fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Şimdi pepelek iyi hoşda sayfaya girmeye çalışırken bazen işletim sisteminden kaynaklanan hatalar oluşuyor, çöküyor filan. Hazır o kadar coderdı hedeydi hödeydi varken burada bir Pelelek İşletim Sistemi kodlasanızda bizde onu kullansak. Yanlız Windows kadar user friendly, Linux kadar efendi bir program olmalı. Yaparsınız dimi, hadi kırmayın beni :-)[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Ben yaparım![hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 bende isretiyorum ya banane banabe[hline]cici sméagol Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 tamam berk yapicak, soz verdi. hadi berk.[hline]wastiee Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Bende yaparım :P[hline]-Moonlight? -She died! Witness the birth of Lixad Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Yakında zaten pepelek işlemcisi çıkacak, sonra pepelek marka araba pepelekia diye ada, sonra ülke, daha osnra kıta, en son gezegen belki sonra güneş sistemi Daha sonra Pepelekizm diye yeni bir yönetim sistemi, bir idolizm doğacak... Öncüleriyle beraber trilyonların takip ettiği... tööbeeee[hline]I put my hands up to my eyes but the holes in my palms let me find a way... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 yakında pepeleklizm i butun dunyaya yayacagız[hline]cici sméagol Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 ben size web based işletim sistemi yapacam =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 said: Berk, 22 Aralık 2002 21:44 tarihinde demiş ki: ben size web based işletim sistemi yapacam =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Sen bize yılbaşı teması yap yeter valla.. Odun gibi girioz xmas'a... Bütün sitelerde kar efektinden tut , noel babaları bilem var bizde bişi yok :( üühühhü[hline]Ya SözLerin AkLImda, Ya Da AkLIm ArdInda. Ya HayaLin Kar$Imda, Ya Sesin KuLagImda. Ya Ben CILdIrIyorum, Yada Cok ÖzLüyorum. Ya ÖzLemek Cok GüzeL, Ya Da ÖzLenen Cok ÖzeL..! XÆ®ø fâ®ß®Ìght Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 herşeyi de benden bekleme; sınavlarım bitisn neler neler yapıcam da şimdi tutuşmuş durumda[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 İyi berk sende bize yılbaşı teması yapma... :P Alcan olsun....[hline]Ya SözLerin AkLImda, Ya Da AkLIm ArdInda. Ya HayaLin Kar$Imda, Ya Sesin KuLagImda. Ya Ben CILdIrIyorum, Yada Cok ÖzLüyorum. Ya ÖzLemek Cok GüzeL, Ya Da ÖzLenen Cok ÖzeL..! XÆ®ø fâ®ß®Ìght Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 bende şey istioom şey ee nassı desem şey işteee şey ya :p[hline]!Damlam! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 uehe :))[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 hayır işletim sisemini kullanmak için nete girmen gerekcek =) sizi alıştırıp sonra bunun bootable versiyonunu çıkarıp satacaz =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Berk senin sınavlar hala bitmedimi?[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 bitti =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Ee yapsana işetimciyi :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Ben bi tane yaptım, ama beyin denen ve çok nadir kullanılan bir aygıt ancak kaldırabiliyor, adı da hayat, zorlu bi işletim sistemi, bugları çok fazla, tester ı daha da çok...[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 esprik Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Başka projeler üsütnde çalışıyorum... Süpriz var yakında =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Bende istiyorum... Aman iyi yapın win xp deki gibi rezalet topici açmayalım yine :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Berk ms'in projesini çalmış galiba :) Windowslarda gitgide netle bütünleşti sonunda .net oldu zaten.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 network2ün net i de internette network olduğundan farketmiyor. Ayrıca sonuçta her bi bok için interneti kurcalıyo salak alet.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu tekrar gündeme getiriyor,sessizce ortamdan sıvışıyorum. *Ortamdan sıvışır* *Sneak d10 7 gelir* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 volfi o zamanlar espri yapamıyormuş =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.