Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3


Sam

Öne çıkan mesajlar

Bu GGG karmaşık boss işini beceremiyor o Sirus fight nedir abi resmen bug akıyor fighttan degenler basamaklarda görünmüyor stormlar kapıyı blokluyor falan tam bir çin işkencesi.

Ayrıca en kötü başlangıç yapan lig/exp oldu bu makina ağlıyor crashler havalarda uçuyor hemen her mekanikten crash yemek olası falan. Atlas buglanıyor resetlemek için 50 takla atıyorsun. Efsane potansiyeli olan bir lig/exp ama ben soğudum bu mevzulardan.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...

Zone crashler baya azaldı ama ben hala maplerdeki vaal arealara girmiyorum nolur nolmaz diye.

Lig contentle ilgli çok az değişiklik var aslında, metamorph bossların one-shot çeken abilitylerini nerflemişler temelde bu var. Asıl olay atlas bugları ve awakener cloud saçmalığıydı.

 

Yalnız bug mı bilmiyorum bişeyi deniyorum şu anda, ilk A5'te awakener geldikten sonra elderslayerlar spawn olmaz oldu, tabi tüm mapleri master missionlarla yapıyordum. Sonra redditte okumuştum bi deneyeyim dedim düz açtım mapi çat elderslayer emotelar geldi arka arkaya sonra da boss açıldı. Tek bi örnek tabi baya tesadüf de olabilir ama ikincide üçüncüde de böyle olursa baya sağlam bug var demektir. Sizde de benzer durum varsa bi deneyin.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende de var ayni sorun ama master mission falan farketmiyor hic. Bolge influence'i aldi ama ilerlemiyor. Dun 4 5 tane map yaptim influence zone'da bana misin demedi.

Bir de bana 10 ex civari gear'la lvl 100 kasabilecegim bir build onerin ne olur. Ed cont'la 90lvl'da stuck oldum, t16'da bile her seyi one shotlayip geciyorum ama her sey de beni one shotliyor dkgld. Su nebuloch jugg iyi midir mesela?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bi bok olmaz oğlum summonera korkmayın sadece dps nerflenir. Baba QoL özellikleri yorgan döşek attılar üstüne xD Sadece feeding frenzy aggresive versin (more damage olmasın) yine en baba top 3 budget killer/starter olacak. Summoner en çöp zamanı bile OP idi sadece disconnect yedin mi ya da spectreler öldü mü o spectreleri tekrar summonlamak (max level) ve salak AI'leri yüzünden kimse oynamıyordu. Şimdi zombie,skeletons,spectre hepsi işlevsel. Kısaca Miner/trapper ve Summoner her zaman iş yapıyordu aynı şekilde de devam edecek. Çünkü çöp halleri işlevselken, gearlanınca god mode oluyorlar. Bu kadar ez play varken neden insanlar melee, self cast, glass cannon archer vs başlasın ki? Popülasyonun %90 ı 3ex build bile yapamayınca başta söylediğim classların god mode hallerini doğal olarak göremiyorlar ya da op streamer/meta shifterların gazına gelip t5 maplerde takılınca bırakıyorlar vs.

Ayrıca seviyeyi hatırlamıyorumda bi noktadan sonra elderslayerlar rng oluyor. Ben hep master missionlarla açıyorum 3-5 bazen 6-9 mapte patlıyorlar sonra ufak maplerle devam edip kesiyor işime bakıyorum yani öyle bir bug yok spesifik bir durum değilse şayet.

Şunu da bırakayım $$$ varsa dps akıyor sdf deneyin

 

ad3m tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet örnek havuzunu genişletince ben de tesadüf olduğuna karar verdim master missionla da çıkmıyor missionsız da çıkmıyor, yalnız doğru kasma taktiğinden emin değilim. Daha hızlı ve ucuza slayerları çıkarmak için beyaz map spamlemek mi, yoksa T14-15lere awakening 1-5 arası gelen ek bonusu da alıp completion kasmak mı? A5de takıldım kaldım, halbüki 5e gelene kadar ne kadar hızlı ilerliyordu watchstonelar meh.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@axedice
İlk summon için doğru tier map açman lazım örneğin 4 watchstone istiyorsa t14-16 maplerde sadece spawn edebilirsin. Bir kez spawn oldu mu regionın low tierlarında (t3-12 aralığında) 2 kere daha summonlayıp kesebilirsin en ucuz yolu bu.

PS : Bu arada 20 mi ne watchstone dan sonra sirus fightı tamamlaman lazım yoksa spawn olmuyor denyolar. Sirusa ölürsen ne oluyor bilmiyorum ama muhtemelen kesmiş gibi resetleniyordur.

@Gangren
Tüm olayı stormlar fightta decoy totem kullan (tüm kamehamehaları toteme sallıyor) storm içinde kite değil köşeye kaçıp gölgesi hareketlenince daldığın taktiği kullan resmen map bossuna dönüşüyor Sirus.

Video'da ne anlatılıyor bilmiyorum ses yok şuan ama 2:08 e sarıp orada ne yapman gerektiğini anlayabilirsin. Sirusun avatarının gölgesine dikkat et.

ad3m tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

%103 minion dmg + 1 to level of socketed gems + 2 to level of socketed support gems + %27 increased minion attack and cast speed + level 20 aspect of avian veren 6 link rare satın aldım direk ya. 9 ex verdim. Fortify'lı da craftlanıyor da animated guardian'a kingmaker takıp halledicem fortify'ı dfd.

Bu lig chest kumarım tutunca çok rahat ettim, 100c'ye falan aldığım shavronne'u 400 fusing'le linkledim, gittim 2 beyaz socket yaptım, üstüne de ya hep ya alt + f4 diyip corrupt ettim +2 AoE geldi sldfkjdsg. 35 ex'e sattım.

Watcher's eye sunduğu value için bayağı pahalı göründü, life + energy shield veren ghastly eye'lar F/P daha iyi :< . Watcher's Eye'a 35-40ex gömmektense kingmaker'lı falan über animated guardian yapıp ölmesin diye dua etmeyi planlıyorum şu anda.

Bone armor olmadan 12.5k civarı effective hp'im var, zombilerin de 35-36k falan sanırım şu anki PoB dmg'ları. 14 zombie + 3 spectre + carrion golemle geziyorum 1300'e yakın str var falan falan.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 dakika önce, NeroWarden dedi ki:

T10 maplara geçtim ama haewark hamletin watchstone koyacağım yuvarlak zımbırtısı halen daha çıkmadı. Bunu çıkartmak için Haewark Hamlet içindeki mapleri mi yapmam lazım? 100 lerce harita yaptım neden çıkmadı diğerleri hemen tamamlanmıştı?

 

Yüzlerce harita yapmamışsındır abi, o bölgedeki mapleri yapman gerekiyor, conqueror'un citadel'ina linkli map'i yapınca çıkıyor sanırım. O da bölge içerisinde random.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...