ı az olduğu için el mecbur subs vericek, yada millet herşeye sahipken kenarda ezik ezik takılacak olay bu bunu anlamak görmek için alim olmaya gerek yokki


sen öyle diyorsun demedim. subscription business plan sahibi diğer piyasdaki örneklerle karşılaştırıyorum mantıklı bir argüman ortaya çıkması için.

neden hala casual oyuncuların "sağıldığını" anlamadım.

developer business plan'ı açıklamış: "bak kardeşim oyun bu kadar, hizmet bedeli de bu kadar" demiş.

kullanıcı bunu okuyarak ve değerlendirerek satın almış. alan memnun, satan memnun. hangi noktada kullanıcı "sağılmaya" başlıyor?

sen mesela 50 liraya bir ayakkabı bulmuşsun, cebine 50 lira koyup ayakkabıyı satın almaya gidiyorsun, bende sana 50 liraya ayakkabıyı satıyorum. sen bu noktada "sağıldığını" mı düşünüyorsun?

eğer wildstar dredd sistemini koymasa casual yine aylık ücreti ödeyip oynayacaktı, alternatif olarak bir sistem sunduğu için (daha fazla seçenek sunduğu için) nasıl kötü bir politika izlemiş oluyor?

ben 2008'den beri casual oyun oynuyorum, hiçbir noktada millet herşeye sahipken ezik, ezik takılmadım. sende böyle bir deneyim mi oldu, neye dayanarak böyle bir fikir yürüttün?

en casual adamlardan biri mesela kanuni forumda, adam şimdi oyunu oynasa sırf birileri daha fazla zaman verip daha iyi itemlara sahip oluyor diye kendisi "ezik ezik kenarda takılmış" mı oluyor?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tum creddlerinize talibim. sorunsuz sikintisiz alirim. sonra %50 ucuza geri satarim np..

yeterki mutlu olun. oyunun amaci yani mutluluk eglence, geyik absurd karakterle savas, maymun barsagi toplama, amcanin esegini bulma, saraba tipa bul getir sok, vazgectim ac icelim, suraya git 34 km geri gel aaa bak orada baska bi quest daha var alirmisin, tabii sok journalima, ne olacak kosarim ben, heroyum ama koyde pilicde kovalarim, kertenkelede, pvpye gir, oldur ol puan topla git item al, la oyunlar boyle biz ne dert ettik.

quest hurts.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

kanuninin nesi casual lan. her oyunda haldır haldır max levela koşuyor.


ben gizli tilkiyim abi sen biliyorsunda bunlar saf daha bi sus.

24 saatin 22 saati bosum ben o iki saatte spordayim.

ahaha, parada harcadim, cinlide tuttum, goldda aldim, esime healer kastirip yanimda healer pette yaptim.

pisim ben
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lightNdark said:

bingildak said:

argümana warhammer veya tbc wow'a geçmeden önceki yerinden devam edelim


etmeyelim... bence Wildstar içerik class vs konuşun artık arada kaynar gider öyle


ok geçmişe yönelik postlarımı okumaya devam et, eğer güzel bir şeyler bulursan lütfen benimle de paylaş öm olarak. öm atma dedim ama böyle özel araştırmalara gireceğini bilmiyordum. hatırlamıyorum geçmişe yönelik şeyleri. benimde hoşuma gitti 6 yıl önceki halimi görmek. self-five verdim asdasd.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

classlar konusunda martta yeni build gelecek

son iki buildde dengeler deli gibi değişti. warrior sistemleri baştan inşa edildi resmen, adam edildi. stalker'ın hit-register problemleri address edildi ama hala geliştirilmeye yeri var. engineer'ı baya bozdular, botlarda sıkıntılar var. bunları düzeltmeleri gerekiyor classın oturması için. esper şu an çok iyi duruma gelmiş halde, ilk oynadığım builde kıyasla baya oturmuş class. gerek healing gerek dps noktasında çok başarılı - oynaması son derece eğlenceli. hiç sıkılmadan kastım ki gerçekten wildstar questlerini yaparken çile çeker gibi yapıyorum vanilla wow-tier sıkıcı questleri var.

esperden keyif alarak oynadığım için tam zamanlı başına oturamadığım halde 2 günde 17 yaptım.

martta gelecek buildde classlar çok daha dengeli olacak diye düşünüyorum, en önemlisi yeni UI build gelecek. asıl hissiyatı o değiştirecek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...