Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3


Sam

Öne çıkan mesajlar

New League Breakdown

League Mechanic

Find seeds in your travels and bring them to the Sacred Grove. The seeds can be planted, and after a few seed cycles (clicking on a seed cache somewhere) the seeds will bloom. It is then you can Harvest them. This will cause numerous monsters to spawn, what and how many will depend on what you’ve planted. After you defeat these mobs you can use a Collector to collect the lifeforce of the spent plants and use it to craft gear. You can also store lifeforce for later use (such as using it to speed up your next plot of seeds with a Dispersor) in a Condensor.

  • Entering the Grove from a map will mean any monsters summoned in the grove will inherit the map's modifiers, similar to incursion rooms.
  • Seeds will be tradeable and will drop in stacks
  • Plants in your grove will grow when you click a seed cache, and once grown will not wither
  • Seeds will have their own storage! Similar to Azurite or Sulphite in Delve. They are still tradeable from this point as well.

 

 

Goering tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

Nerfesto geldi

https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2873295

TLDR

  • dualwield ı oyundan sildik, 2handi buffladık artık sword&boarda bi alternatif olur.
  • Archmage i sildik, gereksiz bi supporttu zaten.
  • Crit bültleri 10ex e falan yapılıyordu çok ucuzdu, onu 40'a yükselttik gidin elemental overload oynayın
  • Cluster jewelların iyilerini de bi 10 kat falan pahalı yaptık, gereksiz eğleniyordunuz.
  • Harold %40 max, diğer stacklenen cluster bonuslarına da benzer capler gelecek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Geldi notlar

https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2873739

 

Şurda da keystonelarla standart ve cluster notableları var.

https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2873767

 

Gerçi yeniler ve değişenlerle birlikte hiç değişmeyenleri de yazmışlar o yüzden işkence okuması, şurda en azından değişen clusterların renklendirilmiş karşılaştırma listesi var

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1TDz_EZOItunCFkrwOe5QUcdwuc8jithfnk3fP2JF-Jc/edit#gid=292504951

 

En büyük nerfi harold ve purityler yemiş, bide genel olarak tüm kaynaklardan gelen crit multi azaltılmış. Warcry clusterların bonusları biraz passive treeye kaymış, shieldların beleş damage ve critlerini impale stackingle birlikte kaldırmışlar. Ha bide pure agonyi öldürmüşler, güle güle 10 tane sentinel of purity =(

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

44 dakika önce, deadwoll dedi ki:

Bu cluster jewel isi benim icin oyunu oldurdu ciktiginda.

Tam tersi ya benim için yeni hayat verdi oyuna, artık 0dps tree yapıp ne yapacaksam külüstürlerden gidiyorum. Ağaçtan da can man topluyorum işte.

Gerçi bu lig large clusterların 2 soket rollaması çok zor olacak sanırım, çok para gidecek onlara = (

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Baya güçlü craftlar var 6linkten tut targeted slamlere annullara kadar, hatta T1 seedlerde çıkıyorlar direk. Ama tabi çok düşüktür bunların ağırlığı, biz en fazla 4link olanı görürüz. Bide yapmasını bilmek lazım.

Şunu da yeni eklemişler heralde gelen tepkilerden sonra. Mantıklı da olmuş

Alıntı

You may also eventually find a way to store crafting options for later use via a Horticrafting Station. This, like other infrastructure elements, will need to be connected to a Collector to function, but can store a limited number of crafting options indefinitely.

 

Yalnız harvesting kısmı factorio gibi mi olacak ne kadar komplike bahçeler gerekecek, ne kadar çabuk bayacak falan bunlar havada. Benim tahminim keyifsiz olup bayacağı, ama bi taraftan çok para kazandırma potansiyeli olduğu için yapmak zorunda hissedeceğimiz, sonra da bayıp ligi erken bırakacağımız = P

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Optimum layout. Redditte en üstteki konulardan biri ama yine de elimizin altında dursun. %99 alan kullanımlı olanı da var da onun için seed satınalmak falan lazım başka türlü yetişmez

 

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1h6o03wlVAOVAhjrxbCUsz2-mPShoZ1Ol_4xYURXUx68/htmlview?usp=sharing&pru=AAABcvxcp5s*p0VyY7BFUtn5Eo9-_En_Iw

74sp0e9lda651.jpg

 

Bağlantılar da şöyle :

 

Spoiler

Bx85MyR.png

 

foSEcFQ.png

 

d8xb59K.png

 

Bu arada yerden boş olmayan collector ya da storage tank alırsanız içindeki lifeforce kalıyor kaybolmuyor, fakat seed stashe de atamıyorsunuz. Bitek seed growthlar kayboluyor, o da layout değiştirmeye engel bi olay değil.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında tam standart gibi de değil çünkü SSF oynamayan bizlerin hiç bi zaman uğraşmayacağımız / yapamayacağımız craftları yapma fırsatı veriyor. Bu haliyle asla core a eklenmesini istemem tabi, zaten eklemezler de. Ama tarlayla bağ bahçeyle uğraştırmadan misal çeşitli droplarla bu tür alternatif craft imkanı veren ikinci bi crafting bench falan olsa güzel olur baya.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...