Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3


Sam

Öne çıkan mesajlar

Grand Heist yapın gençler currency akıyor akıyor xd Direk rushlayın sona eğer para edecek bişi yoksa strict bir filter ile toplayın eğer çöpçüyseniz herşeyi lockdown olmadan önce portaldan çıkın banklayıp tekrar dönün devam edin.

Hayatımda ilk kez fuse satın almadan 4 tane 6L yaptım hepsi heistten düşen jeweler ve fuselardan. Totalde 100ex+ sadece heistten gelmiştir öyle saçma droplar var. Tanky bi char yapıp blueprintleri maximum quant rolleyin anasının nikahı currency atıyor doğru grand heist mapler. Tüm roguelarda quant ve currency dupe olsun sonrası şenlik zaten. Eğer exalted trinketi de düşürürseniz daha tutana aşk olsun x]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tüm odaları açmıyodur herhalde. tüm odaları unlocklasan alert çaldırmadan hepsini zaten açamazsın la

 

bikaç kere denedim de daha bana öyle "AY İTS RAİNİNG EX" olmadı. bi şeyi yanlış mı yapıyom, ben mi cenoyum bilemedim. bundan sonra adım cenocide

Xenocide tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün wingleri ve currency-delirium-cards roomları açıyorum trinketim high value unique verdiği için de vinderinin girebildiği bölümlerde unique roomları da açıyorum double HH hayalleri için sdg. 

Bunları yapabilmen için gianna (deception) contractlarını farmlaman lazım öncesinde sonrasında abla %40 indirimle reveal ediyor room ve wingleri.  Yeterli reveal rakamlarına ulaşana kadar da deli xp ve marker (80+ valuable olanları farmla 1800-2300 arası verio satınca tur başına) topluyorsun zaten.Diğer türlü exaltedları gömersin marker mevzusuna.
Hoş şöyle birşey var kendini hertürlü döndürüyor istersen kazandığını markera yatır ayrıca çılgın xp geliyor high lvl grand heistlardan. Sıkıntı tanky bi karakter lazım laylaylom yapabilmek için. Ben str stacking oynuyorum 79/79 block / 8k+ hp var eşşek gibi de dps lay lay lom dolaşıyorum aralarında buna rağmen bazen hp dipleri görebiliyor.

Bu kadar currency cenneti bir ligden sonra yeni lig biraz sıkıntı olacak. Şu ana kadar illa chaos ile satıyorum satıcıları için aldığım chaoslar dışında 1 tane bile currency almadım şöyleki ilk karakterim dışında %20 quality vendor recipe bile yapmadım. Gırla 6L yapıp sattım falan heist akıyor resmen slkfjdfg.

PS O kadar grand yapmama rağmen hala replica unique challengı bitmedi.Sanırım shield/quiver kaldı sdf. Bugün yarın 36/36 olur bırakırım ligi yeter xD

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hala tek bir item 6 linkleyemedim bu lig. Axedice'ın cenabetliği bana geçti  herhalde. Onun dışında saçma sapan currency akıyor aynen, 1k falan chaos var çantada ve her gün 200 300c falan harcıyorum.

Bu mesajı yazarken de dün düşen watcher's eye'ı 50ex'e okuttum, temiz oldu.

Edit: Bana bi 30 ex civarı borç verebilecek var mı? Headhunter alıcam sdfg 90ex civarında kaldım domuzcuk kumbarasını kırınca. Haftaya veririm.

deadwoll tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

Eğer pasif endurance charge generationın varsa ve harcamak sıkıntı değilse immortal call olur, aksi takdirde molten shell (10k+ armor) ya da steelskin koy. Phaserun guard değil travel skill, o yüzden çalışır ama diğer travel skillerin (dash, flamedash vb.) cooldowna girer onu da unutma.

 

edit : Şurdan tüm skillerin taglerine bakıp filtreleyebilirsin.

https://poedb.tw/us/Active_Skill_Gem

axedice tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Shared cooldown olan skiller cwdt ile çalışmaz (saat yönünde en başta hangisi varsa hep o çalışır) genelde high level cwdt ile guard skill, low level cwdt ile utility,triggerlar (EE proc için spell, frost bomb,curse,blood rage, tempest shield vs) passive bir gameplay yoksa örneğin summoner ile sadece koşuyorsan etrafta phase run kullanılabilir çünkü aktif olan herhangi bir attack,spell vs bozar durumunu.

ad3m tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Item ya da passive treeden +1 curse alırsan kullanabilirsin normalde player max curse sayısı 1. Ascendancy/passive tree/amulet corruption/chest elderslayer prefix ya da unique itemlardan extra curse alabiliyorsun.


PS : Ayrıca bi önceki postumda giriş cümlem yanlış olmuş "birden fazla shared cooldown" diyelim doğru olsun

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

19 dakika önce, NeroWarden dedi ki:

O zaman bir soru daha sorayım. Profane proxy ile skitterbotların verdiği curse yanında 2. bir curse kullanabilir miyim curse on hit ile. Skitterların verdiği curse benim toplam limitimden yiyor mu?

 

Yiyor evet, animated guardian hariç bütün curse uygulama yöntemleri limitten yer.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca her zaman en güçlü curse aktif olur onu da not düşelim örneğin gloves corruptiondan elemental weakness geldi sen triggerla lvl20 <insert random> curse atarsan elemental weakness silinir yerine bu geçer ama +1 curse varsa ikisini de atarsın. İstisnai olarak Doedre's Skin var bu cheste taktığın bütün curseler limitten etkilenmeden aktif oluyor. Fakat totem gibi bişi atıyorsun o da ekstra bir skill.

ad3m tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...