Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3


Sam

Öne çıkan mesajlar

23 saat önce, deadwoll dedi ki:

%103 minion dmg + 1 to level of socketed gems + 2 to level of socketed support gems + %27 increased minion attack and cast speed + level 20 aspect of avian veren 6 link rare satın aldım direk ya. 9 ex verdim.

 

Bunun 5% double damagelıları var bide 35ex e falan , onlardan alsaydın bari o kadar zengin olmuşsun lel. Saqawal taktıysan üstüne zaten mis.

Bide bone offering? Niye Cyclone CWC Spirit Offering heal kullanmıyorsun?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bone offering değil ya, bone armor yazdıydım necronun ascendancy'deki dalgametresi. Yoksa CWC spirit offering kullanıyorum zaten eheh. Double dmg'lı staff yoktu ben staff alırken trade'de. Zaten o kadar currency versem batardım ?

STR stack'lediğimden chesti geofri taktım, aspect'i enlighten lvl4 olunca açıcam, sabırla bekliyorum dsf. Gerçi saqawal taksam sanırım permanent clarity açmaya da mana kalacak ama geofri'nin es getirisi çok iyi. 

Yalnız ben summoner buildleri cidden sevmiyorum. Dün akşam oynarken acaba ice shot gearı mı toplasam diye düşündüm tekrar ama baştan lvl'lamak istemiyorum şu an hiç.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben skely için yer bulamadım ya, zombie'nin 6-link'indeki bir gem'i çıkartıp vaal skeleton mı taksam diye düşünüyorum. Şu an vaal skeleton unset ringde link'siz takılı duruyor. Onu da dün taktım hatta daha sdf

Bu arada animated guardian'ı kingmaker + %10 life to es + stiched demons + victario + southbound şeklinde döşedim, çok tatlı oldu. Zombie'lerim falan ölmüyor pek artık. AG'nin de hp'si gitmiyor ama, bir iki map'te (Grandmaster's Hall mesela) ölüyormuş çat diye, Geçen zaten GM's Hall yapayım dedim, ilk wingi bitiremedim sdlfşksdg

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

AG için dikkat etmeniz gereken 2 map var ikisi de pvp scaling yüzünden tehlikeli. Biri hotgm, zaten necroyla genel olarak zor bi map. İkincisi de acid caverns. Onun da sıkıntısı son bossunun warband olması, warbandlerin de pvp scalingi var ve bi pooldan random geliyorlar, chaos damage vereni denk gelirse direk hacamat ediyor tüm minionları.

İskeletsiz necro bilemedim ya clearı falan baya hızlandırıyor iskelet sanki. Yani ara ara summonlasan bile oraya zıplıyor buraya zıplıyor kesiyor bi şekilde. Yüksek lvl blightlarda da hep iskeletler kurtarıyor gibi hissediyorum, baya zombilerden daha iyi dpsleri var.

Benim en büyük sıkıntım str az ya chaos resist kasacağım diye strsiz yüzük kullanıyorum, 1001 str var fakir gibi asd. Bi sonraki aşamada onları upgrade etmem lazım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba,

Haritada 2 citadel 4 taşlı olmasına rağmen 2 citadele taş bile koyamadım. Lex proxima haritasındaki tüm 1-2-3-4 level mapları tekrar tekrar yapıyorum. Bir yerde yanlış yapıyorum ama nerede.

Tüm citadeldeki taşları çıkartım sadece lex proxima yaptım olmadı

tüm citadellere tek taş ekledim sadece lex proxima yaptım olmadı

Tüm citadellerdeki taşları tamamıyle yerine ekledim lex yaptım yine olmadı

 

Yolu nedir bu alandaki taşları düşürmenin. Aynı şekilde valdoda da taş yok.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Taslari dizdigin soldaki alanda istedigin bolgenin karelerine gel, o bolgeyi kac tasli olarak yaparsan influence alacagi yazar. Ona gore taslari yerlestirip mapler kac lvl olduysa o lvlda yapacaksin zone'u.

