Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearts of Iron 4


Komutan

Öne çıkan mesajlar

  • 1 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
_Rave said:

çıkarma için bölgede donanma üstünlüğün, paratrooper için ise hava üstünlüğün olması lazım. çıkarmayıda porttan yapıcaksın, orduyu gönder hazırlansınlar 40-60 günde. yalnız belli bi sınırı var kaç bölük çıkarabiliceğini onu kontrol et.


Norveç kıyıların da ingiliz donanması ile benimkiler kapışıyorlar ama üstünlüğü nereden görücez. Toplam da 4 marine - 4 dağçı çıkarmaya çalışıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

donanma ekranında patrol-seek n destroy falan diye görev veriyorsunya, orda çıkarma yapıcağın yolu donanmana patrol yaptırt. yalnız dediğim gibi sadece çıkarma yapıcağın kıyıya komşu olan denizi değil, transport gemilerinin izleyiceği yoldaki bütün denizlerin senin kontrolünde olması lazım.

eğer üstün isen o bölgede mavi, değil isen kırmızı görünür donanma ekranında.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 11 ay sonra ...
  • 2 yıl sonra ...

Türklere özel ağaç gelir de bu gelmez mi?

Spoiler

 

deva.jpg?resize=720,405&ssl=1

Introducing… the camelry unit! They’re more reliable and resource efficient than cavalry, but they’re slower, tougher to train, and they cost more equipment. Cavalry is also good in a variety of environments, while Camelry is great in a select few environments but not so good in most others. However, with an even higher level of suppression than cavalry they make fantastic garrisons in a pinch. Turkey will gain access to Camelry units if it conquers parts of Arabia. Other countries that operated camelry units during the time period (colonial powers like Britain, France and Spain as well as countries on the Arabian Peninsula) will also gain access to them.

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

birde bu gerizekalilar turk askeri resmederken 19yy in sonundan itibaren import edilen prusya militarizminden bir haberler, harp okullarindaki hocalardan idollere, fanboyluklara falan filan cok ciddi bir prusya etkisi var bugun bile devam eden

simdilerde goruyorum redditte, almanya arada TR ye sicak mesaj vs verince hemen "cok turk yasio oy devsirmece" vs diyip geciyor gerzekler sanki CDU ya oy veren turk varmis gibi, almanya avrupada cevrelenmemek icin, osmanli bolgede cevrelenmemek icin birbirine yanasmis o zaman ve kulturel cok guclu baglar kurulmus falan filan ama hiyara sorsan "gastarbeiter/kummelturke" diyip gecio dogru durust tarih bilmediginden hef

y5lgo1r.png

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

18 saat önce, Sam dedi ki:

güzel ya, türkiye de açık ara en popüler minor state imiş oyundaki, enteresan.

oyunu oynayan Türkleri bir kenara bırakırsak konum olarak oldukça avantajlı bir yerdeyiz

 

bu arada dlc baya ayrıntılı özelikle isyan ve yurt içi kliklerin bölgesel yayılmaları falan enteresan duruyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...