Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3


Sam

Öne çıkan mesajlar

Bült gayd için mathil her zaman en iyisi ya sade anlatıyor ciyak ciyak bağırmıyor itici hareketleri yok falan. Şuna item lazım, bunu az itemla bile oynar beginner bült yaparsın diye çokzel özetliyor, buyrun

 

 

 

 

Ben actler arasında koşarken çok vakit kaybediyorum, zoneları hızlı geçmenin yolu nedir diyenler için de 2 bölümlük şu vidyoları öneririm, racerların kullandığı pathing stratejilerini özetlemiş şuraya portal at sonra git bu waypointi aç falan diye. Ama biraz orta seviye oyuncular için bi guide olmuş, zoneları az çok hatırlıyor olmak lazım

 

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ggg bu lig başlangıcı işinin altından nasıl kalkacak bakalım. dc olayını fixleyip serveri stabil hale getirmişler. bazı streamer ve arkadaşlarının sıraya takılmaması için özür dilemişler. guild bank kullanılarak yapılan item ve currency kopyalama olayı sıkıntı. bunu da çözdüklerini söylüyorlar ama server restartı yapmadan oyuncuları nasıl tatmin edecekler.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar,

poede oynadigim 2. Lig olan ultimatumda bi tane yuzuk dustu collector yuzukmus, fishing ile ilgili ozellikleri fln var. 600exalted -700 exalted fiyati var standart ligde yeni ligde satista yok zaten.bunu cashe nasil ceviririm en kisa yoldan, var mi onerisi olan?

 

Yuzuk bu:

https://pathofexile.fandom.com/wiki/Angler's_Plait

 

Haftaya loto oynuyorum bu arada belki sansimin bir kismi devam ediyordur ?

Mosquito tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Burning Arrow Elementalist oynuyorum. Yardıma ihtiyacım var. 

Buildi yaparken çok fazla pazar araştırması yapmamıştım fakat şimdi farkettim anima stone bile 2-3ex aralığında gidiyor. Bu itemler para etmiyordu daha önceden. Bu kadar pahalı olacağını düşünmemiştim buildin. 

Berek respite, league of primodrial, transcended mind falan alabildim. 2 tane large cluster aldım ama diğer itemlere ömür yetmez. Xoph nurture 6L olmuş 7ex. Ben daha t-1-2-3 maplerde zorlanıyorum. Damage yetmiyor. Damage arttırabilmek için illa medium clusterları toplamak lazım mı? Şu anda Storm-Cloud kullanıyorum silahta. 5L Xoph Nurture büyük fark yaratır mı?

Takip ettiğim build bu

https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3046589

NeroWarden tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...