Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android tablette Whatsapp kullanma tutosu


MrLevie

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle söyleyeyim hali hazırda bir telefonda kullandığınız whatsappı kullanamıyorsunuz. yani yeni bir whatsapp için numaranız olacak. shared session sözkonusu değil. kendi numaranızı yazarsanız önceki telefonunuzda kullandığınız whatsappı kaybedersiniz. bunu bilerek uygulayın.

şimdi buradaki loopholeumuz nedir öncelikle ondan bahsedeyim. text+ adlı application size bir amerikan telefon numarası sağlıyor. bu numara üzerinden tabletimize bir numara vermiş oluyoruz. aslında olayın özü bu, ancak adım adım anlatalım şarampole yuvarlanmayalım.

1)text+'ı tabletimize şekil a daki linkten yüklüyoruz.

2) Programımızı açtığımız zaman abey bi mail ver de kanlı canlı olduğundan emin olak diyor. mailınıza bir confirmation sallıyor. okeyleyip ekrana geri geliyoruz. şifre mifre dalgası çıkıyor. tamam diyoruz. buraya kadar okeysek sonraki adıma çufçufluyoruz.

3) şimdi numaramızı göremiyoruz. fakat numaramızı göremeden whatsapp'a confirmation mesajı attıramayız. bunun için text+'da settingse tıklayıp "share textplus"a basıyoruz. nasıl share etmek istediğimizi soracak, gmail seçiyoruz.

4)ekran gmaile geçti, voila! amerikan numaramız orada.

5)şimdilik işimiz textplusla bitti. sıra geldi whatsapp yüklemeye. tabletimizden www.whatsapp.com'ın sitesine dalıyoruz, browser seçeneklerimizden "Request Desktop Site" seçiyoruz (mobil sayfa google playe yönlendiriyor, tablete yüklenmiyor). Android seçiyoruz sayfadan ve apk'mizi indirip yüklüyoruz.

6)tablet henüz uyumlu değil uyarısı veriyor whatsapp ancak çalşıyor. numaramızı giriyoruz, "call me" diyoruz, bir abla kodu spell ediyor. kodumuzu giriyoruz.

işlem tamam.
afiyet böl şeker.

gerekli not: hayır text+ normal amerikan numaralarıyla beleş konuşmamızı sağlıyor mu bilmiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...