Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 5


Cons

Öne çıkan mesajlar

Ya Riera kasap yahu. Adamın tek gönderilme sebebi yabancı sınırı değil. Yüksek maliyetini seneye de çekmek istemiyor yönetim haklı olarak.

Nasıl ve kim yaptıysa Riera'nin sözleşmesini abv. 29 yasinda getirdigin adama dört yıl sözleşme öner ve her sene artarak. Ulan 33 yaşına gelince adama 3 milyon verecek şekilde sözleşme mi yapılır? Hani yüksek maliyetli sözleşme yaparsın anlarım ama hani yaş ilerledikçe düşecek şekilde yaparsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mancini yi bir kez daha takdir ettim. Adam FT gibi kesinlikle değil, takımın neye ihtiyacı olduğunu çok net biliyor.

Heitinga ile anlaşılmış, Mancini "takımın yan toplarda eksiği var, bunlarda güçlü savunmacı lazım, Heitinga istediğim adam değil" demiş, transfer yatmış. Burada devamlı konuşulan şeydi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mancini iyi ama işte türkiye'de iş yapamıyor böyle adamlar. muhtemelen mancini'de kontenjan kurbanı olacak. yerli topçudan verim alabilmek terim tarzına bakıyor.

mancini ile birlikte melo sneijder vs oynar adam gibi ama işte balta sabri burak selcuk vs bu adamları devamlı modda tutmak zor.

ben mançinin taktik denemelerini de beğeniyorum açıkcası.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Keşke riera yerine eboye gitseydi. Salih ve Sarbi bir şekilde oynar orada. İki kanat oyuncusu da sakatlandı. Riera açıkta oynayabiliyor. Ayrıca Telles sakat cezalı vs. olsa kim geçecek sola şimdi. İsveç'te Erdin Demir diye bir sol bek var. Türk asıllı. Bunun gibi TR pasaportu alabilecek veya yurtiçinden kesin bir Türk sol bek almalı takım. Tek adam kaldık yine.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...