Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games - II


Laurelin

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...
21 dakika önce, neutrino dedi ki:

Noldu lan alindin mi? Yorum en azindan spidermande agzini acip saatlerce aptal yapboz parcalari birlestirirken eglenebilmek kadar, ya da kendini jedi zannedip kahverengi bornozla sinema önlerinde rezil olmak kadar gerizekalica degil. 

Vaaay laflara bak, hazırlanıp da gelinmiş. Güzel. Bu çabayı takdir ettim.

Nerden gerizekalı olduğunu anlatsam bilemedim yalnız, bu kadar insan oyunlar hakkında konuşurken yırtık dondan çıkar gibi hakaret kıvamında yorumun için mi, konuştuğun oyun hakkında muhtemelen bir bok bilmeyip iki üç tane Youtube'da izlediğin video sonrasında gelip burda yorum yaptığın için mi, yoksa iki üç event'te kostüm giyip kendi yakınlarımla eğlenebilmemi rezil olmak/gerizekalıca olması gibi bir yere bağlayabildiğin için mi? Hayır Mickey kostümü giyip YSK'nın önünde falan gezip o şekilde haberlere çıksam gene senden daha yüksek bir mevkide olurum muhtemelen sosyal anlamda.



 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

Ya bu son PS 4 update'i ile sizde de ana menüde bir sıçış oldu mu? Lag, freeze vs.?

Özellikle web browser'a girdikten sonra menüye dönünce baya kasmalar olabiliyor, bazen restart bile atmam gerekiyor. Pro var bende ve 1 senelik alet, hardware sıkıntısı olduğunu sanmıyorum. Son update ile böyle oldu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...