Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online'ı Türkiye'den Euro yerine Dolar ile satın alma


Qahlel

Öne çıkan mesajlar

https://forums.playfire.com/gmg/thread/120105

Herkes abandon greenman gaming durumunda. Tüm avrupada sıçmış herifler. Romanyada adam pound ile ödüyor ne alakaysa. Bizi de euro yapmışlar.

Salak valla gerizekalı bu çocuk videosunu koyamadım, siz seyretmiş gibi yapın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu o kadar mi acsiniz? Agzi ile kus tutsa dedim..hani biraz secici olur insan ne bilim..beklentisi olur piyasadan, 2014 fuck yeah falan..

Vay canina. E peki Bagimlilik nezaman basliyor? 5/10 a bu parayi verirmisiniz? yoksa 6/10 a kadar gideri varmi? AAA fiyati ve lore katliami garanti yani hatirlatirm.

Sinir nedir yani onu merak ettim?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

g2a'dan ben baya oyun aldim, aninda geliyor key. Hani steam'de gorup o fiyati vermeye cok usendigim ama olsa fena olmaz dedigim oyunlara genelde bakiyorum o listeden..surpriz fiyat cikinca abaniyorum. (Injustice'i 8pounda almistim en son g2a'dan..Might'n Magic X de 12 dolara kaptim ayni yerden)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Onu denemedim, ama o listede G2A var, siteye girince 48.11dolares diyor. Daha once denedigim icin orayi onerebilirim. Paypal falan herhalt kabul ediyor zaten.

Ucuz oyun olsa hepsi ayni der gecerdim heh. key olayida muhtemelen early access code veriyordur hemen, esas oyun code'unu releaseden once iste early start gununde veriyordur. GMG de ayni halti yapiyor zaten.

Off of..tinerciler sizi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben doydum gecen betada, iki gun inat ettim, ama ne bilim..kisilik sorunu var oyunda, open world gibi davranmaya calismis, ama themepark modeli uzerine kurulmus..Ui'den tut baska oyuncularla iletisime kadar farkediliyor bu.

Pozitif olarak birtek ortam/mekan tasarimlari hosuma gitti..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...