Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dio UO (IPY-vari)


Artariel

Öne çıkan mesajlar

Dworgian said:

artariel, abi alınma her indirdiğim dosyayı genelde virustotal da scanlerim (boyutu yettiği sürece) kendi bilgisayarımdaki scanner haricinde. senden indirdiğimde 3 tane program (saçma virüs programları gerçi) bişiler buldu gibi. sen de bir taratsan ya istersen? hani sinek küçüktür ama mide bulandırır. orada scan yapıp çıkan sonuçların niye çıktığını yazarsan (mümkünse tabii) daha güvenilir olabilir yeni gelecekler için diye kişisel düşüncem =)

edit: nbl da da bulmuyor mu, buluyor bişeyler yine. ama işte oranın adı var iplemiyordur insanlar fln vs


bana kalsa konektör bile koymam, razor uoassist rahat rahat takılır millet, negotiate with server seçeneği zorunlu olacak şekilde. bir yandan bakıyorsun easyuonun ilginç ilginç programların suyu çıkıyor bu sefer oyun "kim daha iyi hile programı kullanıyor" yarışmasına dönüyor. hani çok umrumda olduğundan değil ama beni bile rahatsız eder hale geldi, ipydir uof'dir buralarda da pvp iyice en iyi assist programı kullanan kazanır hale geldi, yaratık ölüyor cesedi 1 saniyede yağmalanmış.

connectorun virüs alarmı tahminimce server ile client arasında proxy görevi görmesinden dolayı, bilgisayardan bilgi alıp server'a yolluyormuş gibi görüyor olabilir anti virüsler. aktif hale getirmemiş olsak da hile programları için process tarama gibi şeyler kodun içinde duruyor, tahminimce bunlara ötüyor.

@Hardter,
şu an beta'da server. pazar günü kapatmayı düşünüyoruz ve asıl açılış o zamanlar duyurulacak. eğer betada katkım olsun diyorsanız buyrun gelebilirsiniz, herkese açık halde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynen sphere için dot non-sphere için dio

http://uodio.com/forum/index.php?threads/beta-kapan%C4%B1%C5%9F%C4%B1.37/

"Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle beta sürecinde bizimle olan herkese teşekkürler. Yarın beta sürecine gireli 1 hafta oluyor ve Haven'dan inanılmaz sıkıldığınızın farkındayız. Ancak ne var ki bu ada üzerinde hareketlerinizi kontrol etmek daha kolay olurken sizin de çevrenizle iletişim kurma şansınız artıyordu. Adanın sıkıcılığını bir kenara bırakırsak sunucu stabil bir şekilde, büyük hatalar olmadan ufak tefek değişimlerle ilerleyebildi.

Yarın gece beta süreci sona erecektir. Betadan sonra Dio, asıl açılışa kadar bir hafta ara verecektir ve bu esnada bir hafta boyunca ne yaptığınızı gözden geçirip forumlarda beta tecrübelerinizi tartışarak açılışa kadar düzeltilmesi gereken konuları gözden geçirebiliriz.

Beta kapanmadan önce son bir test ve etkinlik olarak yarın akşam High Seas gemileri, cannonlar ve deniz PvP'si denenecektir, tek yapmanız gereken şey duyurulacak saatlerde sunucuda aktif olmanız. Bunun dışında gerekli her malzeme sağlanacaktır. Bu etkinlik için Haven'dan çıkartılıp Felucca üzerindeki Sea Market'e alınacaksınız ve kişi sayısına göre kurulacak, cannonlarla donatılmış galleonlara bindirileceksiniz. Bu dakikadan sonra her türlü PvP serbest olacak ve ister büyü, ister yaylar, isterseniz de sizin için bu gemilere kurulmuş cannonlar (ve gemide bulunan malzemeleri) ile savaşabilirsiniz. Cannonlar bir gemiye hasar vermenin tek yoludur ve yeterli hasarı verdiğinizde karşı geminin halatlarına atlayabileceksiniz, aynı zamanda gemi hızınız da aldığınız hasara göre değişecektir.

Şimdiden iyi eğlenceler ve beta katılımınız için tekrar teşekkürler."

yarın akşam herhangi bir fail olmazsa beta kapanmadan önce high seas denemelerini yapmak istiyoruz, o vakitlerde sunucuda bulunabilirseniz türlü ilginçlikler ve video materyali çıkabilir ortaya. haftaya açılışa kadar tanıtımları sıkı tutmak önemli tabi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

açılış cumartesi akşamına düşünülüyor. bir iyi haber olarak şunu vereyim, bağlantı programını kaldırdık. girişler UOSteam veya Razor yolu ile yapılacak, birincil sebep olarak oyuncu için en rahatı bu yol. 2014 yılında kimse şununla uğraşayım, bunu kasayım edeyim demiyor, razor ve uosteam yeterince gelişkin ve oyuncuya oldukça yardımcı programlar. herkesin bilgisayarına connector kurdurmak, kiminde virüs uyarıları vermesi, kiminde beklenmeyen sonuçlar alınması. çok sağlıklı bir konsept olmadığını düşündük, ki senelerce razora alışmış birçok uo oyuncusu var. bence haklılar çünkü ben de çok alıştım. bu sayede sunucuya erişilebilirlik meselesi de kolaylaşmış olacak, 7x client sahibi olduğunuz sürece.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cumartesi akşamı oyuna ısınmak istiyorsanız kesinlikle geliniz. Tekrar açılımdan dolayı çok güzel olaylar olacağını hissediyorum.Zira server acıdlığının ilk günü çok keyif almıştım.Cumartesi akşamı için de aynı keyfi alacağımı düşünüyorum acıkcası.Bu server gerçekten çok başarılı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...