Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3


Sam

Öne çıkan mesajlar

Map stashin guzelligi topluca gorebiliyor olman hangi maplere ihtiyacin oldugunu. Gerci ben onun icin degil de topluca saklamak icin kullaniyorum. Yapacagim mapleri 10 20 tane alip baska bir cantaya diziyorum sonra siradan yapiyorum hepsini. Duzen hosuma gidiyor. Quad tabde falan biriktireyim desem curcuna olur.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi asdas stashte tüm maplerin üstüne tek tek gelmek diye bişey yok, dump tabden mapleri aldığında bakıyorsun yaptın mı yapmadın mı, ona göre map roll ya da trade tab e yolluyorsun. Atla deve değil yani. Map tabin olması bu sürece bişi katmıyor bence. Atlası açıp kontrol ettiğim tek şey secondary bonusun awakener kaçta geldiği, ona göre satın alacağım maplere öncelik veriyorum ama elimde varsa da yapar geçerim yani. Maksat en az map en çok completion bonus.

Ha completion preview gelmeseydi evet baya elzemdi map tab. Hatta iki önceki lig stash tab indirimi beklerken bayıp bırakmasam ben de almıştım şimdiye, yani satın alma kararınızı anlayabiliyorum üzülmeyin. Siz de bol bol kullanıp her defasında 0,15 milisaniye kazanarak benden çok farmlarsınız = (

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Olm ne üzülecem ben map tabını kaç sene önce aldım. Hatırlamıyorum bile ne zaman. Onun parasına mo üzüleyim. Ama map tab gayet kullanışlı bir şey. Senin amele stili mapleri dizmen oyundaki herşey için geçerli o zaman hiçbir tabı alma. Currencyde gerekli değil bu mantıkla tüm hepsini quada yığ gerekli olanı oradan alırsın geri. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Currencynin stacki 10-20, 500 tane oldu mu nevrin dönüyor neyi nereye koyacağım diye. Hatırlıyorum yani currency tab çıkmadan önceki stash kalabalığını, kesinlikle aynı şey değil.

Ama trade ligde oynuyorsan mapler öyle değil ki, bi defada 5 tane yapılmamış mapin olsun fazlası olmuyor, yani düşen maplerin %90ı zaten pas geçip satacağın mapler. Hani elinde tutmanın bi anlamı yok, tutacaksan da 1 tane mape odaklanıyorsundur farm için.

Bide şey de var bi itemı alıp bi tabe atıp unutuyorsan, ya boş yere lootlamışsındır ya da değer kaybediyordur. Sadece mapler için değil tüm loot için geçerli bu. Filterınız daha strict, stashiniz püripak olsun = P

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fakir ve gururluyum ?

 

Bu arada cluster jewel rolling için redditte gördüğüm bi olay var ki bence önemli baya

 

Özetle diyor ki, cluster notableları "notable sort order" listesindeki sıralamaya göre daima üstteki resimdeki gibi 1-2 ve 3 pozisyonlarına geliyorlar, prefix-affix olmaları ya da hangi sırada yazdıklarının bi önemi yok.

Yani bi clusterda tek bi notable a ihtiyacınız varsa, en efektif yöntem 2 notable rollayıp, ilk notable ı sizin ihtiyacınız olandan daha düşük IDli olacak şekilde denk getirmek. Böylelikle 2. resimdeki gibi lazım olan başlangıca yakın çıkar. Eğer tek notable varsa zaten hep arkada çıkıyor.

Ya da asıl olay 3. resimdeki gibi 3lü rollayıp, size lazım olan iki notable ın arasına bi tane dandik koymak. Böylelikle 2 jewel slotu ve lüzumlu notableları 5 puanda alabiliyorsunuz.

 

ps: Bu arada poedb'de bu "notable sort order" ın datası yok ama ordaki sıralama da bu IDlere göre. Hani uğraşmadan direk ordan da bakabilirsiniz.

axedice tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kendi clientını indirdim, çoğunu indirdi, 4.63 gb'lık bi paket daha indirmeye çalışırken sürekli şu hatayla karşılaşıyorum;

 

Error: Recieved http 500 while downloading

http://patchcdn.pathofexile.com/3.11.1.4/art/textures/misc/league_blight/blightoil falan filan böyle pathin içindeki bi dosya, ama her baştan açışımda değişiyor bu. şimdi mesela verdantblightoil_colour_dxt5.dds 'yi indiremedi. sonra kapanıyor launcher. bi daha açtığımda da başka bi dosya için veriyo o uyarıyı.

Fak?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nub sorusu:

 

bu şimdi farmville'de tier 2 için fışkiye yapıyoruz ya, ben tamamen rastgele diziyorum t2 tohumları. misal 1 tane vivid fışkiyesi gerektiren tohum var, işte diyor ki 20 fışfış lazım. ben onun dibindeki fışkiyeyi aktif ettiğimde sadece 20 mi harcar, yani range'ine giren vivid'lerin ihtiyacı kadar mı harcıyor, yoksa bammm güüüm diye hepsini akıtıyor da yarısı boşa mı gidiyor?

 

yani boşa gidiyorsa, vivid gerektirenleri yanyana, wild gerektirenleri yanyana dizmek falan gerekir ki o da saçma sapan bi iş olur. umarım öyle değildir. zaten t1 üstünü otomatik dizemiyor olmamızdan dolayı bi kılım. yapsana şu farm'lara tier restriction. Plant only t1 here, t2 here diye seçelim aqü

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İhtiyacı kadar ve şimdiye kadar 3 kere değişti olayı daha zorlaştı, oyuncular memnun değilmiş zaten her an yine bir değişiklik olabilir, tekrar düzenleyecez falan yazmıştı devler.

çok da şey etme yani..

 

edit:  https://www.mmorpg.com/path-of-exile/news/path-of-exile-team-explain-bloom-changes-2000118811

Sturgian tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok ağır ilerliyor bi kere abi zaten. bi tık basitleştirmeleri lazım. ne bileyim, t2 vivid tohumları sadece primal fışfışı, primaller wild, wild'ler vivid istesin. bazısı vivid bazısı primal bazısı wild istiyor, karman çorman rezalet bi iş. 

internetteki templatelerden bi tanesine göre yaptım fieldı da yani anam ağladı. onu tasarlayan adam nasıl yapmış zaten hayret.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...