Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3


Sam

Öne çıkan mesajlar

  • 3 ay sonra ...

4 şubatta yeni lig başlıyor

https://www.pathofexile.com/siege

atlası bölge bölge bitirmeye uğraşmak çok sıkıcıydı tek bölge yapmışlar. atlas skill ağacını da değiştirmişler oda iyi olmuş bence. zana da yok artık kirac verecek görevleri. passive tree gibi baya büyük bir atlas skill tree koymuşlar 600 puan üzerinden 117 sini kullanacakmışız.verdiğimiz puanlar tüm haritaları etkileyecek artık. bir de nemesis mod kalkmış sanırım, onu tam anlamadım bakmak lazım

sirus da artık shaper gibi olacak 4 fragment düşürerek girebileceğiz sirus kesmeye.awakened gemler artık sirus değil maven dan düşecek. maven daveti için de mecbur yine sirus kesicez sanırım ? en sevmediğim boss fight sirus yine uğraşacağız mecbur. ben ilk haftalarda shaper fragment farmlıyordum hep iyi alternatif oldu bence.

bir kaç unique eşya var ama forbiden flame ve forbiden flesh diye 2 jewel çıkarmışlar bu 2 jewel,benim anladığım farklı class lardan 1 ascendency skill kullanmamızı sağlıyor bu biraz fazla geldi bana ?  tam da anlamadım aslında ama öyleyse iyiymiş.
bir de eldritch implicit diye bir şey getirmişler onu tam anlamadım aslında ama vaal kullanmadan implicit değiştirebileceğiz sanırım artık
 

1-1.5 ay götürür yine, sonra lost ark çıkacak zaten ona bakarım

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Jewellar class spesifik yani double profane bloom (occulist) jewel düşürdün diyelim (unlock için birbirini tamamlayan ve aynı ascendancy pointi veren iki jewel lazım Forbidden Flame/Flesh) bunu kullanabilmen için witch olman lazım ki inanılmaz op bir durum bu da sayko rare olacaklarını gösteriyor.

Awakened gemler maven invitelardan da düşecek ama tier0 lar maven exclusive.

+1 gem level amulet modlar core poola alındı bu da early mapping için iyi bi boost.

Genel olarak bayağı iyi duruyor yenilikler. Bi freezer arc dede mi kassam ne yapsam sdf

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Skeleton mage

Seismic Trap

Spectral Helix Nightblade

LS Accu stacker Jugg

 

Bunlar en güçlü starter buildler bana göre. Listede gear ile scale olan en güçlü build LS jugg ama başlangıçta en ezik olanda o. Trapper çöp gearla en yüksek dpsi çıkaran necro ise safe pick. Spectral helix nightblade baya hype oldu ama onun için elusive reset, focus enchant falan lazım oynaması diğerlerine göre biraz daha komplike kaçabilir.

PS : Jugg true starter değil min gearı toplayana kadar farklı bir skille oynaman avantaj olur.

ad3m tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Atlas tree geldi, karar vermek zor.

 

https://www.pathofexile.com/fullscreen-atlas-skill-tree

 

Sol taraf : Beyond, Blight, metamorph, delirium, incursion (alva), einhar ve ritual. Ayrıca essence, heist ve rogue exilelar + tormented spiritler sol tarafta.

Sağ taraf : Legion, harbinger, betrayal, breach, abyys, harvest ve expedition. Burda da ek olarak shrinelar, unique mapler, lab falan var çıtır çerez.

Ortada map drop ve kirac (yeni zana, zana kayıp) nodeları var. Map drop nodeları sonuçta +1 tier map verdiği için sanırım başlantıçta en iyi atlas skilli olacak gibi.

Hepsine tek tek bakmadım ama abyyste mesela 5-6 modifierlı abyys jewel düşürme var, en çok o çekti dikkatimi. Bide sol tarafta bosslara rogue exile + tormented spirit kombolama falan var. Yine de sol daha karlı olacak gibi, sırf beyond + metamorph taşır orayı. Alva da zaten rahat satılmaya başladığından beri daha rahat para getirir oldu.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...