Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PTT kargo


oldun

Öne çıkan mesajlar

Problemin amerikadan sipariş verdim. TRye geldi gumrukten cıktı dagıtıma cıktı bana gelmeden tekrar amerikaya yolladılar.İkitellideki avrupa dagıtım merkezinden cıkım beykoz da bir merkez mi ne varmıs oraya geldi.Bende o sıralar aradım ya noldu benim kargo gelmicek mi faln diye aradım. 2 gune gelir dediler.İki gun sonra aradım. Ya sizin kargoda bir sıkıntı var bilmiyorum ama siz bir ikitelliye gidin dediler orda gozukuyor dediler.Bugun gittim onu biz gonderene geri yolladık diye cevap aldım.
sorum su ilk olarak ebaydan aldım bu kargoyu suan gg mi oldum daha amerikadan gelmez mi o kargo .Param yandı mı.
Diger bir soru (lan ben bu ptt kargonun ) neyse bu adamları nasıl sikayet etcem nereye etcem daha once böle bişe ile karsılasmıs bir sonuca ulasmıs biri var mıdır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya hergun biryere tasımıslar yetisemedim uni ögrencisi olsam gumrukten cıktıgı gibi alırdım ama calısıyorum nasıl gidip aliyim ofise gelir diye dusundum hata yaptım . Birde sürekli baska telefona yonlerdiriyorlar. En son bir numara verdiler 10 kere falan aradım . Sonra mesgule vermeye basladılar. Sıcıyım böle devletede kargo işletmesine de
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ptt kargo aracılığı ile bir mal aldım.Normalde 1 günde gelmesi gerekirken.Tam 13 iş günü kargom gelmedi.Aldığım şehir bursa ben eskişehirdeyim.Satıcı ucuz olsun diye eşşeklik yapıp ptt kargoya vermiş.

Neyse hergün aramama rağmen koca ptt kargoda ya telefon açılmadı yada açan bana bir cep numarası verdi.Verdikleri cep numarasıda ptt kargoyu işleten bi zat.

Son girişimlerimden sonra beni dağıtım adresine yonlendirdiler.En sağlıklısı gidin arayın kargonuzu orda dediler.Gittim evet böyle poşetleri kutuları yışmışlar karman çorman kutular param parça .Artık malımı alayım diye orada ki kargo görevlilerine neredeyse sakso çekecek kıvama geldiğimden,adamlar daha fazla sessiz kalamayıp başladılar benim kargoyu aramayı.1 saat sonra bulundu şükür ki başına bir iş gelmemiş .


Sonra bende ptt genel müdürlüğüne ve başbakanlık şikayet departmanına bir şikayet dilekçesi yolladım.9 ay oldu tabi kimse geri dönüşte yapmadı.Buda böyle bir anımdır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
ohaa ptt kargo inanılmaz trolluyor amerikaya gonderdim dedigi kargo beykozda cıktı gelin alın dediler ayagım sakat adrese yollayın dedim(hem sakat hem de ugrascak gucum kalmadı) 5 dk sonra aradılar adresi yenilediler yollıcaz dediler ama söyle bir durum var ebayde urun amerikada zannediyor 2 gun once biz bunu amerikada bulamadık sana yenisini yollıcaz okey midir dediler yollayın lan dedim.ebay tr ye calısmasın hep böle oluyorsa aşljdfaşsd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ptt devletin her organi gibi cop...
cidden cop...
MEElectronicsden kulaklik almistim 19 dolara
adamlar gonderdi gelmedi
ikinciyi gonderdiler gene gelmedi
ki yuzum kalmadi hala gelmedi demeye.
kesin bir yerlerde ya curuyo yada hodugun teki cebe atti.
Kesinlikle trde ptt kullanacaksaniz, aldiklariniz takip numarali olsun. Beli biey olmaz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer trackingli gönderilmişse yurt dışı paketlere bakabilirsin , tabib bu durumda elinde numara olmalı.Utanma sor ne olacak.


Nigger_of_the_sand said:

Benim adıma gönderilmekte olan bir kargo olup olmadığını araştırmam mümkün mü? ?


PTT ye gitordan yolla en ucuz yolu sorarsan söylerler ,mümkünse takipli olsun , kaybolma ihtimali dahada azalr.
gleoddyn said:

Hazır konu varken atlıyayım,

Romanya'ya döküman yollamam gerekiyor da, en ucuz ve garanti yöntemi nedir?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...