Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3


Sam

Öne çıkan mesajlar

Direk yüksek levellı olarak satın alabiliyorsun diğer oyunculardan ama karakteri levellarken yapabileceğin bişey değil çünkü gemlerin kendisi level atladıkça karakter level requirementları da artıyor.

Gangrenin dediği gibi ikinci silah setindeki (x ile değiştiriyorsun setleri) itemlara takılı gemler de level alır, skilleri kullanmanın herhangi bi etkisi yok. Buildde şimdi değil de ilerde kullanacağın skiller varsa oraya takabilirsin mesela.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 04.07.2020 at 05:46, Sturgian dedi ki:

Bana şöyle Duelist için build link'leseniz, şöyle bol hasarlı sıkıcı yorucu olmayan ne güzel olur..

https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1147951

boşver başka buildi ilk kez oynuyorsan bunu oyna, bundan daha detaylı beginner friendly buildi yok, her bir şeyi anlatıyor adam ve çok aktif. sonra istediğini kasarsın, ilk bunla başla.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi aisşldaişsda SAKIN diyim, SAK-KIN yani self cast arc witch falan kesinlikle oynamayın. Paradoxal yeni oyuncular gelmesin poe elit kalsın diye size tuzak kuruyor, zaten enki de aynı sebeplerden oyundaki en kötü archtype için böyle detaylı bi starter guide hazırlamıştı.

Self-cast bültler tüm hayat enerjinizi emmek üzerine tasarlanıyor, ne bi keyif ne bi bişey yalnızca amelelik ve güçsüzlük hissi verecek yorucu bi playstyle var. Günün sonunda lanet olsun böyle kadere diyip diablo3e dönersiniz ki gerçek amaçları da bu. Gidin melee oynayın yine daha şerefli.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

11 saat önce, Sturgian dedi ki:

Bi link atın o zaman yol yakınken döneyim..

duelist var bir de ondan witch e geçtim

Yani duelist için varsa iyi olur yoksa hepsi olur..

Bence donme. Bu tryhardcı sivilceliler level 100 olup endgame bossa tek atmayinca, ıy kotu diyolar sdghg

İlk oyununsa devam et, eglenceli arc. Bi yerlerde tikanirsin belki ama bence cok onemli degil, hem keyfini almis olursun hem challange olur, hem oyunu ogrenirsin

 

Ben simdi summoner actim, belki cok daha guclu olcak ama bambam diye arc atip butun ekrani yildirimla temizlemenin verdigi hazzı vermicek.

Xenocide tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...