Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3


Sam

Öne çıkan mesajlar

Survival nasil? Alch and go icin yeterlidir herhalde de o staff cok les. Geari ayarlamasi cok zor oluyor.

btw bu recombinator isi benim beynimi yakti. +2 amulet yapmaya calistim, streamlarin anlattiklarini uyguladim alakasiz prefixler cikti, itemin uzerinde olmayan. Spell ve fire lvllari yok oldu. Gitti 2.5ex haybeye ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

6 link önemli bence. Watcher's eye son dokunuş oluyor build enabling bir şey değilse, zaten öyle olan modların fiyatları kol gibi.

Chest'i 6link bulabilirsin iyi resistli bir şey. Ucuza çok var. Martyr of Innocence de 2.2ex'miş. 3 ex civarına hallolur onlar. Survival'ı iyi olsa heist yap diyeceğim ama 10ex'lik gem düşürüp yolda ölürsen oyunu silersin sdf. Gerçi t16 crimson temple spamlesen 1-2 saatte kasılır 3ex. Orada çok iyi div. card'lar.

He bir de delve'de bir noktadan sonra tatlı para var. Son 40 depth içinde 2 aul kestim, 3-4 tane faceted fossil düştü falan. 12-13ex geldi (gerçi aul amuleti açıp bok ettim, 6 ex'i orada çöpe gitti unid satsaydım 6ex'ti). Öyle canım sıkıldıkça girip 20k civarı sulphite'ı bitirene kadar koşuyorum. Normalde 12-13ex gelmez ama yine 250 depth civarı saatte 3ex falan rahat kasılır.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi fiyatlama cok basit aslinda awakened’da implicitlere bakacaksin, sonra explicitlerini tek tek ekleyerek fiyatlarini check edeceksin. Son olarak da ikisi bir arada kac kurus ona bakacaksin.

Genelde o ringlerde fiyati explicitler belirliyor. Sana ikisi de cok guzel denk gelmis. Seismic trap ya da phys buildlerin alayi kullanir. Bir iki gun beklesen 5 6 ex daha fazlaya satabilirdin belki ama o zaman da firsat maliyeti olacakti kotu gearla oynamak zorunda kalacagindan.

Stafflar iyi rakama gitmeyebilir bu arada, yazdigin rakamdan dusuk de olsa teklif gelirse okut direk.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yuh o chest neymis oyle. Ben de deniyorum arada delve affixlerini falan kullaniyorum da bu baska bir seviye. 

Bu arada o mesaji yazdiktan 5 dk sonra 6. Aul’u da oldurdum. İsin aci yani bugune kdar sadece bir tane amulet dustu. Gerisi hep ring ya da helm (tanesi 2 ex).

challange’lari yapiyorum, 23 oldu. Unique map icin doryani yapinca wingi de alacagim, sonra salarim herhalde. Boss challange’lariyla ugrasir miyim bilmiyorum. Challange’lar sacma sapan bu lig.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de challengelardan pek haz etmedim bu lig, boost almak da istemiyorum. Sacred grove´da boss aramaca falan sacmalık. Çoğu da nonsense grind. Delve keyifli geldi öte yandan. 500 civarındayım, her yer faceted fossil. Doryani map’i de kendim düşürdüm. Bir kaç build denerim lig sonuna kadar. Gear olunca iyi eğlendim. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Her lig ssf gibi yapıyorum challange'ları tft kullanmaya bile bu lig başladım trade/craft için falan. Genelde 32-36 arasında bırakıyordum, geçen lig 38 yaptım. Bu lig de 26'dayım. Kalan 14 taneyi yapar mıyım bilmiyorum gerçi.

Bugün bir kaç kez invitationları denedim de, infinite hunger'ın 21 stack challange'ını beceremedim. RF oynadığımdan kendimi öldüremiyorum sldfh

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Omni +1 arrow synth bow vs. alıp 1800 civarı omni'li trinity tornado shot build yaptım 80ex falan harcayıp (22m pob dps vardı), mageblood'ı da ekledim tabii. RF Inquistor'den sonra BERBAT geldi. Bu kadar op olduğunu farketmemişim. Lig başından beri rare modifier'lara falan hiç bakmamıştım, ne kadar kötüymüş hahadshk. Bu lig kesin bırakacağım, bundan sonra keyif vermez oyun.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

Poison conc. Raider’la (pathfinder da olabilir, bir kac varyasyonu vardi sanirim) hic trade yapmadan t16 mapleri temizlersin cok rahat bir sekilde. Bence oynamasi da bayagi eglenceli.

Ssf endless delve’de 600 kusur depth ve 95 lvl yapmistim, hic bir seye ihtiyaci yok neredeyse. 

deadwoll tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...