Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uo için adam dövmek :)


kermit

Öne çıkan mesajlar

said:
Solufain, 02 June 2003 23:31 tarihinde demiş ki:
Muhahha.Ben ne adamalr gördüm nebulayı cafede oynarken.Birgün pkdan kaçıyorum son hız.Adam mage tam büyü atacakken hide olup fizzlelatıyom büyüyü.Adam beni brit teroryty civarlarında kovalıyor.O sırada yan masadan aha gene kaçtı sesleri falan duyuyorum ama...Bir ara arayı iyice açtım kurtuldum heriften derken yan masadan yok bu böyle olmucak lafını takiben bir anda ekranımdan geçen bir fırtına gelip beni kesti.Yanıdmaki elemanın ekrana baktım.(adam 14 yaşında ve benim yarım kadar bile değil)Herif benim cesedi lootluyor.Alttada speed açık.O beni farketmedi.ahaha nası kestim salak yazdı.Sıkı kaçtığım için birkaç küfür etti(sesli olarak)Bende yanına bak yazdım.Bu anlamadı.Bende oyunda değil gerçekten yanına bak dedim çocuğa.Ayağa kalkıp kafasından tuttum ne lan bu dedim speedi gösterip.Birden adam beni resledi tüm eşyalarımı geri verdi ve birkaç saat özür diledi:DSiz düşünün:D
Haa birde bir arkadaşın arkadaşının accsini hacklemişler.Bu adamın şifresinide ben öğrenmiştim(arkadaşım bir ara girmişti bnim bilgisayardan hesabada:D)Gece oyundayım.Adamın karakteri geldi yanıma.Ana avrat saydı.Gel lan yarın cafenin oraya dedi.Bende iyi gelirim.İşte şu saatte orada ol dedim.Ulan göreceksin arkadaşlarımla seni fena benzeticez dedi bu gene.Bende iyi geceler diyip kendi işime döndüm.(o sırada savaş vardı loncaların.Başkan yırtınıyor icqdan neredesin diye)Ertesi sabah gittim cafeye.Bizim uocu takımı orada.Çoğu 2 yıllık falan arkadaş.Cafe müdavmleri.Sonra bir adam geldi içeri.Selam verdi falan.Bende o sırada başka karakterle oynuyorum.Herkesin ekranına baktı.Sonra döndü aynen şöyle bir laf"Solufain diye bir it var.Akşam fena benzettim adamı.Bugün dövücem dedim.Akşamki laflardan sonra hayatta gelemez ama gelirse yardım edermisiniz?"dedi.Bizim takım bana bakıyor.Bu herif daha yeni takılanalrdan cafeye.Ben hemen"Ne demek ya sen bizdensin.Gelsin göreceği var"dedim.Ehuhahah falan yaptı bu.Saat 1 e kadar oturduk orada Solufain ortalıkta yok hala.Oysa o saate kadar gelmeliydi:P Adam hafif gergin ama saate baktıkça sırıtıyor.Bir süre sonra"hahaha.Dedim ya akşam fena korkuttum herifi.Gelemedi işte"dedi.O sırada bizim arkadaş daldı ortama.Bunu gördü ilk.Sonrada beni gördü."Ooo Samet anlaştınız galiba"dedi.Adam birden durdu.Adımı biliyor oda arkadaş söylemiş:)Dndü bize"Kim lan o?"dedi.Ben hemen sırıtarak elimi kaldırdım.Herzamanki tanıtımımı yaptım(biriyle tanışırken Solufain Despana saygılarını sunar derim Uoda)Bu herif durdu etrafına baktı.Bende hiç bozuntuya vermeden"Eee arkadaşların beni dövmeyecekmi?"dedim.Yalnız olsam belki saldırır ama yemedi böyle bizimkiler etraftayken. Yani böyle kendini bilmez adamlar dolu.Ama genede sen yanıdna bir katana bulundur.Ne olur ne olmaz:D[hline]We are not murderers.We are business man
Soldatda Bishop diye bir beceriksiz görürseniz bana bakıyorsunuz.Tepenize bomba yerseniz özür dilerim:D

Speed olayına yarıldım ama yaa allahda seni güldürsün:):D:-)[hline]Eheh yakalamadılarki dövecekler eheh nasılda kaçdım ama heriflerden eheh yaşıyorum!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sallayın lavukları, şimdi adam ankaradan antalyaya gelecekse
bak şimdi git antalyanın en bela yerinin adını ver,
oranın en bela elemaının adın ver kendi adın yerine
leşini sererler anında
eheh

hatta romanların oraya yolla, herifler gerçek katana ile dalar valla :)

o arada soulun
bu olayına koptum yarıldım yahu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bunlarin sizi tehdit ettikleri mesajlarin screenshotunu aldiniz mi ? ya da o anda online olmus olan taniginiz var mi ?

eskaza bir salaklik edip de dediklerini yapmaya kalkarlarsa bu durumda sahitlerle beraber veriverirsiniz mahkemeye ulkenin dagbasi olup olmadigini kanunun ne demek oldugunu anlayiverirler. her gun okuldan kacmayip 15 yasina kadar biraz kural kanun nedir uyulmazsa ne olur ogrenselermis. kabahat aslinda egitim sisteminde. bisuru hede hodo ogretiliyor adam 18 yasinda mezun oluyor daha bir kanun maddesinden bile haberdar degil.

verin mahkemeye aliverin tafralarini.[hline]www.mizzah.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lol nedir bu ankara delikanlısı falan
ankara delikanlısı dediğini yaparmış..
uo da laf attı diye şehirler arası dayak atan biri bence delikanlı değildir.[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ankarada delikanlı mı var ehehe
nerde yahu ben göremiyorum?

seni dövecek adamlar kesin 13-14 yaşında veletlerdir.
İnternette kendilerini daha güçlü göstermeye bayılıyorlar. Hele böle hileli hilesiz iyi oynadılar mı, gerçek hayattaki güçsüzlüklerinin acısını çıkartmak için internetin altını üstüne getiriyorlar.

