Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

No Man's Sky


Khiran

Öne çıkan mesajlar

yafeshan said:

update ile ilk defa us insa etme gelecegi aciklandi. Ileriki tarihte gelecek bu yenilikle beraber dev boyutlu uzay gemileri de sahip olma belki insa etme ozelligi de olacak.

Beklenmedik baska haber de baska oyuncularin gectigi gezegenleri gorebilmek, Karsilasma ihtimalleri arttikca belki de beraber yapilabilecek yeni ozellikler eklenencek.

Hic beklemiyordum bunlari ama bazi sikayetleri bastirir umarim. Bunlar oyuncu sikayetiyle bir iki haftada yapilacak degisiklikler degil, aylardir ustunde calisilio olmasi lazim.


Bu oyun cidden ilginc biseye donusmeye basliyor.


Oyun 1-2 yıla eve online olur. ordan copy'lese yeter.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun zaten Indie olarak çıktı ortaya ama bir anda hype patlaması olunca Sony "neöölüyor" dedi ve sahiplendi oyunu, büyüttüler ellerinden geldiğince ama alt yapı yine çok basit bence. Sonuçta o gezegenden bu gezegene otobüs durağı gibi gezecek millet, biri o merkez yıldıza ulaşınca hype bitecek.

Bence her gezegende canlı olması sıkıcı bir unsur. 4 bacaklı uzaylı gezegeninden 5 bacaklı uzaylı gezegenine geçiş beni hiç heyecanlandırmıyor.

Daha rare olayların olması gerek. Diğer playerlar ile beklenmedik encounter'lar olmalı falan.

Yani şu haliyle oyunu hem oynamak istiyorum hem de hiç bulaşmak istemiyorum. Böyle acaip bir şey.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ortalama reviewlar de 7/10 civari:

https://www.reddit.com/r/NoMansSkyTheGame/comments/4ww7lv/megathread_no_mans_sky_reviews_and_first_looks/

genel kani birkac saat icinde oyun kendini asiri tekrar edip baymaya basliyor simdilik benim edindigim izlenim, metacriticde bombalamislar oyunu sdg.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın hiç suçu yok ya, onu bu taşın altına sokanlar utansın. Hatta herif bence over-deliver etti bile yani. Oyun neydi, ne oldu resmen.

Bence insanların beklentilerinin hala "indie oyun bu" olması gerek. O zaman çok keyif alırlar. Core kitle zaten bence beklentileri büyütmedi hiç. Oyuna ilk heyecanlananlar halinden memnun. Sonradan gelenler beğenmezse beğenmez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...