Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server önerisi


Kalten

Öne çıkan mesajlar

WvW için kalabalık olsun zerg vs zerg olsun sadece diyorsan Seaferer's Rest. Yalnız kalabalık server sadece avantaj demek değil çok büyük dezavantajlarıda var. Doğru düzgün solo roam yapamıyorsun, karşında Vizunah Square gibi nefret ötesi bir fransız serverı var gibi... Bu yüzden değiştirmeyi düşünüyorum ben şahsen.

Daha insancıl, daha normal bir WvW için Desolation veya Gandara.

Pve için çok bir ayrım yapmana gerek yok. Guest sistemi var zaten. İstediğin eventi yapmak için istediğin servera guest olabilirsin. O pek önemli değil.

Spvp için ise Desolation'da baya güzel spvp guildleri var. Gerçi onlarda diğer serverlardan alım yapıyorlar pek bir fark yaratmaz sanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

keneagan said:

piken'le seaferer fanboyları kapışsa da okusak, pikenci yok mu pikenci


:D helal.

Gandara iyidir. kendi halinde bir server. Sırf kazanma uğruna 3. serverlarla anlaşıp sadece güçlü rakibine saldıran bir server istiyorsan da Desolation'a git. Çünkü onlar yenilmemek adına, ağlak bebelere karşı ittifak yapan bir server :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iki hafta falan oldu oyuna döneli. şu world ranking olayına çok kafam takıldı, seaferer'ı hep tokatlıyoduk oysa ki, nasıl ikinci onlar oldu anlayamadım.
Ayrıca başka serverla anlaşmak nasıl bi olaydır, ciddi misiniz bu konuda? ellerinde para dolu çantalarla diğer server'ın guildlarına mı gidiyolarmış burda "abi bizi ikinci yap" diye? :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@keneagan

Vizunah ile Seafarer's Rest başa baş serverlar. Hatta biz biraz daha iyiyiz diyebilirim. Çok kaliteli commanderlarımız var. Ne zaman Vizunah-Seafarer-Piken üçlüsü karşılaşsa Vizunah işi şansa bırakmamak için, Piken ise biraz olsun puan koparabilmek için anlaşıyorlar. Sadece bize dalıyorlar. Geçen sezon 2 kere karşılaştık ve ikisinde de bu yüzden sonuncu olduk. Ama sezonu ikinci bitirmemize engel olmadı bu. Ki double yapmalarına izin vermediğimiz sürece çok rahat kazanabildiğimizide şuanki maçtan anlayabilir herkez. Şuan yine Vizunah-Seafarer-Piken üçlüsü karşılaştı ve çok rahat bir şekilde birinci götürüyoruz maçı. Piken şuan puan kazanıcam diye mümkün olsa diğer serverlara para teklif edecek bir server. Bu yüzdende gold leaguedeki diğer serverların nerdeyse hepsinin nefret ettiği server konumunda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

taktiksel oynayış biçimi genelde "düşene bi de sen vur" şeklinde olması, kalleşçe oynandığını düşündürebilir ancak; piken gözlemlediğim üzere ne seaferer kadar ne de vizunah kadar kalabalık bi server, bu da piken'i daha taktiksel oynamak zorunda bırakıyor. ki zerglene zerglene oynayan serverlar da gayet hakediyor böyle tokatlanmayı :P
oturup da vizunah'la serverlar arası anlaşılma muhabbeti acayip lame yalnız, "seaferer kazanmamalı, bunu engellemek için her şeyi yapmalıyız" şeklinde samanyolu/flaş tv tadında bi muhabbeti en azından bi mmo'dan beklemiyorum doğrusu. Bu fikir, birinci olmaya alışmış bi server'ın yerinden indikten sonra egosunun sarsılması sonucunda "şike yapıyonuz olm siz" gibi galatasaraylı bi şekilde yorumlanmış sanki biraz :P

edit: ki acayip newbie sayılırım, world rankım 10 falan, o yüzden bu durumu tartışmak hiç bana düşmez sanırım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Burada yok bizim server daha iyi sizinkisi kötü şu bu kavgası yapmaya hiç niyetim yok. Heleki paticik gibi bu tür konuların direk taşağa alındığı bir forumda. Ki zamanında offical forumda 7 gün banlanacak kadarda yaptık bu tartışmaları. Siz istediğiniz kadar inkar etmeye kalkın bunu sadece biz söylemiyoruz. Genel olarak gold leaguede pikenin durumu bu. Bütün serverlarda bu şekilde bilinmek koyabilir tabi biraz normaldir. Acınızı başka yerlerden çıkarmaya çalışmayın. Doğru düzgün double team yapamayınca ne durumda olduğunuzu görüyoruz bu hafta. Her yerde bu durumla ilgili yığınla video ve konu zaten var. Vizunah ve Piken ikilisini Guild Wars 2 oynayıpta bilmeyen insan ya oyuna yeni başlamıştır yada uzuun bir süredir oyuna dahi girmiyordur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 11 ay sonra ...
Merhaba Arkadaşlar,

Çok uzun bir aradan sonra bende oyuna geri döndüm.
Şu an ki karakterlerim Seafarer's Rest serverında fakat ben küçük çaplı wvw pvp si yapabileceğim, zergden mümkün mertebe uzak, kçük grularla iş yapabileceğim daha sakin bir servera transfer yapmayı düşünüyorum

Bu tarz bir serverda oynayan arkadaşlar varsa haberleşelim.
Yoksa da en azından server tavsiylerinizi beklerim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sen yine ufak grupla takıl? zerg niye size kovalasın :P

Bu arada zerg ile gezilmeyecek bir world pvp haritası gelmişti sanırım. Bi araştır istersen. Eğer varsa böyle bir harita veya üst satırdaki söylediğim mantıklı geliyorsa, birlikte takılacağın grup bakmak daha iyi olacaktır.

Hani bilmeyen veya yeni birisi için davet gelirmi bilmiyorum. Pvp yapan bazı türklerin burunları kalkıktı ben oynarken. Yenileri pek araya katma heveslisi değillerdi. Tabi spvp için konuşuyorum :P ayrıca geçmiş zaman şuan nasıl bilmiyorum.

şurada oynayanların aktif guild sayısını sorabilrisin. : http://www.guildwars2tr.com/forum/

Bence arkadaş yapabileceğin, düzgün bir serverda oyna. Zerglere katılma problem çözülür.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Desolation serverında eski guildimiz ve hala oynayan arkadaşlarımız var. Guild resmi dönüş yapacağı kesin olmamakla beraber bizlerden bazılarımız da geri dönecektir muhtemelen. Şuan bi 15-20 kişi olması lazım. Server bayağı dolu. Zaten wvw için desolationa geçmiştik. Geçen sezon avrupa 2. si oldu. Şuradan bakabilirsiniz.
https://leaderboards.guildwars2.com/en/eu/wvw

Guild ile ilgili bilgi almak isterseniz de http://www.guildcoexist.com/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...