Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3


Sam

Öne çıkan mesajlar

Kesinlikle kafa kafaya çıkmamalı, çok büyük hata eder path of exile ekibi. Cünkü kazara diablo ekibi açıklananların bir çoğunu deiştirip adam gibi contenti olan, path of exile in karmaşıklıgına ve sistemlerine benzer birşey çıkarır ise poe nin kazanma şansı az. Cünkü buttery smooth/fluid combat gameplay olayinda malesef blizzard ile aşık atamıyorlar. Poe önce cikmalı, bütün diablo 4 bekliyen casual tayfadan da bol bol para kazanmalılar. Gem/skill deişiklikleri ile yeni oyuncuların korkularını azaltıyorlar biraz biraz kolaylaşıyor. Passive skill treeyi de deiştiriyorlar onu da kolaylaştırırlarsa biraz yeni oyuncular ve casualler için poe oyuncu sayısını 4-5 e katlar. Ha illa diablo 4 ile aynı anda cıkarıp savaşacaz diyorlar ise, combat animasyonları vs çook iyi düzeltmeleri lazım özellikle melee için. Diablo 4 iyi çıkmazsa bir sorun da olmaz. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 17.11.2019 at 01:20, Fin dedi ki:

hiç oynamadim bunu çok karisik bi talent buildi vardi diye hatirliyorum ama diablo'da keske olsun dedigim herseyi koymus adamlar. sezonlu bi sistemi var mi yeni baslayan biri icin ne kdar friendly olur ?

http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1147951

oyunun en iyi beginner friendly build guide'ı, hem build nedir, nasıl item & tree sinerjisi yapılır, nasıl craftlanır neye dikkat etmek lazım vs çok detaylı bir build. aç bir witch, bunu okuya okuya oyna.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Önceki mesajı düzenletmedi.

Bir de ekleme yapiyim , ben ademin dedigi ıslak rüyadaki gibi iki oyununda güzel olmasını bir sezon onu diğer sezon ötekini oynamayı hayal ediyorum. Olursa olur. 2 tane çok iyi oyun olursa rekabet sayesinde 2 oyun da çok ileriye gider. Path of exile microtranstactionlarına deli gibi para yatırmış bazı yabancı arkadaşlarım şu anki durumda diablonun geride olmasından çok memnunlar ve kücücük bir ihtimal bile olsa iyi olmasını istemiyorlar. Communityleri bölünmüş olmıyacak, yaptıkları yatırım yüzünden pişman olmıyacaklar gibi sebepler. Düşünsene şimdi almışsın her sezon supporter pack, şeklini yapiosun ortamlarda. Sonra arkadaş grubunun bir çoğu geçmiş diabloya. Olmaz ki ama şimdi kime yapcan şovunu. 

Demem o ki poe de hiç beklenmedik yerden yeni zelandadan çıktı geldi. Grim dawn gibi multiplayerı server based olsa poenin esamesi okunmayacak bir oyun da indie ekipten(eski titan quest ekibi) çıktı. Şans düşük de olsa diablo 4 ünde düzgün yapilma ihtimali var.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...

Ya ahahahah ama şimdi tahmin etmeyen yoktu minion nerfü

Alıntı

 

Both the damage and the buff from the Feeding Frenzy support have had their values lowered, as the support was providing too much damage; Even if a player didn't want Aggressive minions, the support was too powerful not to use.

Raise Zombies had too much damage and life for a small investment. They've been lowered in power slightly in several ways: lower base damage, lower area on their Slam, no life multiplier per gem level and a longer Slam cooldown.

We felt Raise Spectre was too easy to get a third Spectre at gem level 21, especially with Necromancer’s Unnatural Strength passive. The third Spectre is now granted at gem level 25, giving a more challenging threshold for characters to strive for.

 

 

Bugün manifesto geldi : https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2686983

Yarın da patch notes var. Bakalım impale ballista champion ne kadar mümkün olacak. Gerçi redditte baktım herkes benimle aynı fentezileri kurmaya başlamış şimdiden =/

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oh oh iyi olmuş onlar. Yalnız supported by x leri sadece 2handerlarda ve sadece increased physicalla birlikte rollayan halini kaldırmışlar benim anladığım, hepsi gitmiş değil.

Alıntı

Some modifiers no longer appear on Shaper or Elder items, like the "increased Physical Damage and Socketed Gems are Supported By" modifiers on Two Handed Weapons.

Bakalım başka hangi OP statlar gidecek. Ama cold damage /10dex falan pahalı şeylerin nerflenmesine sevindim ya, ben hiç sahip olamadığım için zenginler de sahip olamasın. HOHOHOHOHO

 

Monster armorı arttırmışlar işte o kötü ama armor penetration da vermişler, impale için de treeye impale specific penetration ekleyeceğiz demişler. Ben yine impale chample başlarım, artık en çok penetration veren clusterın oraya lioneye takıp yürümeye çalışacağız.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Minion buildler ölmez baron mid tier gear ile 3-8m dps yapıyordu necro. Hadi nerf ile olsun 1-3m fazlasıyla yeterli insan üstü ehp ve lazy play için. Tek sıkıntısı shaper eldiveni levelı geldiğinde cart diye alamican ki buildin defansif kısmının key itemlarından. Ben kasarım yine starter necro zombie/skelly archerı fundlamak için sonra geçerim öbürüne mis.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gain as leri mantıklı bi şekilde nerflemişler asd. Asıl itemlarda maim supportu yok etmişler. Literally yok etmişler ama
 

Alıntı

 

You can no longer roll Chance to Maim and Maim Support modifiers on two-handed maces.

The Supported by Maim modifier from Serrated Fossils can no longer roll on Body Armours.

 

 

Ki mantıklı da olmuş, minionlar dahil herkes bunları kullanıyordu alternatif yoktu. Ama insan biraz meleeyi bufflardı en azından = / Ha diğer taraftan bu conquerer modlarında belki nerflenenlere denk overpowered bişiler de getirebilirler göremedim ben onları patch notelarda.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zombielerin hpleri gitmiyeydi iyiydi be sdf. 4.0 a kadar baya nerf gelecek sanırım oyunun hızını aşama aşama düşürecekler. Adamlar powercreep muhabbetinden baya memnun değiller her fırsatta açıklıyorlar da getirdikleri her lig mekaniği tamamen kardeş tek tıkta 3 screen temizleyemiyorsan bunu başaramazsından öte olmayınca insanları zorladılar speedy varyasyonlara şimdi de yavaşlatacaz çok ileri gittik diyorlar lel.

Redditi ağlatmadan nasıl kotaracaklar meraklar içindeyim. 


PS : Patch notelarını bu kadar geç yayınlamaları da köt korkusundan muhtemel ?

ad3m tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 gün önce demişlerdi 3 gün önce geldi işte, bi önceki patchte de öyle oldu sanırım. Yalnız ben armor changeleri çözemedim tam, endgamede %2700 armor artışı var moblarda. Yani tamam tüm mobların base armorları baya azmış da atıyorum bi shaperın falan eskiden 1k armorı olsa şimdi 27k mı var? Eski armor valueları görebilsek iyiydi.

Bonus : Bu saçmalığı da yeni görüyorum, maim ve zombie nerflerinin kaynağı buymuş. Herif flask dahil full çıplak yalnızca bi 2handerla über kesiyor zombilerle.

 

 

Yine de necro oynayasınız varsa SRS target acquisition bufflanmış, çok kararsızım bi necro daha açıp sıfır eforla end game mi kessem yoksa yeni mekaniklere mi baksam diye

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...