Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Insurgency


Desqpio

Öne çıkan mesajlar


said:
Insurgency looks cleaner and more authentic than its peers, letting you focus on strategy and action instead of keeping track of an enemy’s location on a minimap in the corner of the screen. Insurgency also doesn’t have a lot of the flash you see in modern shooters. You can’t call in airstrikes or packs of dogs, nor is a skyscraper going to come crashing down in the middle of a round. Insurgency takes itself seriously, offering a needed contrast to the glitz and craziness of its contemporaries.


http://store.steampowered.com/app/222880
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Source modu olduğu zamanlarda yıllar önce deli gibi oynuyordum bir ara, Desqpio "abi indirimdeyken 4 dolara kaptım" diyince kafamı masaya vurdum. Yorumlar da bayağı başarılı, bi 9 dolara falan inse alacağım banko sanırım. İçim dışım realism oldu lan, RO2/Rising Storm, Arma 3 bi de üstüne Insurgency gelecek, sokakta artık airsoftlarla cosplay falan da yapmaya başlarım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Ben geçenlerde aktım bayağı, hatta Xunn'a uğramıştım sneak peek yaptım orada bi yarım saat, eve gelince direk bastım parayı aldım. Indie developer olarak source modu halinden bu haline geçirirken bayağı bayağı yol katetmişler, beklediğimden daha iyi çıktı. Zaten bayağı iyi bir moddu, güzel olmuş böyle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...
cogu insan bir oyunu oynayarak ogrenir.

insurgency sabrın cok onemli oldugu bir oyun. Buna dikkat ederek oynamama ragmen bu oyunda olu gecirdigim zaman canlı oldugum zamandan kat kat kat fazla oldugu icin bir süre sonra, cok guzel bir oyun oldugunu dusunmeme ve daha az arcade tadı olmasını taktir etmeme ragmen, dayanamayarak baska bir oyuna gectim.

canlı kalmayı beceremediginiz bir oyunda hatrı sayılır bir sure oynayamıyorsunuz, oynayamayınca ustalasamıyorsunuz, ustalasamayınca daha cok olu kalıyorsunuz. eski oyuncularla aranızdaki gap durmadan acılıyor.

sonu natural selection gibi olacak korkarım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
ya paticiğe sormak isterim, o kadar fps seven adam var, bu oyunu neden oynamazsınız abi

indirimden aldım 12 tl'e, hayatım boyunca oynadığım en iyi fps olabilir.

shooter hissiyatı, ambiyanslar, sesler, kombatlar inanılmaz. biraz fazla hardcore ama erkeği böylesi keser abi.

oynasanıza manyak mısınız?

ben oynarken, ilk girdiğim oyunda aklıma askerlik geldi lan, o ilk atışa gittiğimiz gün, silah ateş etme sesleri birebir gerçek. bildiğin silahla ateş ettiğini hissediyosun oyunda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.youtube.com/watch?v=IvlVkeNhhKY

gece mapleri özellikle çok iyi

mermilerin bir yere çarptığında çıkarttıkları ses, görsel, uçarken çıkardıkları sesler, tracerlar, namludan çıkan alev, duman herşey çok iyi. ateş eden adamı görüyorsun nereden ateş ediyor, sana ateş ediyorsa attığı mermi nereye vuruyor vs.

mal gibi ölürsün ama bazı maplerde 3-5 dk bekliyorsun spawn olmak için. hiç dm kıvamında modu yok, gördüğüm kadarıyla yani. yani "wave" ile spawn oluyorsun ki wave bitiyor, ya da capture üzerine spawn oluyorsun. takım caplemezse bekliyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...