Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Age of Conan - 2014


bingildak

Öne çıkan mesajlar

eyyy gidi günler heeyyyy...

ne umut ne hevesler ile age of conan almıştık zamanında.

o grafikler, o kombat mekanikleri nasıl içimizi kıpır kıpır etmişti.

ilk çıktığında classları falan çok ilgimi çekmişti. bear shaman oynadığım en eğlenceli healerlardan biriydi. melee olup da kombattan kopmadan heal edebilen nadir classlardan biriydi. yaprak effectleri, ayı effectleri falan çok güzeldi grubu sarıp sarmalayan. dungeonlarda heallemek ve tanklamaktan çok zevk almıştım ilk zamanlarında. baya da zordu fightlar komplike olmasa da.

ne kadar community konseptinde oynama fırsatım olmadıysa da (amerikadaydım o zamanlar, düzenli oynayamıyordum) eğlenceli bir deneyim olarak yer etmiş aklımda.

hatırlıyorum o zamanlar dark templarların falan bütün mekanikler bozuktu. female karakterler buglıydı. bear shaman op ötesi saçma sapan healler, yan yana 3 adam doğrardı. herhalde 2014 yılında bunları düzeltmişlerdir artık hehe.

canım sıkılana kadar 2-3 gün bakmayı planlıyorum. conqueror oynamak istemiştim çok fakat neden oynamadığımı hatırlamıyorum. sanırım mekanikleri bozuktu onlarında bir sürü revampden geçmiş olması gerek. oyunda genel olarak melee çok zevkliydi, komboyu build edip oturtmaya çalışması falan. mob keserken bile zevk alırdım. bear shamana ile saçma sapan pullar yapardım, hepsini yanyana dizince gaza gelirdim hehe.

instance instance olması dışında zonelar ve ambiyanslarda çok güzeldi diye hatırlıyorum. villalar aklımda kalmış, deli gibi resetler resetler girerdim level kasmak için. ne pvp dönerdi be oralarda.

neyse lafı uzatmaya gerek yok, eskiyi yad edecem 3-5 gün. gelmek istiyen varsa yeni karakter ile beraber yeni karakterler kasabiliriz fakat aşırı casual oynamayı planlıyorum ve büyük ihtimal çok hızlı sıkılırım/bırakırım. 20 gb download ettim diye ağlayacaklar gelmesin bir zahmet.

level kasmak çok kolaylaşmış diyorlar 1-80 birkaç gün sürmüyormuş (okuduğum kadarıyla) fakat end-game'de baya ağır bir grin söz konusuymuş. endgame kasma gibi bir düşüncem yok zaten benimde. level 80 bile görmem büyük ihtimal.

hype mype değil bu arada hype'ınızı biriktirin, nisan mayıs gibi wildstar oynarız themepark şemsiyesi altında.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

:) benim haricimde buraya mesaj atan kalmadı sanıyordum. raid, mini game harici yapacak birşey bulamadığımdan, oyunun geleceği olmadığını, fc'nin lego dünyasına bütçe ayırıp tsw harici elindeki diğer 2 oyunu terkettiğini görünce, AoC oynamayı bıraktım. grind evet oyun sonunda var. fakat iyi bir grubun var ise, 1 ay da üstünü dizersin. günde 1 er saat ile hadi bu süre 2 aya çıksın. sadece seni yönlendiren kişinin ne yaptığını biliyor, elinden tutup zindanlara götürüyor olması lazım. hala yerine koyacak oyun bulamadım. ama daha fazla aoc ye vakit ayırmak da istemiyorum. hevesim kaçtı bir kere.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 ay sonra ...
Valla bende özlemiyor değilim. oyunu 6 sene boyunca oynadım. pvplvl10 bs ve pvplvl7 barbarım vardı (full t4) Sonra sunucuları amerikaya taşıdılar. Latency yüzünden öncesinde kolayca yenebildigim oyuncuları, zar zor yenebiliyordum yada yeniliyordum. bende bu yüzden Aoc serüvenime son verip hesabımı Amerika'dan bir elemana sattım. Ama Aoc tarihinede gelmiş geçmiş en iyi bs olarak ismimi kazıdım diye düşünüyorum. Fsen :)

bir gün avrupa'da sunucusu fln acılırsa tekrar oynarım kesinlikle..ama amerikada oldugu sürece ben yokum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...