Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3


Sam

Öne çıkan mesajlar

T1 t2 t3te zorlaniyorsan yol yakinken build degistir derim. 2x 6-link gerekiyorsa starter olarak zor biraz.

Bu lig flamewall buildler de eklendi carrion golem buildlere o yuzden primordial itemlar firladi.

Ben su ana kadar sadece primordial chain aldim trade'den gerisi lvllarken dusenler, 83 lvl oldum. T6 falan ez bayagi. Map dusmuyor, dusse bakicam mid tier performansina da.

Benim acimdan currency olarak kit bir baslangi oldu bu arada. 2 ex tutarinda currency biriktirebildim sanirim henuz. Dusurebildigim en iyi sey 2x saint's treasure oldu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gerek olmasa niye sorsun ya öfff spark sen ayrı bi salaksın

 

@NeroWarden kusura bakma sen de ayrı bi salakmışsın ama asdasdadas baktım şimdi Xoph bu https://pathofexile.fandom.com/wiki/Xoph's_Nurture

storm cloud bu https://pathofexile.fandom.com/wiki/Storm_Cloud

 

Hahahah bi tanesi lvl9 dandini unique işte, upgradeli hali bile lvl30 silahı. Öbürü bildiğin upgradeli XOPH böyle babalar gibi. Senin bült ignite ama silah damageıyla scalelandığı için doğrudan kullandığın silahın damageından etkileniyor, bültte direk EN ÖNEMLİ itemın silah. Xoph alana kadar git iyi rollamış bi sarı bowla falan oyna çok çok daha iyi.

 

Eğer paran varsa tabii ki 5L Xoph al ve arkana bakma. Ama hazırda 50c yoksa yapacağın şey gidip bi tane https://pathofexile.fandom.com/wiki/Xoph's_Inception

satın almak (3c falan) , buna da yine wikiden görebileceğin gibi https://pathofexile.fandom.com/wiki/Blessing_of_Xoph

satın alıp basmak (12 - 13c falan bu da). Böylelikle hop 15c'ye nurture ın var artık. Link önemli değil çünkü 6L chest alacaksın ve bült gaydın aksine ÖNCE ignite prolifle linkleyerek chestte kullanacaksın burning arrowu. Golemleri de gearının diğer kısımlarına takarsın, böylelikle en azından bi damage vurabilecek hale gelir bült. Golemlerden de stone (regen), chaos (phys reduction) ve flame (damage) önemli başta. Diğerleri linkler uydukça gelse de olur.

 

Anima stone vb. için kumar oynamanı tavsiye ederim, https://pathofexile.fandom.com/wiki/The_Primordial

satın al 1 seti 50-60 c falan. En kötü ihtimalle paranı çıkarır taşları tamamlarsın, might çıktı mı go bank. Primordialdan anima stone a giden yolu bilmiyorsan wikiyi iyice oku.

 

Genel bi iki tavsiye olarak, cluster jewellar eğer çok çok kilit bi passive yoksa genelde en son yatırım yapılacak yer. Attack based bültlerde silah çok kritik çünkü hitinden igniteına bleedine herşey onla scalelanıyor. Ve neyin ne kadar artış sağlayacağını görmek için PoB kullan. Hatta acc adın ve karakterini yaz ordan bakalım yorumlayıp dalga geçelim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5L Xoph aldım single target çok fark etmedi. Daha önce Ed/Con yapmıştım. Buna kastığım itemin yarısı kadarı ile T10a kadar rahat gelmiştim. Sanki herşeyi kasınca birşeyler başaracakmış gibi. Pob code aşağıda. Az vurursanız sevinir netekim daha haritalara yeni geçtim. Düzeltme aşamasındayım ??

 

Edit : Yazamadım POB code.

Acc Name : Shufta

Char: SagTasak

NeroWarden tarafından düzenlendi
Beceriksizlik
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 saat önce, axedice dedi ki:

Anima stone vb. için kumar oynamanı tavsiye ederim, https://pathofexile.fandom.com/wiki/The_Primordial

satın al 1 seti 50-60 c falan. En kötü ihtimalle paranı çıkarır taşları tamamlarsın, might çıktı mı go bank. Primordialdan anima stone a giden yolu bilmiyorsan wikiyi iyice oku.

