Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3


Sam

Öne çıkan mesajlar

Rare/Magic moblara bir önceki ligin özelliklerini vermişler ve bu da onları gereksiz derecede overtuned yapmış. Öldürmeleri çok uzun sürüyor ve loot adına hiç rewarding değiller, sadece zaman kaybı. 

Build diversity de bence etkileniyor bundan. Meta olmayan, keyif alacağım build deneyeyim diyorsun, 2 dk.'da eline veriyorlar.

Lig mekaniği -bence- çok sıkıcı, değer katmıyor oyun zevkine.

Birkaç tane daha sayarım ama bunlar beni hızlıca soğuttu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben RF inq. oynuyorum, bayağı iyi bu lig için. Şu maven botları ucuzlasa clear'ım iyice hızlanacak. Rare ve magic'leri infernal cry'la patlatıyorum, boss'ları da fire trap eritiyor. Nerf'lerden önce levellarken sıkıntı yaşadıydım rarelerle ama şu an tertemiz oldu saçma mod'lar azalınca.

Bu lig buradan yürürüm ama pek bir motivasyonum yok challange'lar çok zorlaştığından, biraz daha casual oynayacağım herhalde.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle tırreq fikirler chrisin kel kafasından çıkıyor hep. Oyunu yavaşlatacaz diye oyunun tarihindeki en boktan leveling deneyimini sundu insanlara hadi biz alışığız bir şekil ilerliyoruz falan..

Ulan bu oyuna bu ligde başlayan adama acıdım yeminle sdfsdf. Hani poe'de bir klasiktir ligin ilk iki haftası beta testerız fakat bu lig alpha tester olduk sdf ayrıca betrayal liginin zorluğunu mumla arattı ilk gün stacked rarelar.

Neyse bu cumaya kadar ritual/blight vs impossible comboları hallederler onun dışında lig mekaniği bayağı bonkör, oynanır her türlü.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Denedim biraz da pek sevmedim mekaniği, sırf RF eğlenceli diye oynuyorum. Map drop sıkıntım var, bütün gerekli atlas passivelerini almaya çalışıyorum ama kırmızı map'leri geçiş kısmında sıkıntı var. Tabii bunda corrupt ettiğim maplerin players cannot regen gelmesi trajedisi de etkili oldu, isteyen varsa guild stashten alabilir sdfgh

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet blue packler en mantıklı empower için ama rare sentineller genelde +charge ile geliyor ve mapin yarısına yetiyor chargelar o yüzden ben ilk gördüğüm blue packde kırmızı,mavi patlatıyorum sonra bitene kadar normal map dönüyorum ve sarıyı bossa ya da varsa harvest, betrayal vs saklıyorum.

Harvestta şu sürekli teleport olup kaçan uzaktan bombard yapan karides gibi mobun trickster/rejuv ya da vampiric hatırlamıyorum  versionu geldi. whakawairiu mu ne bok maptir oranın bossunu mumla aratır. Video çekip ggg anasına sövüp oyunu uninstall edecektim yeminle. Skele magelerin rangeleri 15k metre olduğundan yerini bulabiliyordum şerefsizin bu kadar saçma başka bir mod/mob kombosu gelmedi karşıma şuana kadar. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ben taktım mı 6 portalı feda ederim yemişim hız/kazanç ilişkisini sdf. Gittim frostbomb / cascade / duration linkledim sonra kestim şerefsizi ama temiz 10-15dk uğraştırmıştır. Trickster modu zaten kanser bir de böyle kaçan/sıçan moblara denk geldi mi hayattan soğutur ahahah. Mapde nerde olduğu belli değil random bir yerlerden çıkıyor sdf skele mageler projectileları ile yerini belli etmese uğraşılacak iş değil. Ama en azından uğraşıya değdi o harvesttan asenath düştü ayrıca wandıma +1 minion gem proclattı temiz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dün gaza gelip +2 wand yapmak için tüm currencyi weapon recombinatora gömdüm tabii ki fail.

Ama benzer modları alıp yeni item yarattığından currency olunca aşırı iyi itemlar yapmaya olanak sağlıyor bu nedenle güzel.

ad3m tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...