Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Bendemi sorun yoksa Kedinin dediği gibi 50 Mesajdan sonra işlevini mi yitiriyor? Eğer 50 mesajdan sonra açmıycaksa bir anlamı kalmıyor ya.. ben Mesela EmaFM topiğinin hepsini görüp Offline olarak kaydetmek istiyorsam? :( Hepsi butonunun böyle çalışmasını istiyorum ama 50 mesajdan sonra iptal olsun istemiyorum :P (aka Beyaz pskopatı tiplem)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 ben de bu konu hakkında çok konuştum aynı senin dediklerini söyledim. hepsi butonu diye araştırma yaparsan, birçok topic görürsün bunun hakkında. Sonuçta: Hepsi butonu, 50 mesajdan fazla topiclerde, direk ilk sayfayı açıyor.[hline]You want a piece of me, boy? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 iyide o zaman işlevi ne olur? yapmayın yaa :( 10 dakikada okuyacağım forumu 1892459249 click le okuorum.. Taaa ne zamandır vardı bu sorun biliyorum :( Wastii yada Kedi bir göz atsın... "50 mesaj" olsun butonun ismi yada..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Kedi offical açıklama isterim :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 maximum 3 dakikada açılır.. olmazsa kapar yeniden açarsın ;) Dimi? Peki Ben Paticik FM in hepsini kaydetmek istiyorsam OFfline olrak? o zaman sayfa 1-2-3-4-5... vs vs.. hepsini tek tek kaydetmek zorunda olurum ayrı ayrı.. Hepsi butonu çalışmalı! Hepsini Görmek isteyenler EngellenemeS![hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 evet gayet iyi olur[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Site yavaşlıycaksada yapılsın bence. Yani zaten site jet hızında açılıyor dial-up ta bile azcık yavaşlasa birşey olmaz. Dimi ?[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki: her ejderhanın icinde bi kedi yatar her kedinin icinde de bi ejderha yatar her içinde bişi yatan ejderhadır her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 katılıyorum... Dial Up ım, Hepsine Tıkladığım Zaman EmaFM 2 dakikadan uzun sürede açılırsa Bir daha ağzımı açmıcam :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 up! Hepsi butonumu isterim :([hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zippo_05 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 evet açılmalı[hline]http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=223086 hadi arkadaşlar birbirimize destek olalım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 up ya :( süründürüyor abi... *!Bağırır,Yalvarır,sümük tükrük ağlar*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 www.paticik.com/forum/view.php?id=23159&page=0 ilk başta hepsi tuşuna bas ve sonra "0" ı sil ve yerine "all" yazıp enter tuşuna bas ve tüm sayfalar acılsın ;) aşağıdaki gibi olcak www.paticik.com/forum/view.php?id=23159&page=all Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 35sn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 heh yavaşlatıyor mu? Yoo.... 16 saniyede açtım! Çatır çatır... kaç yüz sayfa bide.. :( Ben hepsi Butonumu istiyorum yaa üweee :([hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 said: Eaglewingg, 01 June 2003 16:20 tarihinde demiş ki: www.paticik.com/forum/view.php?id=23159&page=0 ilk başta hepsi tuşuna bas ve sonra "0" ı sil ve yerine "all" yazıp enter tuşuna bas ve tüm sayfalar acılsın ;) aşağıdaki gibi olcak www.paticik.com/forum/view.php?id=23159&page=all ben denedim calışmadı :P[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ya kedi gözünü seviyim tekrar eski haline getir bak ben dial up ım söylemedim farz et mesela topicleri tek tek acıyorum sonra netten cıkıp okuyorum aksi takdirde fatura cok geliyo :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 bu sekilde de tek tek acıp okuyabilirsin? ya 4bin mesajı tek tuşla sqlden cekip üyeye gönderemem yani. pislik yapmak isteyen baglar bi web servera her saniye baglanr baglanır icine eder sitenin.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Bu thread'de çalışıo ama?[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 tamam böyle de okuyabilirim fakat sayfalar falan karışıyo bari mesaj sayısını biraz daha artırsan mesela 50 olmasada 100 olsa olurmu?? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 eet kedi aslansın kedi yap bi güzellik hepsi butonunu çok özledim (eski halini)[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ya ilk halinde kalsın Açıkcası bir sorun yapacagını hiç zannetmiyorum! zaten biri 100000 defa hepsine tıklamak gibi bir manyaklık yapmaz.. Macro bile yapsa 90-150 arası olan pingimde değişme olmaz.. bi yamuk çıkmaz :( *!ağlar,yerden yere atlar*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 tıklayınca hepsini göstermeyen hepsi butonu hepsi butonu değildir, delikanlı forum user ı , delikanlı admini bozar.[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Pislik yapmak isteyen önce domain den işe başlıyor, güzelim pepelek gitti walla. Hepsi butonun işlevi 100 mesaj olsun kanımca. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Gallant a + Arci ye +1 ler.. Ya Kedi yavaşlık felam yapmas ki benim bildigim... Yapsada yapıcagı 4-5 saniye olsun... Tek tek 1-2-3-4-5-6-7-8 diye sayfalara tıklamaktan "GıNA" geldi acıkcası bana... Otomatik bir bot koyarım o tıklasın 1-2-3 die.. Her bir sayfaya tıklamak ayrı işkence oluyor :[[ Kedi süfersin kedi yaparsın kedi mükemmelsin kedi yaparsan pizza hut ta pizzalar benden kedi =][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 ya tamam hadi hepsi buttonu tamamen çalışmasa bile mesaj sınırını yükselt kedi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.