Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3


Sam

Öne çıkan mesajlar

Lig mekaniği kasıntı değil o kadar sadece farm olayı sabır gerektiriyor bir de aktif gameplay yapcaz diye bayağı pasif bir lig yapmışlar trade lig bile SSF gibi sarmadı beni açıkçası. Ha şöyle birşey var hayvan craftlar yapılıyor daha 6x level iken +1 gem / dmg bok püsür wandla takılıyordum lel. Uber labı 2k hp ile yaptım tek seferde dmg levelın çok ötesinde idi 5 link oynamama rağmen.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dram çok fazla da en son zincirleme reaksiyona sebep olan milletin 3-4 ligtir düzeltin dediği map tabının (blight mapler search ile çıkmıyor) fixlenmeyip, Chris'in exileconda yeni tab eklemicez varolana  (currency için konuşuyordu) ekleme yapacaz demesine rağmen yeni tabler eklemesi üzerine oldu. İnsanları haklı bulduğum konu ise her lig yeni bir curreny ya da fragment item geliyor ve bir şekil oyuna dahil oluyor. Bir noktadan sonra boku çıkıyor management olayının ki search fonksiyonunu fixlemek ne kadar zor olabilir?

Normal şartlarda böyle hararetli dönemlerde ki bunlar ya lig başıdır ya ortası ya da nerf açıklaması olduğunda yaşanır. Bex gelir sizi anlıyorum ve söylenenleri takıma aktardım minvalinde açıklama yapar sonrasında Chris ya manifesto yazar ya da hararetli topiğe bir açıklama yapıp harareti söndürürdü ama bu sefer tutmadı.

Kısaca göreceli boktan bir lig (hayvan ötesi farm gerektiriyor), performansın dibe batması ve üzerine bu ligle gelen missing texture mevzusu. Aylardır premium olmasına rağmen çalışmayan fonksiyonlar birleşince millet patladı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Her lig mekaniği için ayrı bi stash tab çıkaracağız çünkü yerimiz dar gibi saçma bi argümanla geldi GGG, stash tablara ve diğer mtxlere yüzlerce dolar harcamış olan insanlar iyice clusterfucka dönüşen sistem yüzünden delirdi tabi herşeyi downvotelamaya başladılar. Ben de hak veriyorum reddite, bu kadar ten¢ent ca$h grab bi olayın savunulacak tarafı yok.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aciklama geldi dun.

bu lig 12 hafta surecekmis, bir sonraki lig cok daha buyuk olucakmis:

https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2883564

 

Our plan to mitigate the potential impact of a late December launch is to launch our 3.12 September expansion just 12 weeks after the launch of Harvest. It's a much larger league than Harvest, so we had to begin work on this expansion about a month early. We believe we can successfully launch within this time frame. This would also mean that if everything goes well, our December expansion can also occur earlier and leave more room prior to the holiday period.

Goering tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Farmville o kadar sıkıntılı bi lig değil bence ya, düzen bi defa oturdu mu tık tık tık yapıp geçiyorsun hani geçmiş liglere göre içerik az deniyor ama zaten yeterince birikmiş geçmiş lig içeriği var oyunda, kesinlikle daha fazlasına gerek yok. Targeted craftlar gayet OP ama az bulunuyor falan, cluster jewelları ağır nerflemeleri hariç ciddi bi olumsuzluk yok bence ligde. Asıl sıkıntı sta$h tab ihaneti oldu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

En son Blight'ta oynamıştım galiba. Ya hu map sistemi bambaşka bi'şey olmuş. Daha çözemedim. 2 tane watchstone falan düştü. Karışık geldi valla. Lvl 82 oldum hala lvl 4-5 map yapıyorum, kendimden utandım :) Eskiden ne güzeldi; 1,2,3 derken hoop 14-15 sonra hemen elder, shaper gidiyorduk. Üstüm, başım, dps'im falan da iyi yani. Yüksek maplere giderim de nasıl giderim?

Bu ligin mekaniğini de tam çözemedim. Tamam tohumları ekiyoruz da ekilemeyen tohumlar var (asıl crafting sanırım bunlarda). 5 vivid, 21 mavi istiyor mesela. Ne yapacağımı bilemedim valla. Her tarlanın yanına storage falan da kurdum. Pylonları vs. eksik etmedim. Neyse burası da karışık. Bu kadar kompleks yapacak ne var şu oyunu ya.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Güzelmiş o atlas guide. SSF oynamıyorsan özeti şu

innerouterstroke.png

 

Başta inner regionları direk skiple outerlardan 3er tane map al her bölgenin conquererı kes. Düşen watchstoneları da innerlara tak. 4 conquererı da kestiğinde 1 cycle bitmiş ve atlasa 4 stone takmış olacaksın (inner regionlara). Sonra 1er stone takılmış halde innerlarda keseceksin conq. ları, sonra her zoneda 2şer taş varken bi daha, 3er taş varken 1 kez daha derken böyle sürekli bi döngü içinde progressleyeceksin. Çok daha uzun sürüyor endgame e ulaşmak evet.

 

Harvest için de güzel bi layout bul onu takip et bence. Mantık T1 seedler için kolay zaten, T2 seedler için de benim yaptığım hatayı yapma ortaya seedlerin kendi renginde bi collector koy =P Bide dispenserları şaşırtmalı yerleştirerek bi t2 gardenda 3 enerjiyi de sulayabiliyorsun, bak şu güzel bi örnek.

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya çok haklısın kanuni. Aslında yeni dinamik olsun falan ama bu kadar karmaşıklığa ne gerek var. E insan bıkıyor bir yerde. Daha önceki liglerde hiç böyle değildi gene. Oynatıyordu bir şekilde. Ki içlerinde kötü ligler de vardı.

Zaten bugüne kadar 12458 kere yaptığım sıfırdan L70'e kadar yeni karakteri her ligde tekrar yapıyoruz. Bir de üstüne böyle karmaşık mekaniklerle iyice bıkkınlığa varıyor hani. Arpg'sin sen abi, vuralım kıralım lootumuza bakalım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya yeni lig mekanigi olsun da, atom parcalatiyorlar bazi liglerde. 20li yaslarinin basinda is guc stresi, ev hayati olmayan insan icin bu mekanikleri ogrenmek eglenceli ama, aksam eve gelip 2 3 saat oyun oyniyim diyen adamin akli almiyor, sirf ogrenmek icin saatler harcamak cazip gelmoyor.

Bir de oyunun min maxi cok cilgin.Silver coinlerle prophecy yapiliyor mesela, prophecyleri tamamlamak cok kolay ve rewardlari iyi olabiliyor. Ama min max. yapan adam 1000 tane stackliyor bi prophecyden sonra gidip bilmem ne mapinde onlari spamliyor.  Onlardan dusen bilmem bi sey currencysiyle baska sey yapiyor falan normal oyuncunun beyni yaniyor.

Tamam her oyuncu bunu yapmak zorunda degil de, adamlar challange koymus end game grind istiyorlar, oncesinde hayvani karakter kasmadan imkani yok tamamlamanin.

Ya da ne bileyim su maden dalgasinin geldigi ligden kalan Aul fight var, ben daha boss'u goremedim, adamlar challange koyuyor arada o bossu kes gel diyorlar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...