Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeniden Dönmek


pot

Öne çıkan mesajlar

Ne kadar özlemişim online oyunları eve mi everquest2 mi wow mu diye düşünürken eve de actığım chr ın ardından düşünmeye başladım hep kasmakla geçti online mmorpg hayatım neden dedim kendime gene oyundan zevk almak varken oyunu çözmeye anlamaya çalışacam bilmiyorum ilerliyen yaşın getirdiği tembellikmi yoksa iş ve aile yaşantısından geriye kalan az zamanmı ama ben kararımı verdim daha önce 198 level da bıraktığım enginerıma geri dönecem ne kadar özlemişim online dünyayı ama artık kasmaya deil eğlenmeye geliyorum ama şuun da farkındayım bu oyunlar gruplarla güzel ne yazıkki snnde ki uo dünyasını hic bir zaman yakalıyacağımı sanmıyorum tüm eski sinister zion nwo guild arklarıma burdan bir kez daha bana yaşattıkları o günler ve quildeki değerli arkadaşlıkları için teşekkür etmek istedim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

SNN konusunda kesinlikle sana katılıyorum. Alderia prensesi olarak gizliden işler çevirmeyi hatırladıkça hala gülerim. Prenses olduğumdan açıkça vahşet yapamıyordum birilerini öldürmesi için adam kiralıyordum Cove'da. :)

Hele düğünümüze gelenler bilirler player çabasıyla yapılan ilk düğündü epey eğlenmiştik. Hey gidi günler...

not: Feci nostalji yaptım farkındayım.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...