100 Chaosa 2 adet Harmony satın aldım bu kumar sayesinde. Kumar oynamayın. Kumar kötü.

Anima Stone yolunu biliyorum. Bilmeyenlere pahalı anima stone satarak köşe olduğum ligler olmuştur.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya baktım buildın pob una, endgamede malachai's artifice i çıkardığı halde pobda bırakmış baya bi damage sırf ordan geliyor. E sende wave of conviction hextouch flammability combustion dörtlüsü yok. Sırf bu yazdıklarım boss dpsi iki katına çıkartıyor. Onun haricinde tabi tonla eksik golem var falan, baya pahalı bültmüş bu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

üst edit: 

baya bir değişiklik yaptım bu arada, henüz test etmedim ama son hali şu şekilde, forumlardaki build'e baya yaklaştı

https://pastebin.com/JRQMALg5

 

-------

https://pastebin.com/T4qsSMqZ

 

şunu biri incelesin allah rızası için ya. arc ele oynuyordum, bir değişiklik yapayım selfcast'ten cıkayım dedim allah belamı verdi. 

biraz boklandı build, iki farklı buildin ortasında bir yerde kaldı an itibariyle. gereken spectre+1 body armour'a da param yok an itibariyle.

 

asıl mesele şu ama: sürekli oneshotlanıyorum veya kılpayı kurtuluyorum

one shotlandığım yerler neresi tabi:

- t16 a8 mapler (bitiriyorum ama en az 1 ölüm var) 

- t15 a8 40% delirium (bitiremedim ) 

- a6 lair of the hydra (bitiremedim) 

- a6 conquerorlar (2 tane kestim ama son portala kaldı iş) 

 

hayır belki normaldir, mekaniği beceremiyorumdur falan diyeceğim ama bir sıkıntı var bence ya. spectreler de ölüyor bu arada tabi ama belki bir tık daha azdır.

Şuna da açığım: Çok büyük item masrafına girmeden başka bir summoner build varsa geçebileceğim; o fikire de kapalı değiliz 

Animate Guardian'da da şunlar var:

  • Gruthkul's Pelt 
  • Kingmaker
  • Leer Cast 
  • Southbound 
  • Rainbowstride 

 

 

ZaugnaKhaldun tarafından düzenlendi
update
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pathofexile.com'dan profilini de atsana

 t16 a8 mapler (bitiriyorum ama en az 1 ölüm var)

//

ben de forumdan bir build seçmiştim (glad reave) t16'larda tek yememek için en az 40 exa harcamam gerekiyordu ama tabi farmlayamadım. reroll'ladım. (light trap sabo mesela çok az oynanıyor diye geçtim)

bazı build'lar dandik veya eski iyi bült ama nerflenmiş oluyor

t16 tavan'ına ulaşmak için baya exa vermek lazım vs.

reroll necro tavsiye etsinler bence. ben summoner hiç oynamadım.

Goering tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tek yemenin kaçarı yok galiba ya. bende burning arrow oynadım hype yaptığı için çok pahalıya çıktı.kesmediğim boss kalmadı hatta a8 conquerorlar ın içinden geçiyordum,sirus un saçma mekaniği yüzünden son portal da kestim, damage de sıkıntı yoktu sadece son fazında zorlandım.o kadar yüksek damage olmasına rağmen ölmekten 93 lvl üstüne çıkamadım.map lerde hiç beklemediğim anda pat ölüyordum.üstelik life ve resistler dede sıkıntı yoktu zaten xoph bow un özelliğinden oku attığım gibi anında life doluyordu

birazcık el alışkanlığı ve mekaniği ezberlemekle alakalı sanırım.poe.ninja ya bakıyorum tek eksiğim gem ler dmg de sıkıntı yok, life da iyi ama yok ölmeden bitirdiğim map olmuyordu.map modları da bazı build lere ters gelebiliyor ona da dikkat etmek gerek.doğru düzgün mapler de tek yememek için en az 50-60 ex harcamak gerek sanırım.

şimdi coc ice nova oynuyorum ama o çok daha masraflı çıktı üstelik şimdi boss lardada zorlanıyorum ?  sıktı zaten bu lig biraz daha oynar sonraki ligi beklerim

arc build için konuşuyorum arc build lig starter için çok iyi de sonlarda baya masraflı bir build ya.bende aslında öyle çok anlamam da flask lar gözüme çarptı ilk ona biraz para harcayabilirsin.cinderswallow urn alabilirsin fiyatı baya düştü 50-60c olması lazım crit şansını arttıran vardı onu alabilirsen daha iyi olabilir.birde +3000 armor veren unique bir flask vardı onuda eklersen maplerde çok sorun yaşamazsın.bazı boss larda da kolaylık sağlar oda baya ucuz şu olması lazım https://pathofexile.fandom.com/wiki/Rumi's_Concoction

Esnaf tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...