Sen ver onların adresini bana, "ben geliyorum oraya dövün beni yeter bu korkudan sıkıldım" felan de, gidip biraz ultima oynuyum şu arkadaşlarla.

Ha, 13-14 yaşında olduklarından nasıl bu kadar eminim? Büyük insanlar olgun olur, bu kadar da saçma şeyler söylemez...[hline]You want a piece of me, boy?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya geyik bir yana, baksanıza Ultima gibi görsellikten uzak bir oyun bile (oyunu çok iyi bilmiyorum ama fikrim war bu arada 3Dsini de biliorum atlamayın görsellik diye) insanları bu kadar etkileyebiliyor. düşünün Star Wars Galaxies ve benzerleri neler yapacak. Bi de buna sürekli gelişen teknolojiyi ekleyin, üstüne de oyunların gittikçe mükemmelştiğini serpiştirin... Bi 10-15 yıl sonra Hologram içinde biz kendimiz fiziksel olarak Star Wars evreninde oynarız heralde. Sonrası?? Görmüyo musunuz insanlar kendi dünyalarını git gide hiçe sayıyor, oyun evrenlerinde "yaşamaya" başlıyorlar. Teknoloji hep beni ürkütüyor, "Matrix" gerçekliğe doğru yol alıyor...[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunları hep grafiğe dayandırıyor yok bukadar gerçekci şukar manyak grafikleri var tama grafikte güzel bir olay ama bir oyunu sadece grafikle deyerlendirmek yanlış bence süper maryo bayağı güzel uoda aynı şekil hem Türkiyedeki net koşullarına uyğun normal bir sistemde çalışa biliyor hemde sonderece zevkli oynıyacak adam gibi adam bulursan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Peki o oyun hologramik olsaydı böyle odanda herkes gerçek boyuyla fiziğiyle karşında görünseydi bütün bu görüntüler odanı doldursaydı ve sen kalvye kullanmadan konuşarak ve de hareketlerle oynasaydın nasıl etkilenirdin ortaçağda geçen böyle bir oyundan?
[Not: Ben görsellik herşeydir demiyorum yazdığımı anlamaya çalışın lütfen][hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ulan varya bu uo muhabbetinde hergün olan bir olay bu adam dövme faslı adresini ver kesecez seni bende adresimi verince abi sen ordanmıydın kusura bakma falan filan yapıyorlar yane herneyse kavga etmeye meyilli bir insan deilim keza arklarımda ööle ama ööle bir durum olursa adamlar bizim ordan sağ çıkamazlar yane....

Aha ilk defa ciddi bişiyler yazdım eehehhehe[hline]Camelot Knight
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Millet ben ankaradan gitmistim bi kere istanbula soliim yani... Ama benimki farklı herif real'dan arkımın arkı we durup dururken ana avrat kufretti gece bindim otobuse gittim burnunu kırdım sora tuttular 3-5 kisi sakinlestim 2-3 gun geik yapıp gittim de yannız hayatta tek dayanamayacagım sey 15-17 yas klavye bebelerinin anama kufretmesidir zate...[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim."
A. Eınsteın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Onun dısında zate klasiktir gelcem oraya bitircem isini bi daha bilgisayar acamicaksın ananı seetcem babanı seetcem grup yapcaz ( oha ? ) felan cok olagan seylerdir.. Tmm gel demek yerine sen de wer adresini ben geliim ayagına yatın 13-14 yas oldukları hemen belli oluo ehueuh eskiden ben de yapardım da :D 4 yıl gecti aradan zuzuz ![hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim."
A. Eınsteın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 03 June 2003 10:39 tarihinde demiş ki:
Büyük insanlar olgun olur, bu kadar da saçma şeyler söylemez...[hline]You want a piece of me, boy?

helal sana :) varya güzel laf söyledin inşallah bu geri kafalı arkadaşlardan paticikde yoktur !
varmı ??[hline]wrak wrak wrakkkkkk
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zmah arkadash baya tırsmısh ya olmaz bishi meraq etme.ama tanımadığın bi kaç kişi üstüne doğru geldiğini hissedersen topuq yap derim.herifleri harbiden sinirlendirdiysen kırıverirler.acımazlar.acımam.kırarım.o benim lann!! dermişim.hadi by.[hline]Jenowa is my M.

,--.Sephiroth-.,.-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PawligeR, 03 June 2003 21:48 tarihinde demiş ki:
arkadaslar ne olursa olsun ANKARAYA laf ettirmem delikanliolsun olmasın karıstırmayın ankarayı bu arada cok sayıda delikanlı vardır ıstersenız benı bulun gorursunuz.[hline]† Tek Rakibi Kendisi †
ZodyaG Admin
Scripter,Grafiker
ICQ=160053851
Volkan Polat

al işte[hline] wrak wrakkk
icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
  • Yeni Oluştur...