Jump to content
Paticik Patreon - Birlikte Siteyi Açık Tutalım ×
Paticik Forumları

Pepelek İşletim Sistemi İsterük

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Şimdi pepelek iyi hoşda sayfaya girmeye çalışırken bazen işletim sisteminden kaynaklanan hatalar oluşuyor, çöküyor filan. Hazır o kadar coderdı hedeydi hödeydi varken burada bir Pelelek İşletim Sistemi kodlasanızda bizde onu kullansak. Yanlız Windows kadar user friendly, Linux kadar efendi bir program olmalı. Yaparsınız dimi, hadi kırmayın beni :-)[hline]
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Sosyal ağlarda paylaş

Yakında zaten pepelek işlemcisi çıkacak, sonra pepelek marka araba
pepelekia diye ada, sonra ülke, daha osnra kıta, en son gezegen belki sonra güneş sistemi

Daha sonra Pepelekizm diye yeni bir yönetim sistemi, bir idolizm doğacak... Öncüleriyle beraber trilyonların takip ettiği...

tööbeeee[hline]I put my hands up to my eyes but the holes in my palms let me find a way...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Berk, 22 Aralık 2002 21:44 tarihinde demiş ki:
ben size web based işletim sistemi yapacam =)[hline]Do you ever think of me
And get lost in the memory
When you do, I hope you smile
And hold that memory a while…

Sen bize yılbaşı teması yap yeter valla.. Odun gibi girioz xmas'a... Bütün sitelerde kar efektinden tut , noel babaları bilem var bizde bişi yok :( üühühhü[hline]Ya SözLerin AkLImda, Ya Da AkLIm ArdInda. Ya HayaLin Kar$Imda, Ya Sesin KuLagImda. Ya Ben CILdIrIyorum, Yada Cok ÖzLüyorum. Ya ÖzLemek Cok GüzeL, Ya Da ÖzLenen Cok ÖzeL..!
XÆ®ø fâ®ß®Ìght

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Ee yapsana işetimciyi :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...