Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars Galaxies Sevenlere Müjde !


maxrep

Öne çıkan mesajlar

EverQuest Next ile ilgili haberimizde Sony Online Entertainment başkanı John Smedley’in SOE tarafından geliştirilen EverQuest Next oyunu ile ilgili soruların cevaplandığı “bana her şeyi sorun” başlığından haberlere yer vermiştik. John Smedley’in soru cevap etkinliği sırasında eski, kapatılan oyunların da lafı geçti ve Smedley küçük de olsa bir bomba patlattı.

“Daha önce kapanmış / iptal edilmiş bir oyununuzu yeniden piyasaya sürebilecek olsaydınız hangisini seçerdiniz ve bu sefer neyi farklı yapardınız?” şeklinde, aslında kastedilenin ne olduğu çok açık olan bir soruya tam da beklendiği gibi cevap veren John Smedley şunları dedi:

SWG. I would do everything differently.

SWG PLAYERS – OUR NEXT GAME (not announced yet) IS DEDICATED TO YOU. Once we launch it… you can come home now.

SWG. Her şeyi farklı yapardım.

SWG Oyuncuları! – Bir sonraki (henüz açıklanmayan) oyunumuz size adanmıştır. Yayınladığımızda, artık evinize dönebileceksiniz.

Star Wars’un oyun haklarının şu anda Electronic Arts’ın üzerinde olduğunu düşünürsek böyle bir açıklama iki anlama geliyor olabilir. Bunlardan biri tamamen orjinal, yeni bir oyun ve evren ihtimali diğeri ise SOE’nin SWG için yaptığı gibi Electronic Arts ile bir kez daha ortaklaşa bir MMO üzerinde çalışacağı ve Star Wars evrenine ait bir oyun ortaya çıkartacağı ancak Electronic Arts’ın halihazırda bir Star Wars MMORPG’si olduğu düşünüldüğünde bu kulağa çok da mantıklı gelmiyor.

Zaten soruların arasında cevap verilen küçük bir soru da bu henüz açıklanmamış projenin yeni bir fikri mülkiyet mi yoksa bilindik bir markanın üstüne kurulu bir oyun mu olacağı üstüne. Oyuncuların sorularını gizemli yanıtlarla cevaplamayı seven John Smedley bu soruya da aşağıdaki cevabı vererek tahminlerimizi boşa çıkartmıyor:

completely new IP. The data is on the interwebs.. someone just has to find it.

Tamamen yeni bir fikri mülk olacak. Bilgiler internette mevcut… Sadece birisinin bulması gerekiyor.

Reddit gibi toplumsal olaylarda dedektifliği kollektif bir görev haline getiren bir oluşumda böyle bir gizemin ne kadar süre cevapsız kalabileceğini yakında göreceğiz. Eğer sahiden internette saklı bir oyun projesi mevcutsa onu bulmak elbette reddit kullanıcılarından birisine nasip olacaktır. Bakalım Star Wars Galaxies oyuncularına evlerine dönmüş deneyimi yaşatması planlanan bu yeni oyun nasıl olacak.

Çok güzel bir haber arakdaşlar !


KAYNAK : http://www.multiplayer.com.tr/haber/star-wars-galaxies-sevenlere-mujde/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu da başka kaynak.

ben 40 dayım 41 e dayadım. ama olsun o kadar mmo ya para baydık. ömrümüz yeterse oynarız.
Diğer kaynak: http://www.shacknews.com/article/82836/sony-onlines-next-game-dedicated-to-star-wars-galaxies

.. http://www.reddit.com/r/EQNext/comments/1w2lu2/im_john_smedley_president_of_soe_amaa/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...