Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anadolu Üniversitesi Prof. ve öğrencisinin çıplak fotoğrafları ile sarsıldı


Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Redeagle said:

Fransuxa said:

Exodous said:

Arkadaşlar şunu öğrenin bence. Bir insanın bazı fikirlerini beğenmiyorsunuz diye, her fikrine "tu kaka" demek zorunda değilsiniz.

Mesela dworgian... Genelde yazdıklarını beğenirim. Ama bazen saçmalığını düşünüyorum. Bu onu benim gözümde "tüm fikirleri işe yaramaz" bir adam yapmaz. Keza black-ice, keza bingil, keza vinghtor, fistan v.b

Veya bir insanı tanıyorum diye, bir iki kere benim fikirmi destekledi diye de ona biat etmem. Her fikri benim için tartışmasız kabul edilir değildir. Beğenmediğimf ikir olunca sonuna kadar eleştiririm. Babamı tanımam o konuda. Ama beğendiğim fikir olursa da, isterse kanlı bıçaklı düşmanım olsun sonuna kadar savunurum.

Ki bunun örneklerini bu forumdakiler zaman zaman gördü. Beni banlatan veya banlattırmak için fırsat kollayan insanları çok kere savundum. Banlatmak için şikayet ettiğim insanları da aynı şekilde savunduğum zamanlar oldu.

Benim bu başlık altında yazdığım şeye katılan, bunun gerçekten de yanlış olduğunu düşünen insanların, ne yazık ki sırf benimle daha önce bazı konularda tartıştığı için bana karşı şeyler yazması gerçekten üzücü bir durum. Bu konuda xaenin'e teşekkür ediyorum. Olay budur zaten. Genel etik ve insanlığa aykırı bir durumun savunulması için çaba harcamanız üzücüdür. Ha başka konuda sonuna kadar eleştirirsin o ayrı. Ama kalkıp da, "Sen sadece buradaki insanları eleştirmiş olmak için bunları yazdın" demek, karşındaki insanı aşağılamaktır. Hiç tanımadığın bu insan, sence gerçekten de bunları düşünüyor olamaz mı? Bu durumun gerçekten çok ahlaksızca olduğunu düşünüyor olamaz mı? Bu kadının resminin medyada yer almasını eleştiriyor olamaz mı? Bu kadının resminin böyle fütursuzca, "Acaba şu an bu kadın ne düşünüyor. onun yerinde ben olsam ne yapardım" diye düşünmeden paylaşılıyor olmasını gayri ahlaki buluyor olamaz mı?

Lütfen hiç kimse bu kadının çektirdiği bu özel fotoğrafların bu şekilde ortalığa saçılmasını normal olarak karşılamasın. Hele ki, "eeee hırsız çalmış deşifre etmeyelim mi" mantığıayla bunu yumuşatmaya hiç çalışmasın.

Senin, internette herkes tarafından paylaşıldığında hoşuna gitmeyecek (bunun illa seks içerikli olması gerekmiyor) hiç mi fotoğrafın yok?



YA OKUMADIM AMA BENCE ÇOK HAKLISIN

ÖM YOKMU?


Şu çok samimi ya :D


abi biri şu adama forumda kız olmadığını söylesin, 78538973847. kez white knightlık rantı yapıyor garibim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...