Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

No Man's Sky


Khiran

Öne çıkan mesajlar

şuanda dragon age inqusition ve mass effect andromeda lı bundle ile no man sky arasında kaldım. eğer performansta bir sıkıntı yok ise no mans sky bayagı götürür gibi, gerçi o kadar eve online dan sonra bu biraz komik olacakta yine de en azından offline olarak oynanabilmesi keşif hissi felan iyi görünüyor. bugün birşeyi daha farkettim postlar da da yazmaya basladılar, gezegenlerde hammadeler sürekli neredeyse aynı miktarlarda ve hangi gezegen çeşidi olursa olsun aynı çeşitte cıkıyorlarmıs. bu biraz exploring kısmına balta gibi geldi, yani iklimsel olarak iyi bir gezegen bulunca oraya yerleştikten sonra amaç olarak gezegen gezmenin tek mantığı şansımıza çıkabilecek artifactler ve görevler kalıyor gibi görünüyor. umarım oyunun ilerisinde bunu değiştirecek kadar hammadde çeşitliliği geliyordur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar sıçtıkları bir projeyi birçok firmanın yapmadıgı gibi toparlamaya çalışıyolar ve güzel şeyler yapıyolar.. ubisoft diye bi şirket var haberin var dimi.. sdfs bu adamlara gelene kadar 50 tane sirket sayarım sana para kazandırılmıcak. Bunlar en azından bişeyleri düzeltmek için olumlu adımlar atıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kendini ve firmayi asan sozleri vermeyip, sadece akillarindaki oyunu arkadaslar biz soyle bir sey dusunuyoruz, bunlari da ilerki patchler ve expansionlarla getirecegiz dese, su anda 4-5 tane dlc yi cok tatli gecirip (tum diger firmalar gibi) cogunlugu su anki durumundan daha cok mutlu etmis cok daha fazla para kazanmislardi (bir cok diger firma gibi) ama iste fazla ucunca ilk basta hakli olan bir nefreti hak ettiler ama su anda bence bir sansi hak eden firma haline geldiler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...