Muhtemelen 1 ya da 2 tas koyup 10lvl falan olan mapleri tamamlamani istiyordur. Sen low tier map yaptigin icin olmuyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fena degil, lig mekanigi basit bayagi. Map'i temizleyip boss kesmekten ibaret.

Onun haricinde conquerors of atlas patch'i bence bayagi keyifli. 200 iq planlar yapmak gerekmiyor map sustain icin.awakening mekanigini guzel dusunmusler.

Hesapta bow ligi olacakti ama en op build yine summoner. Benim gibi summoner sevmeyen insanlar icin sinir bozucu bayagi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Summoner allah çarpmış gibi nerflenmediği sürece başka bişey oynanmaz ya artık, yani gerçekten harcanan currency ve efora karşı aldığın survival ve dps in eşi benzeri yok başka bi bültte. Gariban gibi currency toplayayım gear dizeyim kırmızı maplerde acı çekmeyeyim dediğim zamanlar geliyor aklıma

 

-3jB3E.gif

 

Bi dahaki lig summoner bu kadar güçlü olsun yine oynarım affetmem, hani en fazla mana guardian falan rerollarım necromancer yerine.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

summonerin gucusz olmasi icin ya da en azindan meta olmamasi icin summnerin baya oynanamaz halde olmasi lazim. yoksa poe mekaniklerinde summoner illa guclu olacak, fiziksel olarak yaptigin bir sey yok cunku, boss hitleri yemiyorsun, minionlar esek gibi dps yapiyor sadece dodgeluyorsun. belki taunt & aggro mantigi getirebilirler ve sadece belirli minionlar aggrolayabilir, onlar da bir sekilde olur 2 hitte falan, hani daha interaktif yaparlarsa anca bir pro con olur builde karsi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Son haline gelmese de A8 sirus rahat keserdin, zaten zenginim niye harcamayayım diyince bastın lethal pridela 2hander + l4 empowera paraları iyice allah oldun. PoE'da hep olan bişey, çok para harcarsan çok iyi karakterin olur bu normal.

Sorun çok ucuza da (<1ex) 5linklerle herşeyi yapabilen bült çıkarabilmen. Yani minionların gücünü, scalebilitysini, dodgelarken dps yapmanın rahatlığını falan geçiyorum spirit offeringle çatır çatır heal almanın bi eşi benzeri var mı oyunda? Üstüne zombi life leechin, skill gem istemeyen ve minionlara da geçen bleed immunityli guard skillin falan var falan. Sırf ascendancyden gelen +50 beleş all ele resist de cabası, hani full unique giyinip hala ele weaknessta bile capli kalan başka bült var mı bilmiyorum. Üstüne 2 flask atıyorsun hop 12k EHP heallandın tek seferde.

Yani severek oynuyorum orası ayrı, zaten h&slerde hep sevmişimdir minioncıları ama bu kadar az yatırıma bu kadar efektif bült çıkarabilmek ve bunun bi rakibinin olmaması dengesizlik yaratıyor. Poe.ninja lvl96+ları değil de lvl 80+ları gösterse %30 değil %60 necro görürdük, oyunculara da yansıyor bu olay.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

King of all summoners yaz cikar build sjfm

Bu arada bende lethal pride ve lvl4 empower yok hala djgk. Gidip onlari da alayim. Bi 20ex falan birikti kenarda onlari da harcarim dkslfl. 

Su oyun dunya ekonomisinin ozeti gibi, bir kez riske girip yuklu currency elde edersen sonra currency fiskiriyor. Dun sirf breachstone enrich ederek 2ex'ten fazla profit sagladim. Topladigim seylerin cogunu satmiyorum, mapleri fragmentleri satsam sirf dun 6 7 ex kasmisimdir 2 3saat oynayarak. Tek yaptigim t16 maplere scarab modifier sextant ne varsa basip saga sola kosturmak. Yeni sistemde sustain sorunu da kalmadi, o da cok guzel oldu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...