Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nebula - skiller , buildler falan


Black-ice

Öne çıkan mesajlar

guildde herkes melee olduğundan warlockların talim alanına dönmüştü bizim kale.bandajın anatomy+healing 100 olsa bile 10saniyede basılması,ilk 5sn freeze sonrasında ise tek vuruşta parçalanması sistemi başlangıcın sonu oldu.geçen gün konuştum oynayan birisiyle ve hala değiştirmemişler o sistemi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o sistemde sorun şu mageler 1sn freezesiz in mani yapıyorlar, 3sn in vas mani yapıyorlar tek tek eva bonusuyla hem damage artıyor, hem de heal artıyor ama warrior sırf tek healing için 200 skill geliştiriyor deathly poison %100 cure etmiyor onu cure etmesi 5saniye sürüyor hemde freeze var. onu ettin diyelim 5 saniyede tek tik vuruyor oradan 15-20 damage vuruyor zaten karşıdakiyle 1v1 atıyorsan in por ylem attığı için kaçamadan cure etmek imkansız.

bir şekilde kaçtın diyelim kaçarken 3 tik deathly vuruyor 45-60 arası damage.onu iyileştirebilmek içi bir 10 saniye daha beklemen gerekiyor. sonuç olarak pvp de işe yaramıyordu warrior.pvp=warlock çok saçma bir sistemdi.

mage veya warlock üstüne leather set giyiyor 5k+magerobe 3k bir de reactive armor attığında golden platemail ile aynı AR ye geliyor. golden platemailin piyasası 75k adam gibi vurmak için en az +9 silah lazım o da 50k. adam ölse regleriyle beraber maksimum 15k kaybediyor bir warrior ölüyor 125k gidiyor kafadan.bandaj sistemi de üstüne tuzu biberi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...