Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3


Sam

Öne çıkan mesajlar

Teknik olarak şöyle bi fark var : Trigger gemlerin (cast when damage taken, cast on crit vb.) bapğlı olduğu speller, item üstündeki pozisyonlarına göre yukarıdan aşağı gidecek şekilde sırayla cast edilir.

Misal önemli bi örnek, 4 slotlu itemda cwdt > desecrate > bone offering ve immortal call olsun. CWDT'ın nerede olduğu önemli değil, ama diğer 3 spell i itemdaki yerlerine göre sırayla cast edeceğinden

 

R = R

   ||

G = B

 

Bu üstteki itemda önce immortal call castlenir (bi önemi yok, milisaniye var arada) , sonra bone offering, en son da yeşil slottaki desecrate. Eğer bi boss fighttaysan ve etrafta corpse yoksa, desecrate i bone offeringden önce castletmek istersin ki ilk yediğin damageda bonusları hemen aktif olsun. Yoksa boşa gidebilir.

Bu yukardaki yalnızca trigger gemler için geçerli bu arada, item enchantlerle gelen triggerlar aynı anda çalışır, ama yine birbirine bağlı speller varsa (desecrate > offering) aynı anda cast edildikleri için ilk seferde desecratesiz offering açmaya çalışır.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Herald stackingle aura effectiveness sınırlandı evet, çok daha ucuza yapabiliyordun onunla. Bu herif basmış parayı düz aura effectiveness medium clusterla kasmış, %400 increased aura effect ve 15 aurayla bu hale getirmiş bültü. Bu arada aslında %200 inc. effect bile tüm ele resleri 90 yapmaya yetiyor, ama o zaman unwaivering faith bonusundan gelen phys damage reduction %60da kalırdı, şimdi onu da 90la caplemiş durumda.

Misal ilvl84 clusterlara dikkat et hepsinde aynı şey var int - es - life regen ve tabii ki perfect rollar. Corruptladığı diğer clusterların hepsinde de %1 mana reduced var falan. Tek bi clusterı istediği gibi rollamak için 2k alt harcıyor en az, 9 tane rollamış toplamda. Yani teknik olarak hep yapılabilir bişeydi bu ama, şunun jewellarını craftlamak bile 2 günlük iş ya ne kadar zengin olursam olayım bu kadar minmaxlayamam ben. Adam yapmış hllgz ? ?

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bunun daha ötesi yok şu anda, bu baya oyunun bittiği nokta. Chaos immune, elemental ve physical reduction cap + 30m dps. 12k EHP önemli bile değil şu noktada. Hani dpsi daha yüksek bültler var ama zaten bu defansla 30m dps yaptığın zaman 10 shaper / sec a gerek kalmıyor.

Bunun bi adım ötesi belki full damage immune bültler, 3-4 lig önce vardı işte damage yemeyip onun yerine damagedan heallanma olayı çok spesifik itemlarla ama onu da kaldırdılar ve bu kadar yüksek dps de çıkmıyordu onlardan.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

18 Eylül yeni sezon 

“Normalde 13 haftalık bir programda faaliyet göstererek Mart, Haziran, Eylül ve Aralık aylarında yılda dört genişletme yapmamıza izin veriyoruz. Evden çalışmanın sınırlamaları nedeniyle Hasat'ın geliştirilmesi 14 hafta sürdü ve yukarıda bağlantılı görevde belirttiğimiz gibi, bu, kaybedilen zamanı telafi etmek için sadece 12 hafta içinde genişletmelerimizden birine ihtiyacımız olduğu anlamına geliyordu. Niyetimiz, bu 12 haftalık zaman çizelgesinde 3.12 genişlememizi geliştirmekti, ancak ligin iddialı kapsamı nedeniyle, 13. haftayı tüketmenin çok daha güvenli olduğunu düşünüyoruz. Dolayısıyla bu teknik olarak normal zaman çizgimizden bir sapma olmasa da, başlangıçta belirttiğimizden biraz daha geç. ”

 

Tarihlere gelince, duyuru 1 Eylül olarak ayarlandı. Genişleme 3.12'nin yayınlanma tarihi - şu anda adı bilinmiyor - PC için 18 Eylül ve konsol için 23 Eylül olacak. Bu şu anki ligleri Harvest'in 14 Eylül'de 3p PDT'de sona ereceği anlamına geliyor. Şu an ile 3.12'nin başlaması arasında ligdeki etkinliklerin sonu yok.

