Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3


Sam

Öne çıkan mesajlar

Nasıl cenabet bir lig geçiriyorum anlatamam, dün 5 ex harcadım linkleyemedim chesti. Başa baş noktasına geldi. Bir de lvl 91'im t15-16 farmlıyorum falan hala 1 tane bile ex düşmedi. Tüm currencyleri lab. enchantlarıyla kastım. Akşam artık 5 link yapıp farma devam edeceğim bir şey olmamış gibi.

Oynadığım build'in de dmg'ı, survival'ı iyi ama sürekli projectile'lardan falan stun yiyip ölüyorum. Dün heist'ın tekinde gelişine tek yedim hatta, off-screen bir şey uçtu üstüme anlamadım sdfg. Lunaris'in falan dalgametrelerini açamadım gerçi hakediyorum. Cremation oynayan var mı lig başında bilmiyorum ama harcanan currency'e değmiyor end-game'de. Bleed-bow'a falan dönsem daha iyiydi sanki.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben her lig bi yokluyorum, bazen şak diye basıyorsun mis gibi oluyor. Hatta metamorph ligiydi galiba, çok komik sayıda fusingle Shavrone'u linkledim; üstüne bir de vaal orb bastım gem'lere +2 mı ne geldi sdjfhsdg. 60 70ex'e mi ne satmıştım direk, sonra ultra mega zombies buildi yapıp tüm lig yüz yuvarlamıştım. Karım zararımdan 100 kat fazladır. Currency yakmaya korkmuyorsanız 6 link deneyin derim her lig başı ?

YTD

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu resimde zor çünkü 2 bağlantısı olup açıkça belli olan bi node yok, 3 bağlantılı olanları tek tek denemen gerekiyor.  Güneyindeki node en barizi işte dümdüz yol var ama bazen ters alakasız yerlerde çıkabiliyor falan. Uğraşmaya değer mi sanmıyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ha illa 2 bağlantılı bi yerde olacak diye bi şey yok mu? 3'lüde de olabiliyor mu?

ben bunların olduğu yerde mutlaka 2 bağlantılı bi node var, girişi orada olmak zorunda şeklinde sanıyordum.

 

1 ve 4 bağlantılılar impossible. 2 bağlantı kesin, 3 bağlantı maybe o zaman. hakikaten uğraşmaya değmez fak dis şit.

Xenocide tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen oyle, bir de tile hesabi var ayni yere cikabilecek birden fazla ikili varsa. Ilvl 77 cok dusuk bu arada, oralarda fossil ve currency haric ugrasmaya degmez pek.

Toxic rain pathfinder kasiyorum bu arada, kac ligdir adam gibi bow oynamamistim. Lvling uniquelerin hepsi olunca abandim direk djgk. Yalniz ice shot mi donsem yoksa bunda mi kalsam hala emin degilim, zor isler ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Chaos dot buildlerin single target dpsi rezil. Adam (en babası bile yavaş aslında sdf) olması için dünya currency gerekiyor. Tek artıları map modları sallamıyorsun ve ucuz itemlar ile bayağı ilerleyebiliyorsun. Ben ed/conta başladım şimdi sadece reflect mapleri temizlemek için açıyorum 1m dps end game için kanser geliyor bana sirus kesene kadar 20 map farmlarım anasını satayım sdf. İlla bow oynicam diyorsan elemental hit buildlere bakabilirsin clear/dps/survival dengeli oluyor genelde.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gearladım bile ya sdf, 12 saat falan played oldu t13 kesiyorum rahat (yalnız uber lab yapamadım lel). 2 tane exalted düştü, 100c civarı da düşenlerden sattım. Build'in itemları ucuz. 600k civarı olmuş effective dps wither stack falan kapalıyken, daha 80 lvl'ım ve cluster jewel takmadım (dps buradan geliyor sdf)

Çok komik fiyatlara bayağı hayvan itemlar buluyorum bir de bu lig anlamadım, 10 ex civarı sırf flip'ten kazandım. 3 gün önce mesela 50c'ye aldığım wep'i bugün 3 ex'e sattım,  20c'den falan aldığım foot 2 ex'ten gitti falan. Eğer böyle giderse min-max bi iceshot build yaparım lig sonuna doğru. En sevdiğim bow build'i.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende str stack kervanına girdim şuan cyclone oynuyorum ama muhtemelen full block wander yapcam ilerleyen zamanlarda.

@axedice 512 fuse ile 6L yaptım bilgin olsun. Item kendi 60c civarıydı (iron fortress) 6L (110 str+) olanları ~550c+ 

fuselar 2ex falan denk geliyor karım muazzam sdf

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bugun biraz yatirim yaptim toxic rain'e 3m sirus dot dps oldu. Hala her seyden tek yiyorum ama duse kalka kesiyorum. +3 bow alabilsem 6m civarina cikacak dps ama iste 30 40ex falan.

Bu arada bugun awakened sextant'ta nemesis packs drop 3 currency items diye bir mod cikti. Zana nemesis moduyla actim mapleri de bayagi currency fiskiriyor haritadan aklinizda olsun. Sirf bu moddan degil ama 2 saatte 3 tane exalted orb dustu dkgkh

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...