Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milli Piyango büyük ikramiye hayalleri - 50 Milyon TL a.k.a. hayallerin çeyreği 10 trilyon'la ne yaparsınız?


scorch

Öne çıkan mesajlar

Çeyrek bilet aldım

Yani büyük ödül bana çıkarsa yaklaşık 12.5 milyon TL nin sahibi olacağım

Önce işi bırakırım

Sonra paramın 5 milyon lirasına işyeri satın alır ve kiraya verirdim

Kalan 5 milyon lirasına ev alır onlarıda kiraya verirdim

Kalan 1 milyon TL sine Ömerli Kasaba Evlerinden bir villa alırdım

Kalan 1 milyon TL nin 300 milyarına şık bir araba alır kalanını da komple kızımın eğitimine harcardım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1) FUTBOL
R.Madrid - Barcelona
M.Uni - M.City
Milan - Inter
Boca - River
Derbilerini ve tüm major turnuva 8 ve sonrası finallerini canlı izlerim.

2) ADRENALİN
Africa Cape Town da büyük beyaz sever, Kenya da aslan safarisine katılırım. Büyük balinalar ile suya dalar, belki bir ihtimal uzay turisti olurum.

3) Ev satın almam, ikametgah adresim pek belli olmaz. Bir giderim 6 ay Miami da yaşarım, sıkılırsam ordan geçerim Roma'ya, özlersem gelirim İstanbula, canımı sıkarlarsa giderim Dubaiye.

4) Yanıma alacağım bir kaç mühendis ile dünyadaki en iyi PCyi yapmaya çalışırım, her akşam muntazaman oyunlarda adam kesmeye ve vurmaya devam ederim. Para beni değiştiremez!

5) Türkiye gibi genç ve çocuk nüfusu fazla olan ülkelerde çalışacak, bir vakıf kurmaya çalışırım. Hedefimiz her eve pc ve internet sokmak olur, çocukların uzaktan eğitim alabilmesi ve hatta oyun oynaya bilmesini hedefleriz.

6) Sniper atış eğitimi alırım ve bunun poligonunu yaparım kendime. Ayrıca Crossbow yada normal Bowu da buna dahil edebilirim, hiç denemediğimden bilmiyorum sevip sevemeyeceğimi.

7) Holywood ile yakın ilişki sağlarım.Filmlerin galasına kendimi davet ettirmeye çalışırım. Her filmi galasında izlemeyi tercih ederim. 3 gün beklemeye tahammül edemem.

8) Hizmetçisiz, şöförsüz ve sekretersiz asla yapamam. Onlar olmadan hayatımı idame ettiremem. Ama onlara sapıklıkta yapmam. Burada sapıklaşmayan tek zengin olmaya çalışıyorum.

9) Gardrobumdaki tüm elbiseleri yakarım. ABD de Tommy Hilfengera giderim bir kamyon giysi alırım, onlara ölçü veririm, yeni ürünleri geldikçe göndermelerini söylerim.

10) Parayı çoğaltmak ve kazanç elde etmek için sadece yatırım ortaklığı yaparım. Zeki ve genç adamların projelerine 50 60 bin tl vererek, onların üstünden 400 500 bin tl kazanırım. Nereden gerçekten para gelir, bunu bilmek, benim sahip olduğum bir özellik. Para beni değiştiremez!

İşte hakkımdaki on büyük gerçek, benim zengin olmam, çok keyifli bir şey olur, odun değilim. O yüzden benim zengin olmam için desteğinizi bekliyorum. Ben milli irade ile zengin olmak istiyorum, inanlar dua etsin, inanmayanlar bana bilet alsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...