Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dolma kalem, mürekkep, yazı aracı hastalarına gelsin


Mc_Lovin

Öne çıkan mesajlar

gündem yoğun bu aralar ama hep haber sitelerini vesaire takip edecek değilim ya. arada sırada mola vermek gerekiyor. dolam kalem ve değişik değişik yazı araçları sever bir insan olarak internette bu konuda yazılar, bloglar okumayı seviyorum. şurada bir hanım kızımız var, kendince kalemleri, mürekkepleri falan deniyor. yazı araçlarına ilginiz varsa bakın işte arada sırada. emek vermiş. benim hoşuma gitti blogu. üç tane kalemim var hepi topu ama bu blogu gördükten sonra sayılarını arttırma hissiyatı oluştu birden.

said:
Author of this blog loves books, cats, stationery, pens, fountain pens, inks, sufi tradition, myths, religions, occult and everything related!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
Rewendor said:

Kalem değil de defter hastalığı var bende. Şöyle kalın siyah deri kaplı çizgisiz defterlerin hastasıyım, gördükçe alasım geliyor. Evde 6-7 tane olduktan sonra daha fazla almamak için tutabildim kendimi ancak. Hayır aldıktan sonra da kullanmaya kıyamıyorum, duruyor öyle.

Gerçek deri mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

moleskine alın. ben de bunların hastasıyım.


dolma kalemle yazınca arka sayfasına çok gölgeleme yapıyor o defter. hiç güzel değil. keskin color'un myra diye bir defteri var. onlar çok güzel. arka tarafa minimum gölgeleme yapıyor ve hiç diğer kağıda sızdırma yapmıyor. moleskine'den daha kaliteli bir defter. hem de çin'de üretilmesine rağmen. herkese tavsiye ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende de organizer hastaligi var ama ne zamandir istedigim gibi bi organizer bulaniyordum. En son 2K nin bi urununu buldum ama perakende satis yapan yer bulamadim. Adamlara ulastim bi sekilde satiyolarmis perakende isteyene havaleyle. Alicam yakin zamanda.


Kalemlere de ilgim var ama bizim firmada kalemler ucuyor surekli. O yuzden vazgectim guzel kalem tasimaktan. Ne kalemlerim gitti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 yıl sonra ...

https://www.kalemhediye.com/urun/scrikss-heritage-50-yil-dolma-kalem-mat-siyah-scrikss-kalem-isme-ozel-kalem-hediyelik-kalem

 

ben şundan almıştım motiflerini falan çok beğenip. Ama ucu inanılmaz kalın geldi yazı yazarken çok dağıtıyorum acemilikten. Sonra gittim ucuz yollu faber castell ince uçlu bir dolma kalem daha aldım yukardakini çocuğuma vericem büyüyünce o da çocuğuna verir diye düşünüyorum ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim dolma kalem bağımlısı bir arkadaşım var (30 40 tane falan var sanırım senelerdir aldığı) bir iki tane hediye etti kendi koleksiyonundan, ben de arada niyetine giriyorum alayım bir şeyler diye ama paraya kıyamıyorum. Ne zaman ona şu kalem nasıl diye foto falan atsam dalga geçiyor "seni de zehirliyorum di mi?" diye haahah

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...