Sturgian tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 28.07.2020 at 14:12, axedice dedi ki:

Şunu bırakıp gideyim

 

 

 

Ps: Gear 200ex , jewellar 600 ex toplam 800 ex bütçe.

meanwhile 1-2 ex gömdüğüm slayer impale cyclone random tek yemeye devam ediyor xd

dominating blow'a geçtim rahatladım. sabah akşam kasmayacak adama minion build şart abi 800 ex nedir

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

patideki pricing kadar acımasızını görmedim ? geçenlerde "ÇÖP O" diye checklenen itemı 25c'ye falan satmıştım. bunu da satın alırken yamulmuyosam 80 chaos falan harcamıştım, üzerine de modifikasyonlar yaptım yani heh

 

neyse indireyim şu zımbırtıları teşekkür ettim

 

price check 80-130 arası deyor

Xenocide tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben de çok iyi pricing veremiyorum, geçen bi bot yaptım bu 3-4 ex olur dedim 120c'a zor sattım mesela ?

poe overlay awakened'ın yaptığı her şeyi yapıyor aslında ama awakened'ına rayüzünü daha çok seviyorum ben, overlay da ayrıca sell/buy arayüzü de var güzel tool. ikisine de gerek yok yani overlay yeter aslında ya da awakened ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lx1w7Ep.png

 

Global'den birisi cold modunu çıkar daha fazla eder demişti de, şu an farmville'de hem remove a random cold modifier vaar, hem de remove a random cold modifier add a new cold modifier var. hangisini yapmalıyım? crafting ile hem prefix, hem suffix eklenebiliyor mu? halihazırda prefix modu var, suffix eklemek isteyince onu remove etmeyecek midir? crafting bilgim zayıf olduğu için bi yardımcı olun memedalibey

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://www.pathofexile.com/trade/search/Harvest/7ZvKQKyT5

 

Şu aramayı yap yeterli o itema price check için, değerli modların life, aspect ve total resist.

 

Fiyat aratırken bakman gereken haliyle yalnızca itemın üstünde insanların isteyebileceği değerli statlar. Bu itemda life var, resist var bide tabii ki avian var. Diğer 3 stat (inc. ES + armor , flat life regen ve düşük resist) kimsenin ilgisini çekmez. Autoprice checkerlar ın yaptığı aramalar bazen çok daha iyi itemları da dahil edip yüksek fiyat verebiliyor her zaman güvenmeyin onlara.

 

Crafting ile hem prefix hem suffix ekleyebilirsin de sırf onu yapmak bile 2 ex. Şöyle bi craft var oyunda

KDxqG8P.png

 

Tabi bunu yapacağın itemda en az biri suffix olacak şekilde 3 slot boşluk olması lazım mantıken. Diyelim 2 suffix 1 prefix boşluk var, suffixlerden birine bunu craftlıyorsun sonra 1 prefix 1 suffix daha ekliyorsun. Öyle ucuz bi olay değil çok spesifik craftlar için (ör. minion two handerlar) kullanılan bi yöntem.

 

Farmvillede remove cold add cold, tek başına remove colddan çok daha yaygın diye hatırlıyorum, ama önemli olan itemla ne yapmak istediğin. Bence tek remove colda boşuna kasma çünkü item boktan, bi kere flat life regen gibi dünyanın en dandik statı var ve remove life modifier la onu kaldırmaya çalıştığında iyi rollayan maximum life ı kaldırma şansın var falan. Multiple crafta değecek bi base değil bu. En fazla add removela coldu yüksek bi resiste getir. Ha bide bu item 6L mi? O zaman para edebilir spesifik olarak bu statlara ihtiyacı olan bi çıkar falan.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi biraz uğraşarak %31'e çıkarttım chaos resistance'ı. cap'lerler mi genelde, oldum olası bu chaos res işinde sıkıntı çekmişimdir.

 

bi de şey sorcam, animate guardian'daki takılı item'ları görmenin yolu var mı? bi ara bişiler equipledim de, 2-3 tanesi seçerek, diğerlerini random ekledim. random eklediklerime de seçmece koyim diyorum ama hangileri onu bilmiyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...