Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Insurgency


Desqpio

Öne çıkan mesajlar

  • 3 hafta sonra ...
  • 5 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Namessar said:

cogu insan bir oyunu oynayarak ogrenir.

insurgency sabrın cok onemli oldugu bir oyun. Buna dikkat ederek oynamama ragmen bu oyunda olu gecirdigim zaman canlı oldugum zamandan kat kat kat fazla oldugu icin bir süre sonra, cok guzel bir oyun oldugunu dusunmeme ve daha az arcade tadı olmasını taktir etmeme ragmen, dayanamayarak baska bir oyuna gectim.

canlı kalmayı beceremediginiz bir oyunda hatrı sayılır bir sure oynayamıyorsunuz, oynayamayınca ustalasamıyorsunuz, ustalasamayınca daha cok olu kalıyorsunuz. eski oyuncularla aranızdaki gap durmadan acılıyor.

sonu natural selection gibi olacak korkarım.


zamaninda sunu yazmistim buraya. degisen bir sey var mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mapi iyi tanımak gerekiyo sanırım. senin dediğin gibi oluyo yoksa, sürekli ölü.

ama alışınca nereden nasıl adam gelebilir çözüyosun.

ve oyun tamamen sabır+pusu üzerine kurulu gerçek hayattaki gibi. sis atmadan bi yerden bi yere gitmek ölüm riskini katlıyo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BalisticGel said:

Dur daha çıkmadı oyun. UE4 motoru kullanacaklarmış. Bence orijinal içeriği bozmazlar.


konsola çıkan oyun serisi bir daha arkayı toparlayamıyor ya. şu dediğimin düzinelerce örneği var yani. en basidinden controllerda yeteri kadar tuş olmadığı için lean olmayabilir, mapler küçülebilir, loadoutlar azalabilir. oyunun bu sefer yayıncısı var, yayıncı kar için bastırdığı zaman ister istemez biraz daha casualleşecek oyun.

konsol düşmanı değilim kimi oyunlar konsolda çok zevkli oluyor (platformerlar, dövüş oyunları vs) ama insurgency gibi bir oyunun konsollarda işi yok.

bu arada "canlı kalmak" doğru bir tespit. oyunda göğüse 2, kafaya tek mermide ölündüğünden dikkatli olmak gerekiyor. öyle bazı MUH ESPORTSlarda olduğu gibi bir şarjörü göğüsleyip devam edilmiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 10 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...
Yeni dlc çıkınca Türkiye'de yasaklanabilir.
https://www.youtube.com/watch?v=vr2NtRyOsCs

https://www.vg247.com/2017/02/08/6-reasons-to-get-excited-for-hardcore-shooter-insurgency-sandstorm/
"...We have a female protagonist who as a young girl with her sister was enslaved and held captive by radical insurgents. A sandstorm blows in one day, combat erupts and they’re able to escape. Our protagonist is separated from her sister and ends up alone. Fast forward to present day where she’s enlisted in Kurdish rebel forces. She breaks away from the main group with another girl who was also imprisoned as a child, and goes on a personal quest. But helping her out are two vigilantes. One is an American combat veteran and the other is a French citizen with zero combat experience..."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pc gaming başlığında da mı ne geçmişti, burada developer bir türk'e cevap vermiş:
said:
Hey Onur, we understand and are mindful of your concerns over the sensitivity of labeling our character as 'Kurdish'. This is to convey her ethnicity and background in the Iraqi conflict, and not to introduce a broader political statement. The story is not about Turkey. Nor are we labeling the insurgents as "ISIS" for many of the same reasons. We know how complex the conflict in the region is, and our intent is to focus on the personal story of the game's characters fighting in northern Iraq.

barzani askeri gibi gösterirlerse sorun olmaz herhalde lol.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
Oynayan yok herhalde bunu burda pek. Sandstorm ufak tefek grafiksel buglar haricinde mükemmel olmuş ya. Bağımlılık yaptı resmen çıkamıyorum oyundan. İlk oyun zaten iyiydi. Adamlar Sandstorm'la ilk oyunun üstüne çok güzel çıkmayı başarmışlar. Gunplaye falan girmiyorum zaten çok iyi o konuda ancak ben şu ana kadar hiçbir fps oyununda bu kadar iyi ses efektleri gördüğümü hatırlamıyorum. Silah seslerinden, karakter seslendirmelerine, patlamalara herşey o kadar gerçekçi ve güzel olmuş ki... Şu yoklukta ilaç gibi geldi resmen oyun. Rainbow Six'den beri böyle istediğim gibi bir fps oyunu çıkmamıştı valla.

Oyunun tek sıkıntısı optimizasyon şuan için. Bilgisayarım gayet iyi olmasına rağmen medium ayarlarda bir kaç ufak detayı low yapıp ancak 100 fps üzerine çıkabiliyorum malesef. Düzeltilir illaki ilerde bu adamların yapamayacağı birşey değil. Onun dışında bir sıkıntı yok gibi. Belki ranked için matchmakinge biraz ayar çekebilirler. Bazen çok dengesiz rakipler gelebiliyor. Onun dışında bir sorun görmedim şuan için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...