Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3


Sam

Öne çıkan mesajlar

Kendime not minvalinde:

 

Map Sustain + Harbinger + Essence + Ritual + Strongbox + eski endgame bosslar diye bakarak şunu düşündüm. Farming + mapping için bu olabilir belki; ama yeni bosslar falan hiç yok bunda. Üst kısımları saymazsak early game + mid game olabilir belki 

https://www.pathofexile.com/fullscreen-atlas-skill-tree/AAAABgAAgAfiCBsJ-Ao9FNoVYRfLGMQZghtOHlsfOB_EJMso0CjpKoQuizADMA4xazSINKQ2XT5fQgxCd0MjQ6lILEm8SdNJ1E_YUjtYRVk8Wn1b2VzcXbde92AhYiljtWSNZrVmxmfpaZtsSW4qcFBxC3Erc4t7p30TfR2AeIPDg92EfYUnh_uIGYmRitGLGI0pkTKRfZIEl0WcK6Hio4mlXKeCrBCsH63WrgKvwbJmtui4SroXwYbC_8OqxtnIfsmhznrQotFN1IfUudYt2NDZkN1o3_jhi-Jx4qfkjOWP5yjoLOrV7Ezs5e5c767y6PME9Uz35Pj6-Q76MPqy_AT9yf3R_t4AAA==

 

Ritual ile Delirium arasında kararsız kaldım; onun için alternatif çalışma da şöyle

Map Sustain + Harbinger + Essence + Delirium eski bosslar: 

https://www.pathofexile.com/fullscreen-atlas-skill-tree/AAAABgAAgAfiCBsI5Ao9C3EU2hfLGMQZghtOHlsfOB_EJMsk7yZYKNAo6SqEK2guizADMA4xazSINKQ73D5fQYxCd0MjQ6lHDUfPSCxJvEnTSdRafVqbW9ldt173YCFgTWIpY7VkjWWXZrVmxmfpbipwQHELcSt7p30TgHiDw4PdhH2FJ4f7iKOJQorJixiNKY5qkX2XRaLeo4mlXKZtrdauAq_BsfuyZrbot4G6F78WwYbC_8OqxtnHs8e0x73Ifsmhy8vOes_J0KLRTdSH1LnXVtjQ2ZDbh91o3yPf-OGL4qfkjOWP5yjsTOzl7lzvrvLo8wT1TPfk-Q76MPqy_AT9yf3R_t4AAA==

 

 

İçimde ukde kalanlar: Yeni bosslar; Expedition, Abyss. Essence nodelarını respeclersem sağdaki Eater of Worlds'ün nodelarının çoğunu alabiliyorum sanırım ilerleyen zamanlarda 

 

Herkesin sevdiği şey farklı olduğu için güzel olmuş valla atlas tree

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Detaylı incelemedim treeyi ama oyunun ilk günleri (haftası) Deli (jewel) + Harvest (roll) bu combo currency farm simulator. Özellikle summoner buildlerin jewellar peynir ekmek gibi satıyor. Aynı işi trade snipe yaparak da başarabilirsiniz ama zor ucuza alıp, rolleyip pahalıya satmak. Bu expe kadar benim ekmek kapımdı bu oyunun ilk haftası bilginiz olsun.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu ağaç diagramı cheat sheet i beğendim lig mekaniği için, zaten redditte en tepede

42t8vavix7g81.png

 

 

 

Elimdekilerden ne çıkar diye daha kolay bakmak için tabii ki poedb. Tablonun (sayfanın değil) sağ üstündeki küçük büyüteç aramayı açıyor, modların hem neyde kullanıldığını hem de nelerden oluştuğunu gösteriyor.

https://poedb.tw/us/Archnemesis_league#Mods

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım daha smooth bir lig başlangıcı görmedi poe tarihi hem teknik açıdan hem de ekonomi açısından. Oyunun ilk günü double cold iron + tabula + 21 level seismic + 21 level exsan gemli trapperımla yellow maplerde aktım sdf. Tabula lig mekanikten gerisi alın teri sdf.

Burda yazmıştım harvest + cluster jewellar ile oyunun ilk günleri boktan jewellar 20c+ peynir ekmek gibi gidiyor. Ben harvest + syndicate rushladım yine 30 move / onslaught / freeze-chill immune botlarda rollere göre 10/50c arası gidiyor.

Henüz lig mekaniğinden elle tutulur bişi gelmedi ama axein paylaştığı sheet güzelmiş ilginç combolar var.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben strongbox, eater of the worlds ve harbinger gittim. Betrayal ve shrine da actim ama shrine kendime kadar, betrayel’i da pasif yapiyorum. Bugun muhtemelen conqueror node’larini da acarim.

Ambush + harbinger scarab + craft yapiyorum. Map’te dunya kadar pack + currency oluyor. Eater altarlari iyi gelince hele boku cikiyor.

Cold dot basladim, 5 link shavronne, aegis aurora falan aldim hemen, weapon’i suffering essence’la kendim yaptim. 7k es var, 6 tane aura acik + 3x curse spamliyorum bane’le. Faceroll gidiyor simdilik. 1 2 gune sirus/maven fightlarina falan girince belli olur gercek durumu. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya onun kullanımını o okadar beğenmedim ben, yalnızca 1 tier aşağıyı gösteriyor bide buglanıyor falan. Daha doğrusu oyunun kendi interface i buglanıyor bazen, olan şeyi göstermiyor vs. Alttab malttab ama son olarak şunu kullanıyorum:

https://ranky.github.io/ArchnemesisRecipies/

Herhangi bi itemı seçtiğinde hem ait olduğu recipe i , hem de varsa kendi içindeki regleri highlightlıyor, çift yönlü olması daha kullanışlı geldi bana. Bide inventoryi dizdim, asıl o fark yarattı neyden kaç tane var arama yapmadan görünce iyi kombo yokken xten yden çok var bunları harcayayım diyebiliyorum.

 

Üsttekiyle aynı mantık biraz farklı arayüz şu var, daha temiz gelebilir

https://kukuminer.github.io/PoE-ArchnemTree/

Bu lig millete tool development ilhamı verdi resmen lel

axedice tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...

@Sparkcaster ex'leri divine orb'la shako roll'leyerek yaktım bu sezon. Yoksa verirdim ben. Paralı ne var bu arada achiler arasında? Ben 2 tanesini bıraktım, grind gerekiyordu leş gibi. 38/40 yetti.

PoE hep karmaşıklaşıyormuş gibi geliyor ama oynamaya başlayınca alışıyor insan mekaniklere. Bu lig biraz benim de gözümü korkuttu ama sonra durup düşününce yine 1-2 haftada her şey yerli yerine oturur dedim.

Bu lig balance patch yok bu arada, yeni sentinel sistemi çok karmaşık değil göründüğünün aksine ve sentinel tree'de free reroll var. Esas content uber boss'lar gibi geliyor bana. Sanki boss killer buildler ön plana çıkacak gibi. Poison conc. başlayacaktım normalde, sırf uber content yüzünden vazgeçtim. Geçen lig cold dot oynadım bayağı, sonra kendim bi flicker strike/champion buildi yaptım hh'li falan ama off-meta olunca biraz lezzetsiz çipetpet oldu. Meta gideceğim bu lig kesin. Lightning strike ya da skeletal magi falan oynarım herhalde.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...