Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3


Sam

Öne çıkan mesajlar

bu gece patch notlarından sonra buildler ortaya çıkar. patch notları ile yeni nerfler gelecektir. manifesto ile necroyu balta ile doğramışlar, redemtion sentry spectreyi bitirmişler .summoner için yenilik diye sundukları şey zombi ,golem ve animate guardian relog yapınca tıpkı spectreler gibi yeniden summonlamaya gerek olmayacak.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

CoH dahil triggerlar doom eklemiyor, yalnızca self cast curselerde doom var. Her curse ün kendi doom counterı var, birden fazla self cast cursele doom stacklemek gibi bi olay da yok. Bi tane de keystone eklemişler 1 snde direk max stack e getiriyor doomu falan, ama hiç ilgi çekici gelmedi o mekanikler.

Dot vb. boş zamanın olduğu bi build varsa main curse ü selfcastlemek mantıklı görünüyor, diğerleri için yine triggerdan devam.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu zamana kadar her oynadigimda ilk map tier 5lere falan gelene kadar mutlaka bi exalted duserdi de ustumu basimi toplardim. Oyunda oyle bi mekanik var herhalde diye dusunuyorum hatta o levellarda salliyo bi tane yazik giyinsin cocuk diye.

Daha dusmedi ama bakalim fjcjd t4lerdeyim GELMESİ LAZİM ARTİK

@axedice dukkanini kurşunlarım ha.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Totalde 2c harcayarak cremation build yaptim. Sirf mana life resist uzerimdeki gear. T11'leri falan rahat yapiyorum, uzeri dusmedi henuz o yuzden nereye gider boyle kestiremiyorum (daha uber lab yapmadim. Sdf). Boss'lari falan eritiyor ama clear speed buildi degil, 3 tus aktif olarak kullanmak gerekiyor bir de.

%75 civari spell ve attack block var glancing blowsla ama tek yiyorum arada sacma sapan bir packin icine shield bashla dalarsam.

Sanirim bu builde 2 3 ex harcayip sirius'u kesip sonra bow'a falan donerim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...