Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hadi Paticek bir MMO'ya başlıyagh... (Marvel Heros a baslandi)


totemic

Öne çıkan mesajlar

Marvel Heroes'dan aşırı bir tat alamadım doğrusu,
Sanırım hns olmasından dolayı, gerçek bir mmo keyfi veremedi.

Karakteri tamamen kontrol ediyormuşsun hissi vermiyor,
Pvp yapmadım (düzgün bir pvpsi var mı onuda bilmiyorum gerçi)
ama düşününce karaktere bağlanmıyorsun bir wow, bir anarhy online gibi.

Daha çok karakteri max'lıyım sonrasında bakarım dalgama durumu var. Max'lama süresi fln aşırı sıkıcı, ve oyun yapısı gereği bence karaktere bağlanmadığınız için bayık geçiyor. Yine son seviyeye gelinir bir şekilde fakat, herolar arası geçiş yapmak bir heroya bağlanma hissini de baya öldürüyor. Ve dediğim gibi pvp kısmı balon sanırım şu ara.

Neyse ben yine Rift diye ortaya atayım da :) , en azından pvp yapmak isteyen, çok kişi gelmese bile şöyle 4-5 kişi battlegroundların tozunu attırmak isteyen olursa ÖM atsın. Yeni char açabilirim sizinle, healerım ztn. Milletin kafasına vura vura gideriz. Düşük lvl, yüksek lvl her türlü pvp,dungeon fln akarız. WOT oldu biraz pardon :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aslında kafayı çalıştırsa ya da adam gibi bi yöneticisi olsa tera silip süpürebilirdi mmo olayını ama yok, adamlar yapmışlar paket olarak teslim etmişler sonra dönüp bakmamışlar gibi sanki .
yine de eğer guild varsa zevk alınabilecek bir oyun tera .. ben 60 sorc yaptım sonra tek kaldığım ve aşırı casual olduğum için sıkıldım . pvp serverinde global de şu guild şuna savaş ilan etti - guild vd guild berabere sonuçlandı falan duyuruları geliyor sistemden . güzel bişey .
wildstar videlarını izledim .şu mobların saldıracakları yöne attıkları kırmızı dalganın benzeri tera da var .kırmızı laser şeklinde kısa süreli . yapay zekaları da daha iyi gibi teradakilerin.. dodge yapıyor . arkaya geçiyor . fake atıyor stun yemiş gibi falan .. wildstar biraz donuk ve yavaş geldi bana tera ya göre . oynasak farklı olur belki .
kısaca tera şu an free olan oyunların arasında en mantıklısı gibi duruyor . en azından grafik olarak yanına yaklaşabilen mmo çıkmadı henüz . kostüm hikayesini suyunu çıkarana kadar geliştirmişler . ortalık prof görünümlü vatandaşlar , plaza ofis kıyafetliler , afro saçlılar , bikinililerden geçilmiyor.
yazınca yine canım çekti oyunu iyi mi ..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kostüm hikayesini suyunu çıkarana kadar geliştirmişler . ortalık prof görünümlü vatandaşlar , plaza ofis kıyafetliler , afro saçlılar , bikinililerden geçilmiyor.


Şu gayet leş birşey yalnız. Bir oyunda en nefret ettiğim şeylerden biri. Direk soğuyorum görür görmez. Ne yapsakta para kazansak diye evrenin içine ediyorlar...

@Saeros

Tera'nın optimizasyonu gayet iyi. O grafiklere rağmen yağ gibi oynuyordum ben oyunu hiçbir fps düşüşü vs. yaşamadan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...