di § 10 Şub 2014, 13:28 NSA proxy falan yapsalarmis ya. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
GONDARCENGIZ § 10 Şub 2014, 13:29 (tu)(tu) ༼ つ ◕_◕ ༽つ GOOGLE ༼ つ◕_◕ ༽つ ༼ つ ◕_◕ ༽つ GOOGLE ༼ つ◕_◕ ༽つ ༼ つ ◕_◕ ༽つ GOOGLE ༼ つ◕_◕ ༽つ ༼ つ ◕_◕ ༽つ GOOGLE ༼ つ◕_◕ ༽つ ༼ つ ◕_◕ ༽つ GOOGLE ༼ つ◕_◕ ༽つ ༼ つ ◕_◕ ༽つ GOOGLE ༼ つ◕_◕ ༽つ ༼ つ ◕_◕ ༽つ GOOGLE ༼ つ◕_◕ ༽つ ༼ つ ◕_◕ ༽つ GOOGLE ༼ つ◕_◕ ༽つ ༼ つ ◕_◕ ༽つ GOOGLE ༼ つ◕_◕ ༽つ ༼ つ ◕_◕ ༽つ GOOGLE ༼ つ◕_◕ ༽つ ༼ つ ◕_◕ ༽つ GOOGLE ༼ つ◕_◕ ༽つ ༼ つ ◕_◕ ༽つ GOOGLE ༼ つ◕_◕ ༽つ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
clownbaby § 10 Şub 2014, 13:32 di said: NSA proxy falan yapsalarmis ya. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
GERGE § 10 Şub 2014, 13:51 TIB'in VPN'sini kullanırım bunun yerine. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
xetraynex § 10 Şub 2014, 15:15 GERGE said: TIB'in VPN'sini kullanırım bunun yerine. +1 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
haydari § 11 Şub 2014, 07:00 GERGE said: TIB'in VPN'sini kullanırım bunun yerine.neden ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
pontipati § 11 Şub 2014, 07:08 gerge google düşmanı Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
monoscope § 11 Şub 2014, 07:15 böyle bir proxynin masum olduğunu düşünemem Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
GERGE § 11 Şub 2014, 07:24 İçinde büyük ihtimalle Google internet geçmişini öteki servisleriyle paylaşacaktır yazacaktır. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Suark § 11 Şub 2014, 07:37 e vpn mantığına ters degıl mı o? kendiyle çelişen bişi yapmazlar herhalde? ama ne yapar mesela, anonim kullanıcı olarak nerelere kaç kere tıklandığını kaydedebilir Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
BonePART § 11 Şub 2014, 07:40 Belki anonimite için değil de, yasaklı sitelere girmek için kullanılabilir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
roket adam § 11 Şub 2014, 07:41 Maillerimi RTE'den ziyade Obama'nın okumasını tercih ederim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Suark § 11 Şub 2014, 07:44 obama forwardlarsa nabıcan Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
ghaldszar § 11 Şub 2014, 08:07 Maalesef Google' nin bu tarz bir şey yapması Google'dan başka kimsenin işine yaramaz. Ben devletten gizli takılacağım diye kullanacağım ama bir sıkıntı olduğunda devlet seni de kapatırım ver bilgileri dediğinde Google tıpış tıpış verecek zaten bir çok ülkede resmi olarak iş yapan bir firma olduğundan devlet ya da mahkeme kararına uyup vermek zorunda kalacak.. Hem de benim tüm bilgilerimi bana yararı olmayan bir servis karşılığında kullanacak. Tek taraflı bir alış veriş bu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
haydari § 11 Şub 2014, 09:52 yakında ülkemizden vpn patlaması olacak gibi. google ticari amaçlı kullanır ki dert değil bence. benim merak ettiğim underground bir tc interneti olacak mı ? olacaksa nasıl olacak ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Cthulhu § 12 Şub 2014, 12:36 yabış yabış olacak tabi ki. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
paradoksalkedi § 12 Şub 2014, 13:03 ghaldszar said: Maalesef Google' nin bu tarz bir şey yapması Google'dan başka kimsenin işine yaramaz. Ben devletten gizli takılacağım diye kullanacağım ama bir sıkıntı olduğunda devlet seni de kapatırım ver bilgileri dediğinde Google tıpış tıpış verecek zaten bir çok ülkede resmi olarak iş yapan bir firma olduğundan devlet ya da mahkeme kararına uyup vermek zorunda kalacak.. Hem de benim tüm bilgilerimi bana yararı olmayan bir servis karşılığında kullanacak. Tek taraflı bir alış veriş bu. he google'ı kapatabilirler de sanki. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
bingildak § 12 Şub 2014, 13:05 kapatılamayan google yoktur, az tayyip vardır. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
xaty § 12 Şub 2014, 13:07 ghaldszar said: bir sıkıntı olduğunda devlet seni de kapatırım ver bilgileri dediğinde Google tıpış tıpış verecek zaten buna nasıl bu kadar emin oluyorsun? google tc'den bir çok talep geldiğini ve hiç birinde bilgi vermediğini açıklamıştı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
xetraynex § 12 Şub 2014, 13:29 xaty said: buna nasıl bu kadar emin oluyorsun? google tc'den bir çok talep geldiğini ve hiç birinde bilgi vermediğini açıklamıştı. 1) youtube videolarini bile "hukumet istegi uzerine silinmistir" yaziyosa sence google search icin ne yapmaz? 2) bilgi vermedigine nasil bu kadar emin oluyorsun? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
xaty § 12 Şub 2014, 13:35 bilgi verdiğinde yazıyorlar, diğer ülkeler için yazıp tr için hiç bir şey vermedik demezler öyle olsa kaldırılan videolar youtube kurallarına aykırı. talebi hükümet yapmış olabilir, ama kişi de yapmış olabilir. kurallara aykırı olduktan sonra şikayetçinin kim olduğu hiç önemli değil. bir de içerik kaldırmakla bilgi vermek farklı şeyler. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Aluriel § 12 Şub 2014, 14:52 xetraynex said: youtube videolarini bile "hukumet istegi uzerine silinmistir" yaziyosa sence google search icin ne yapmaz? hangi videoda var bu. merak ettim link varsa Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
xetraynex § 12 Şub 2014, 15:19 http://sozcu.com.tr/2014/gunun-icinden/yasa-onaylanmadan-youtubea-sansur-453698/ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Aluriel § 12 Şub 2014, 15:22 işte o fotoğraf her tarafta dolaşıyor ama link bulamadım ben videonun aslına daha Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş