Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3


Sam

Öne çıkan mesajlar

abi arc witch'i önermemin sebebi enki'nin guide'da her bir boku en basit vendor recipe'ine kadar anlatıyor olması. 

sen dinleme kimseyı o guide'ı izle, buildden ziyade bir buildi build yapan nedir, nelere dikkat edilir, nasıl craft yapılır vs gibi şeyler önemli. ayrıca zaten her ligde adam gidip deniyor normal ligde, end game viable. oyunda buildden önce öğrenmen gereken çok şey var. build dediğin şey çok önemli değil, her skill gem ile endgame buildi yapabiliyorsun fakat u buildin işlemesi için öğrenmen gereken baya offensive ve defensive mekanik var, artı oyuna eklenmiş geçmiş lig mekanikleri, loot item mekanikleri vs çok şey var kısaca.

ayrıca bence yeni birine asla minion based build önermemek lazım. ben ilk buildimi minion gittim ve bossları hala tam öğrenemedim, çünkü hiçbir boka dodge atmadan boss mekaniği kasmadan minionlar erittiği için faceroll ilerliyorsun, yarın birgün başka bir build denediğinde niye ölüyorum lan acaba oluyorsun mekanik faillerken.

harvest bitsin ya es geçelim bu ligi, sevmedim başta, ortalarda sevdim gibi oldu yine baydım.

paradoksalkedi tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Inpulsa alınca bambaşka oluyordu o build bi ara. Son halinde öneriyor mu bilmiyorum değiştirmiştir muhtemelen.

Bu arada flask'larını erkenden ayarlayabilirsin bu build'e göre. Prefix ve suffix'lerini gerek bestiary gerek currency ile kaç lvl'sın campaign bitti mi bilmiyorum tabi ama flask'lar baya etkiliyor curse, bleeding removal falan op şeyler ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya orda mantık arc'ın guide'ı çok çok iyi. Build'i öğretmekten çok oyunu öğretiyor aslında. Craft yapmaktan tut trade sitelerinde düzgün search yapmaya kadar bir sürü şey öğreniyorsun o guide ile oyunun genel mantığını mekaniklerini çok temiz anlatıyor bence. O yüzden dilemma bi yerde hem insanlar gelmesin, poe elite kalsın istemiş hem de böylesine mükemmel bi' guide hazırlamış ? 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim en sevdiğim endgame hedesi ama uygun build ile çok derinlere gidiliyor, arc ile pek derine inemeyebilirsin sanırım ama uğraşırsan neden olmasın. hızlı build'ler daha uygun. çıkan fossil'ler ile baya net craft yapılabiliyor bi bak bence genel konseptine wiki'den
Link : https://pathofexile.gamepedia.com/Delve 

Creus tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

18 saat önce, Sturgian dedi ki:

O zaman uygun bir build ile  denerim orayı şimdilik kalsın.

 

ben azurite expansionu çıktığında ilk arc ile oynamıştım, bi noktada tıkandım elbet ama baya baya ilerledim ya. ve o yere gidene kadar accccayip keyif alıyodum hahah zaten en uzun oynadığım lig olmuştu o.

 

ben şu incursionu bi türlü anlamadım ya. nedir nası çalışır kafam almıyeh

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sevilecek bir yanı yok bence. Günlerdir tek bir seed bile toplamadım. Standart gibi oynuyorum. 

Ayrıca lvl 93 olmak üzereyim. Genelde bu seviyeye gelene kadar 1-2 ex drop alırdım. Bu lig hiç düşmedi. 4 ex yapabilmek için tırmalıyorum. Halen daha 1 ex eksiğim kaldı. Droplar ile ilgili düzenleme yapılmış olabilir mi? En fakir kaldığım lig oldu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lig mekaniği currency yağdırmıyor önceki ligler gibi, core a eklenseler bile azar azar çıkıyorlar o yüzden bizim gibi standart oyuncu daha fakir kaldı. Oturup craftla uğraşmıyorsan para getirisi yok, targeted craft için seed falan satın alman lazım random seedlerle çok bekliyorsun istediğin craftı. 2 item yaptım birinde piyango hızlı tuttu öbürü daha kötü rerolladı falan.

SSF oynayanlar için baya iyi ama biz kalanlar için meeh bi lig, ha ben ilk defa golemancer oynadığım ve sevdiğim için hala devam ediyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bana Unnatural Instinct düştü daha ilk mapimde. şimdi 7 küsür ex diyor ama bana düştüğü zaman 4 ex'e okuttum anında. Sonra da maplerde 3 exalted daha düştü. Bir kaç tane de toplamı 250-300 chaos eden 3-5 divination card düştü sattım. Benim açımdan fakir geçmedi lig. Fakat harvestten hiç bir şey craftlayıp satmadım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...