Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telegram


zeawee

Öne çıkan mesajlar

telegram

whatsapp alternatifi bir program. adamlar iddaalı gibi geldi, hoşuma gitti secret chats olayı falan. ayrıca cloud'a aktarılıyor mesajlar, resimler vs.

Secret Chats

Secret chats use end-to-end encryption. We do not store your secret chats on our servers. We also do not keep any logs for messages in secret chats. What this all means, is that there is no way for us to know who or when you message via secret chats — as soon as the messages are delivered, they're gone. And there is no way for anybody, including us, to learn what was in those messages, photos or videos. For the same reasons secret chats are not available in the cloud — you can only access those messages from the device they were sent to or from.



donationlar ile ayakta kalmayı planlıyorlar. her zaman ücretsiz olcak demişler. API de sunmuşlar farklı platformlar için open source.

sadece ios ve android'e var ama sanırım şu an. ondan dolayı tutmayabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Free
Telegram is free forever. No ads. No subscription fees.


haha tamam canim

bir de gecen baska bir "open" guvenli iletisim appinde numeric sayi yerine ascii char kullanip yeterince guvenli iste ya ellemeyin commentleri bulunan muthis bir organizasyon oldugu ortaya cikmisti

atlamayin hemen derim, rebrand edilmisi bile olabilir bu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
ben buna geçtim abi.
okudum faqlarını falan.

teknik terimlerini anlamadım ama söyledikleri mantıklı.
vk kurucusunun mangırları ile finanse ediliyormuş biterse wikipedia gibi tepeden DİLENCİ.JPEG çıkarırız dediler.

kodları falan açık.

gözünü seveyim 10 sene whatsapp diğer şeylere gelsin diye bekledik. onda da neymiş telefon internete bağlı olcakmış da, hede hödö.

cayır cayır her bok var işte
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

When designing our first set of stickers, we didn’t want to use just any cartoon characters to express emotions. Instead we decided to portray people we respect most. These are great artists, poets, actors, scientists and leaders.

https://telegram.org/blog/stickers-meet-art-and-history

Sdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu anda şöyle bir durum var bende , şirket ve yakın arkadaşlar ile ortak kullandığımız o kadar çok grup var ki artık herşey birbirne giriyo , özel msjlarını olmadık yerlere atan atana yanlışlıkla.
Dolayısı ile biz de sürekli msjlaştığımız küçük grup ile telegram kullanıyoruz , gayet de mutluyuz . Bir telefonda hem whatsapp hem de telegram olmaması için hiç bir neden yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bir hafta kadar sadece Telegram kullandım. Bir arkadaş mesaj atmış whatsapp'tan Telegram kullanan ortak arkadaşım söyledi olm dönsene adama diye, dedim millet yazıyor tek tikte kalır yanlış anlarlar kuralım bari tekrardan.

Kurdum, o bir haftalık süreçte atılan mesajların hepsi gg. Ben kurunca gelir diye düşünüyordum. Bi bok gelmedi. Artık karı kız sevişelim yazdıysa hiç bilemeyeceğim. Teşekkürler whatsapp.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Severek kullanmaya devam ediyorum. Bütün cansu'lar merve'ler berke'ler de kullanıp ayağa düşürebilir. ÇÜNKÜ;

İki telefon aldım denedim. Muhteşem last seen uygulaması becermişler. Last seen kapattınız ya. Girenler ve sizin profile bakanlar duruma göre Recently(0 saniye - bilmem kaç gün, günü değişiyor galiba algoritma öyle), week ago, long ago gibi şeyler görüyorlar.

Başkası ile yazışırken diğer telefondan kendime baktım ve recently yazıyordu. O anda Online olmama rağmen sdf. Denemek için bir şey yazdım kendime. Yazdığım şey bildirim olarak geldi fakat başkası ile yazıştığım halde online olmadım. Girdim okudum çift tik oldu yine online olmadım. Recently kaldı.

Cevap atınca 15 saniye online olarak göründüm sonra yine recently'e döndü. Sayfada olup atılan şeyleri görmeme rağmen sdf.

Birini blockladım. Profil resmim gitti. A long time ago oldum.

Last seen kapadım. Exception koydum share with Ayşenur dedim. Ayşenuru görüyorum o beni görüyor. Diğer rahatsız edici insanlar recent görüyor.

Bütün herkese açık, except Ayşenur diyip rencm msj atsanalardan kurtulabilirsiniz.

Bilmeyenler de gelebilir su çok temiz abi yosun yok burda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...