Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dio UO (IPY-vari)


Artariel

Öne çıkan mesajlar

Hype da hype derken aradan 4-5 sene geçtikten sonra ultimaya başladıktan kısa bir süre sonra sphere inanılmaz bıkkınlık getirdi, kubat damage'dan da baya baya bırakan oldu, ipy hype'ı da patladı

4-5 sene derken arada uo second age'de vesaire oynamıştım ama uzun süreli olmadı, t2a süper bir era ama üzerine eklenmesi gereken, eğlenceyi artırması gereken şeyler vardı, bence. IPY'de o yüzden aradığımı bulmuştum adamlar t2a üzerine UO:R'den bazı özellikler, başka eralardan gerekli özellikleri alıp sunucuya yerleştirmişti, üzerine kendi koydukları da vardı ama adamlar sürekli aç kapa yapmaktan bir bıkmadı, en son açılmadan kapandı. Adminin kafasına estiği gibi davranıp aç kapa yapması durmadan communityi bölüp durdu, şu an türlü türlü sunucuda millet.

Nebulaya topluca bir gazla başlayıp 3-4 güne sıkıldığımdan beri planlıyorum böyle bir sunucuyu, eskilerden birkaç arkadaşla konuştuk neden olmasın dedik runuo üzerinde t2a tabanlı, ipy-vari diyeyim, bir sunucu oluşturmaya başladık, baya da ilerledik aslında. Bu başlık sunucu tanıtımı değil, henüz değil. Yalnızca patide açıyorum çünkü tanıtıma başlamadan evvel çok kişiyle türlü video çekip bu şekilde tanıtmayı düşünüyorum. O yüzden bu videoların çekilmesinde, bazı şeyleri test etmede rol almak isteyen tester arıyorum, tester dediysem oturun kasın anlamında değil, az vaktinizi alacak kısa olaylar, sistem tanıtımları için videoların çekileceği vakitlerde harcayacak boş vaktiniz olursa gelin destek olun demek için açtım başlığı.

Özetle dediğim gibi, pre-aos bir sunucu, trammel kesinlikle olmayacak ama bunun dışında illa dönemine tamamen sadık kalacak diye düşünmüyoruz. yalnızca trammel rulesetinin olmadığı kesin. milletin işi okulu var, vakit ayıramıyor, yalnızca eğlenmek istiyor o yüzden karakter geliştirme babında katı kurallar yerine klasik younglık, occlo'da başlama, oranın kendine ait bir ekonomiye sahip olması, young donation boxlar (playerlar dolduracak), power hour(gerçek anlamıya, günde belli saat) tarzı şeyler düşünüyorum.

bu tarz "tester"lık yaparım, boş vakit oldukça arada uğrarım diyen varsa bekliyorum

ps: isim niye Dio derseniz, amaç şekilli cafcaflı bir isim koymak değildi, herhangi bir oyunla hikayeyle ilgisi yok, üzücü bir anısı olan bir isim sadece.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle güzel,

magerynin şimdilik olmadığı ( büyü yok! )
shapeshiftin ve vampirliğin falan olduğu ( gerçekçi biçimde )
ve atlı ve atsız savaşmanın gerçekle benzeştiği,
statların
str - > can,stam
dex - > hız,dodge
pwr - > dmg
olarak değiştiği bi server olsa?

Çok şukela olmaz mı ya?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fantazi
biraz da balans.

zamanla magery gelir lore la, yavaş yavaş toparlanır dünya.
Magery olmadığında, fighterlar arası combatı çok değişik yerlere çekebilirsin, dengeleme konusunda "ama magery" sorusu olmaz. Başka bi konseptte başka bi şekilde büyüler gelir zamanla.
belirli pve hedeflerine varıldığında mesela,
scrollar ortaya çıkmaya başlar yavaş yavaş, meraklısına açılır.

ama zirzop in nox tarzı büyüler yerine, yapıldığında etki bırakacak şeyler olabilir.
büyü başka bi olay ya, dallanıp budaklanabilir ve tamamen pvp den bağımsız düşünebilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bak bu aslında iyi fikir lan. mage sahibi olanlara sabır diye bişey vericeksin mesela. ağzına vurdukça falan kaçıcak bişeyler yapıcak saldırıcak edicek onun o sabrı dolacak dolacak taşacak ondan sonra "ALLAH BELANI VERSİN" dercesine bi büyü koyucak herif ya orda harbi küt diye ölücek yada bişey olucak. olm aslında kassan çok yaratıcı insanlarız lan asdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.uoancorp.com/viewtopic.php?f=4&t=60

I've decided that due to differing opinions on administration/server management between Abigor and I that it would be best for me to step down and pass full ownership to him, puppz, and Xiani.

The guys that are working on this server are working very hard to bring you the best server that they can and I wish them, and all of you, the best of luck.

Revlis

piç oldu baya baya. adam olmaz gibime geliyor artık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bitmek bilmeyen bir çatışma var aralarında, muhtemelen uzun süre ipy'den uzak dururum.

onun dışında p.m atan birkaç arkadaş var skype üzerinden iletişimdeyiz, varsa vakit ayıracak skype id'sini p.m ile yollayabilir.

bir de site üzerinde irc client kurma düşüncesindeyim Q&A olayının kolaylaşması için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

suark baya kopuksun ya mevzulardan asdasd

ipy coderları var tamam da, owner bıraktı, ikinci adamla bu işe girdiler, o da koy verdi fikir ayrılığı vs. diye. şimdi kaldı diğer 2-3 tane adama. bunların anlaşması ve serverın düzgün launch olması falan çok zor. patlar gibime geliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hehe özelden yazdımda,
core u değiştirmeden de magery kaldırılır aslında. vendorları kaldırdın mı bitti işte. Reg yok, anca lootlardan gelenler var ki,
çok ciddi bi hammadde sıkıntısı olur.

hmm öle de güzel olabilir

tamamy a dursun magery :p.

ama shapeshift olayı süper abi, bi nevi polymorph ama daha eglenceli.
vampir ekleriz, drakekin ekleriz, druid ekleriz.
süper lan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...