Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2014 FIBA Basketball World Cup Spain


souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

kızdığımız, eleştirdiğimiz bizim milli takımın 4 sene önceki turnuvanın finalinde ve bu şampiyonada da eleme grubunda Amerika'ya karşı en azından 2.5 periyot dişe diş oynayabildiğini görmek ilginç. Üstelik bu seneki maçta Ömer Aşık turnuvanın en kötü oyununu oynamasa belki maç son periyodun son bölümlerine bile kalabilirdi.

Neyse.
Ben senin mücadele edebilme ihtimalini de sevdim
B)-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yani Sırbistan kötü oynadı.
Abi basketbol bu yahu!? Karşıdaki adamlar hayvan gibi oynayınca senin takımını eziyorlarsa "benim takımım iyi oynadı ama karşıdaki takım hayvan gibi oynadı" demek bana göre anlamsız. Savunmada, hücumda, her alanda adamlar tüm takımlara acaip üstünlük kurdular. "Yenildik ama ezilmedik" söylemi belki gönülleri okşuyor ama gerçekçi değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

yani Sırbistan kötü oynadı.
Abi basketbol bu yahu!? Karşıdaki adamlar hayvan gibi oynayınca senin takımını eziyorlarsa "benim takımım iyi oynadı ama karşıdaki takım hayvan gibi oynadı" demek bana göre anlamsız.

Afrikalıların nerdeyse her spor dalında daha başarılı olması sence tesadüf mü? Yoksa hepsinde mi daha iyi organize oluyorlar, her sporda daha iyi fundamentalleri var mı diyorsun?
Olay tamamen evrimsel, adamlar daha atletik kalmışlar beyazlara oranla ve bu farkın çoğu buradan geliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

lan bi sus
ne zaman işkembeden sallasam aha darkrider oldum diyorum
destekli yaz


Burada desteksiz yazan sensin şuan yalnız, benim o postu attığım zaman ki sırbıstan oyunuyla belki yine yenilirdi ama fark yemez, sonuna kadar götürürdü.

Fransa maçının ilk iki periyodu turnuvanın ABD'den sonra en rahat ve çok sayı bulan takımını 30 civarında tuttu ve neredeyse iki katına yakın sayı attı. Son periyot 39 sayı yemiş olmaları ve maça ortak olmaları Sırbıstan'ın o zaman övülmeyeceğini göstermez. Ha ABD'e karşı aynı istikrarı beklemek hata olabilir ki olduğunu gördük.

Maçı izlemeden yorum yapmayın bari sırf laf sokmaya yer ararken...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...